28 / 03 / 2024

Mega yapı adres

Mega yapı adres

Mega Taahhüt Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Oğuz Talat Keleş tarafından kuruldu.

Bulut Mega Yapı İnşaat Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Bulut Mega Yapı İnşaat Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Fırat Bulut ve Ramazan Bulut ortaklığında kuruldu.

Öz Mega Proje Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Mega Proje Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  50 bin TL sermaye bedeli Güler Danacı kuruldu.

Mega projelerde şirketlere yapılacak ödemeler ertelenecek!

Meclise sunulan Bazı Yatırım ve Hizmetlerin Yap-İşlet-Devret Modeli Çerçevesinde Yaptırılması Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi kapsamında mega projelerde şirketlere yapılacak ödemeler ertelenecek.

Aydos Land iletişim bilgisi!

Aydos Land iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. MS Mega Yapı tarafından yükselen proje İstanbul Pendik'te hayata geçiriliyor.

Pendik Aydos Land satılık!

MS Mega Yapı imzasıyla hayata geçirilen Aydos Land projesi İstanbul'un Pendik ilçesinde inşa ediliyor. Pendik Aydos Land satılık daire fiyatları 224 bin TL'den başlıyor...

Mega Taahhüt Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mega Taahhüt Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Oğuz Talat Keleş tarafından kuruldu.

Aydosland, şehir hayatının merkezliği ile doğal hayatı buluşturuyor!

MS Mega Yapı imzası ile hayata geçirilen Aydosland, şehir hayatının merkezliği ile doğal hayatı buluşturuyor.  Projede yüzde 5 peşinat ödendiğinde, 60 ay sıfır faiz ve firma bünyesinde size özel esnek ödeme planları oluşturuluyor...

Dünya Mega Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Dünya Mega Yapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Köse tarafından kuruldu.

Yapımı devam eden 13 mega proje!

Türkiye'de tapım çalışmaları devam eden 13 mega proje bulunuyor. Projelerin bir kısmı bu yıl içinde açılacak. Yapımı devam eden mega projelerin ülkeye kazandıracaklarını sizler için derledik...

MS Mega Yapı İnşaat'dan Altınok Öz'e ziyaret!

MS Mega Yapı İnşaat Genel Müdürü Murat Baytan, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü ziyaret etti.

Mega projelerin yapıldığı şehirler oy ile karşılık verdi!

Seçimde AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan’ın oyunu önemli oranda artırdığı yerlerin başında mega projeler olarak adlandırılan Kanal İstanbul ile Osmangazi ve Yavuz Sultan köprülerinin yapıldığı yerler ile Çanakkale geliyor.

Aydos Land fiyatları!

Aydos Land fiyatları haberimizde yer alıyor. MS Mega Yapı tarafından yükselen projede 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

Hit Yapı Hittown nerede? İşte açık adres!

Toplam 586 adet daire ve 62 adet ticari üniteden meydana gelen Hittown Yenimahalle "Ankara'ya birde buradan bakın" sloganıyla basına tanıtılıyor. Peki Hit Yapı Hittown nerede? İşte açık adres!

Mega yapı adres Haberi

Mega yapı adres

Mega Taahhüt Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Oğuz Talat Keleş tarafından kuruldu.

Mega Taahhüt Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:

Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf,...