19 / 04 / 2024

MediaMarkt'tan CLUB üyelerine 1.500 TL’ye varan indirim fırsatı!

MediaMarkt'tan CLUB üyelerine 1.500 TL’ye varan indirim fırsatı!

MediaMarkt CLUB üyelerine 1.500 liraya varan indirim fırsatı sunuyor. Söz konusu kampanya 2 Ekim tarihine kadar devam edecek.



MediaMarkt CLUB üyelerine 1.500 TL'ye varan indirim fırsatı sunuyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, MediaMarkt, 2 Ekim 2022 tarihine kadar devam edeceği söz konusu kampanya ile CLUB üyelerine özel seçili ürünlerde geçerli 1.500 liraya ulaşan indirim fırsatı sunuyor. 

MediaMarkt tan CLUB üyelerine 1.500 TL’ye varan indirim fırsatı!

Yıl genelinde ve özel günlerde tüketicilere uygun fiyat ve ödeme koşullarıyla cazip kampanyalar gerçekleştiren MediaMarkt, çeşitli avantaj ve hizmetler sunduğu sadakat programı CLUB üyelerine özel kampanya için düğmeye bastı. MediaMarkt tarafından aktarılan detaylara göre, 2 Ekim Pazar gününe kadar devam edecek kampanya kapsamında küçük ev aletlerinden televizyonlara, telefondan beyaz eşyalara çeşitli ürünlerin yer alacağı sepetlerde 1.500 liraya ulaşan indirimler sunulacak.

Peki MediaMarkt indirim kampanyasının detayları nedir? MediaMarkt indirim kampanyasından nasıl yararlanılır? İşte merak edilen soruların yanıtları...

 


Geri Dön