19 / 04 / 2024

mega inşaat 103 hane evleri

mega inşaat 103 hane evleri

Mega İnşaat 103 Hane Evleri 2014 yılında tamamlanıp, teslim ediliyor. Mega İnşaat 103 Hane Evleri metrekare fiyatları 3 bin 100 TL'den başlayarak, 3 bin 700 TL'ye kadar değişiyor...

103 Hane ne zaman teslim?

Daire tiplerinin 1+1'den 3+1'e kadar tasarlandığı ve henüz satışların başlamadığı 103 Hane ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor...

103 Hane satış ofisi!

103 Hane satış ofisi iletişim bilgileri web adresi ve telefon numarası haberimizin içerisinde yer alıyor

İnşaat maliyeti 1 senede yüzde 103,47 arttı! Konutta maliyet resmen katlanıyor!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından Kasım 2022'ye ilişkin İnşaat Maliyet Endeksi verileri resmen açıklandı. Peki inşaat maliyetleri Kasım'da arttı mı? İşte merakla beklenen ayrıntılar...

Grand Mega İnşaat Malzemeleri Elektrik Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grand Mega İnşaat Malzemeleri Elektrik Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Özcan tarafından kuruldu.

Mega projelerde yerli malzeme kullanımı inşaat sektörüne olumlu yansıyor!

Yurt içinde mega projelerde yerli inşaat malzemesi kullanımı sektöre pozitif olarak yansıyor. Dünyanın önemli ihracatçılarından Türkiye, ‘yeni normal’de de global tedarikte rakiplerinden önde olmak için atağa geçiyor. 

Varlık Fonu inşaat yerine imalat sanayisini desteklemeli!

Anadolu OSB Başkanı Hüseyin Kutsi Tuncay, mega inşaat projelerini destekleyeceğini açıklayan Türkiye Varlık Fonu'na çağrıda bulundu. Tuncay, ''Elinizdeki büyük kaynaklarla inşaat yerine imalat sanayisini destekleyin'' diye konuştu.

İMES Sanayi Sitesi'nde 78 fabrika inşaat aşamasında!

İstanbul Dudullu'da bulunan İMES Sanayi Sitesi'nin büyüyen sanayicilere yetmemesinden ortaya çıkan ihtiyaçla projeye dönüşen İMES Organize Sanayi Bölgesi (İMES OSB); 103'ü faal, 78'i inşaat aşamasında ve 34'ü de proje aşamasındaki fabrikayı bünyesinde barındırıyor.

Mega İnşaat'ın 2016 Yılı Bayi Satış Toplantısı yapıldı!

Türk seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan’ın Samsun bayilerinden Mega İnşaat’ın gerçekleştirdiği bayi toplantısında 2016 satış ve kampanya şartları görüşüldü.

Türkiye'deki 100 mega inşaat projesinin büyüklüğü 294.9 milyar dolar!

Ülkemizde yapımı veya proje çalışmaları devam eden 100 mega inşaat projesinin toplam büyüklüğünün yaklaşık 294.9 milyar dolar olduğunu ifade eden Mahmut Kılınç: “Ülkemiz, mega projeler açısından Avrupa’da 1’ci olurken, dünyada 2’ci sırada" dedi.

Bursa mega inşaat projeleriyle şekillenecek!

Bursa'nın kentsel dönüşümün arifesinde olduğunu dile getiren İMSİAD Başkanı Mescioğlu, söz konusu dönüşümün mega inşaat projesi ciddiyeti ile ele alınması gerektiğini ifade etti.

Ataköy Mega Yat Limanı'nın üst yapı inşaat izni yok!

Bakırköy Belediye Başkanı Kerimoğlu: "Belediye, sadece yat limanı ve deniz dolgusuyla ilgili onay vermiştir. Üst yapıda inşaat ruhsat izinleriyle ilgili başvuru belediyemize yoktur. Belediyemizin de bu konuda verdiği inşaat ruhsat izni yoktur" dedi.

Adana'da inşaat şantiyelerine denetimler arttı!

Adana İl Teftiş Kurulu Müfettişi Mülkicihan Arşları, Adana'da iş kazalarının önlenmesine amacıyla inşaat sektörüne yönelik yoğunlaştırılmış denetimlerde geçen ay 103 iş yerinden 97'sinin kapatıldığını bildirdi.

Bayraktar İnşaat'tan Ankaraya 1 milyar dolarlık yatırım!

6 yılda Ankara'ya toplam 1 milyar dolar tutarında yatırım gerçekleştiren Bayraktar inşaat 2015 yılında konut ve ofislerin bulunduğu mega projeleri hayata geçirmeye hazırlanıyor. Projeleri 2015 yılında hayata geçirmeyi planlıyor.

Mithat Yenigün: İnşaat sektörünü başarıya mega projeler taşıdı!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Mithat Yenigün, inşaat sektörünün büyüme hızının 1999'dan bu yana Gayri Safi Yurtiçi Hasılanın (GSYH) büyüme eğrisiyle önemli ölçüde paralel bir seyir izlediğini söyledi...

Mithat Yenigün: İnşaat sektörünün büyümesinde mega projeler etkili oldu!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Mithat Yenigün, inşaat sektörünün büyüme hızının 1999'dan bu yana Gayri Safi Yurtiçi Hasılanın (GSYH) büyüme eğrisiyle önemli ölçüde paralel bir seyir izlediğini söyledi...

mega inşaat 103 hane evleri Haberi

mega inşaat 103 hane evleri


103 Hane Evleri projesi İstanbul Avrupa yakasında Kağıthane'de hayata geçiriliyor. 103 Hane Evleri Mega İnşaat imzasıyla yükseliyor. Mega İnşaat 103 Hane Evleri projesinin 2014 yılında tamamlanması planlanıyor.


2 blok olarak inşa edilen Mega İnşaat 103 Hane Evleri'nde blokların kat yüksekliği 7 ile 11 arasında belirlendi. Mega İnşaat 103 Hane Evleri'nde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri yer alıyor.


Konut büyüklüklerinin 69 metrekare ile 147 metrekare arasında değiştiği Mega İnşaat 103 Hane Evleri metrekare birim fiyatı 3 bin 100 liradan başlayıp, 3 bin 700 liraya kadar değişiyor.


Telefon: 0212 295 89 62

Web Adresi: http://www.103hane.com/

Gülcihan...