19 / 04 / 2024

mediamarkt indirim

mediamarkt indirim

MediaMarkt'tan müjde geldi! Telefonunu yenilemek isteyenler bu fırsatı kaçırmayın! MediaMarkt, Huawei markalı akıllı cep telefonlarına şoke eden indirimler düzenledi. Peki, MediaMarkt'ta Huawei markalı akıllı cep telefonlarının fiyatları ne kadar? İşte 30 Eylül 2022 fiyat listesi...

MediaMarkt'tan CLUB üyelerine 1.500 TL’ye varan indirim fırsatı!

MediaMarkt CLUB üyelerine 1.500 liraya varan indirim fırsatı sunuyor. Söz konusu kampanya 2 Ekim tarihine kadar devam edecek.

MediaMarkt'tan televizyonlarda yüzde 10 indirim! 26 Eylül 2022 fiyat listesi...

MediaMarkt'tan televizyonlara yüzde 10 indirim uygulandı. Bu kampanyayı sakın kaçırmayın! Peki, MediaMarkt'ta televizyon fiyatları ne kadar? İşte 26 Eylül 2022 fiyat listesi...

MediaMarkt'tan Huawei Nova 9 ve Huawei Nova 9 SE'ye dev indirim! İşte 28 Temmuz 2022 fiyat listesi...

MediaMarkt'dan müjde geldi! Telefonunu yenilemek isteyenler bu fırsatı kaçırmayın! MediaMarkt,  Huawei markalı akıllı cep telefonlarına şoke eden indirimler uyguladı. Peki, MediaMarkt'da Huawei markalı akıllı cep telefonlarının fiyatları ne kadar?  İşte 28 Temmuz 2022 fiyat listesi...

MediaMarkt’ta Hoover HOT3161WI/E ankastre fırın alımında sepette yüzde 10 indirim!

MediaMarkt’tan evlenecek çiftlere ve evini yenileyeceklere indirim müjdesi geldi. MediaMarkt, Hoover HOT3161WI/E ankastre fırında sepette yüzde 10 indirim fırsatı sağlamaya başladığını paylaştı.

MediaMarkt'tan bayram fırsatı; Seçili tabletlerde büyük indirim

Kurban Bayramı yaklaşırken MediaMarkt'tan bayram hediyesi arayanlara benzersiz bir fırsat sunuldu. Seçili tabletler indirimli olarak raflardaki yerini aldı. İşte MediaMarkt'ta indirime giren tabletler ve fiyatları...

MediaMarkt'tan son dakika Babalar Günü müjdesi! Scooterlarda sepette yüzde 10 indirim! 14 Haziran 2023 fiyat listesi!

MediaMarkt Web Özelinde Seçili Scooterlarda Sepette yüzde 10 İndirim Fırsatı! Elektrikli scooter tutkunları için kaçırılmayacak fırsat. GIDDY, ONVO, XIAOMI, LAND ROVER, NAUTICA, SEGWAY, SMARTMI ve SOULTECH markalarında yüzde 10 indirim! Peki, bu ürünler ne kadar? İşte 14 Haziran 2023 fiyat listesi!.

MediaMarkt'tan 2.500 TL'ye varan indirim kampanyası!

MediaMarkt, tüketicilere en uygun ürünleri sunma hedefiyle hareket eden bir perakende şirketi olarak, son kampanyasıyla sepette 2.500 TL'ye kadar indirim fırsatını sunmaya başladı.

MediaMarkt Anneler Günü kampanyasını duyurdu! Hemen bakın! 29 Nisan 2023 fiyat listesi...

Yaklaşan Anneler Günü öncesi bir kampanya haberi de MediaMarkt'tan geldi. Club üyelerine özel seçili ürünlerde geçerli indirim fırsatı; buzdolabından çamaşır makinesine, saç düzleştiriciden robot süpürgeye, birçok ürünü kapsıyor. İşte detaylar... 

MediaMarkt'tan bayram sürprizi! Xiaomi Redmi Note 11 Pro'dan sonra Redmi 10'da flaş indirim!

MediaMarkt, Xiaomi Redmi 10 akıllı telefonlarını internet sitesi üzerinden "Mağazadan Teslim Al" seçeneğiyle satın alan müşterilere indirim sağlıyor.

MediaMarkt’tan 'Bayram Temizliği' kampanyası! İşte indirimli ürünler... 14 Nisan 2023 fiyat listesi 

Ramazan bayramına özel 'Bayram Temizliği' kampanyası başlatan MediaMarkt, 17 Nisan'a kadar birçok markaya ait çeşitli elektrikli süpürge modelleri ve hava temizleyicide geçerli indirim fırsatı sunuyor. Peki, MediaMarkt'ta elektrikli süpürgeler ne kadar?

Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya karşı konulamaz dev indirim! A101'den sonra şimdi Vatan Bilgisayar ve MediaMarkt'ta!

Vatan Bilgisayar ve MediaMarkt'ta şimdi bütçe dostu bir fiyata Xiaomi Redmi Note 11 Pro indirimle satışta! Ürün, öncelikle A101, Carrefoursa, Migros gibi marketlerde satıştaydı.

MediaMarkt’tan dev kampanya! Çay, kahve makinesi, tencere seti, Air Fryer ve TV’da şok indirim! Sakın kaçırmayın!

Marketlerde Ramazan’a özel kampanyalar devam ediyor. Elektronik ürünler satan MediaMarkt da Ramazan Bayramı öncesi çeşitli ürünlerde fiyatları indirdi. Kampanya 4 Nisan Salı gününe kadar devam edecek.

MediaMarkt'tan Samsung Galaxy S22 Ultra'ya karşı konulamaz dev indirim ve Samsung Galaxy Watch 4 hediye!

MediaMarkt, müşterilerine harika bir fırsat sunuyor! Samsung'un en son amiral gemisi telefonu Galaxy S22 Ultra'ya büyük bir indirim ile birlikte Samsung Galaxy Watch 4 40 MM hediye ediliyor.

Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya çılgın indirim! Carrefoursa, Migros, A101, Vatan Bilgisayar'dan sonra MediaMarkt'ta!

MediaMarkt'ta şu anda indirimli fiyatla bütçe dostu Xiaomi Redmi Note 11 Pro satışta! Ürün öncelikle A101, Carrefoursa, Migros ve Hepsiburada gibi mağazalarda piyasaya sürüldü ve daha sonra Vatan Bilgisayar da dahil oldu.

MediaMarkt’ta Ramazan kampanyası! Airfryer’dan fırına, çay makinesinden blender’a indirim! 22 Mart 2023 fiyat listesi

Airfryer’dan fırına, çay makinesinden blender’a Ramazan’da ihtiyaç duyulan tüm teknolojik aletler MediaMarkt’ta kampanyaya girdi. İşte detaylar...

Mediamarkt'ta ankastre ocak, davlumbaz ve fırınlarda %15’e varan indirim! 6 Mart 2023 fiyat listesi...

Mediamarkt'ta ankastre ürünlerde sepette indirim fırsatı başladı. Yüzde 15’e varan indirimler, seçili ankastre fırın, ocak ve davlumbazlar için geçerli. Peki; Mediamarkt'ta Bosch ankastre fırın ne kadar? Vestel ankastre ocak kaç TL?

mediamarkt indirim Haberi

mediamarkt indirim

Türkiye'nin en büyük teknoloji marketlerinden biri olan MediaMarkt'tan müjde geldi! Telefonunu yenilemek isteyenler bu fırsatı kaçırmayın! MediaMarkt, Huawei markalı akıllı cep telefonlarına şoke eden indirimler düzenledi. Huawei'in herkes tarafından beğenilen ve çok satan telefonlarını uygun fiyatlar ile satışa çıkaran MediaMarkt, bu indirimlerden faydalanmak için bir kural belirlemedi.

Peki, MediaMarkt'ta Huawei markalı akıllı cep telefonlarının fiyatları ne kadar? İşte 30 Eylül 2022 fiyat listesi...

HUAWEI Nova Y70

Ürün Tipi: Akıllı Telefon 
İşletim Sistemi: EMUI 12 
İşlemci: Kirin 8 Çekirdek 
İşlemci Hızı: Octa-core, 4x Cortex-A53 @ 2.2GHz & 4x Cortex-A53 @ 1.7 GHz 
Bellek Kapasitesi: 128 GB 
Arttırılabilir...