18 / 04 / 2024

Megajoule Enerji Danışmanlık

Megajoule Enerji Danışmanlık

Megajoule Enerji Danışmanlık Limited Şirketi, Sadık Çetinkaya, Megajoule II Consultoria Em Energias Renovaveis SA tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

Hekotek Enerji Danışmanlık Proje Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hekotek Enerji Danışmanlık Proje Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Murat Şekerci tarafından kuruldu.

Mechem Enerji Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mechem Enerji Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Aydın tarafından kuruldu.

Ess Kiz Mühendislik Mimarlık Danışmanlık Tarım İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ess Kiz Mühendislik Mimarlık Danışmanlık Tarım İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kemaleddin Evirgen tarafından kuruldu.

Meb Gayrimenkul İnşaat Yapı Tasarım Danışmanlık Enerji Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meb Gayrimenkul İnşaat Yapı Tasarım Danışmanlık Enerji Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Yılmaz tarafından kuruldu.

Serenıty Enerji Ve Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Serenıty Enerji Ve Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 60 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Emre Çorak, Serkan İsmailoğlu ve Mert Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Techno Mac Enerji Mühendislik Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Techno Mac Enerji Mühendislik Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Funda Özen tarafından kuruldu.

Dse Danışmanlık Ve Enerji Limited Şirketi kuruldu!

Dse Danışmanlık Ve Enerji Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alaettin Arda Sapankaya tarafından kuruldu.

Goldsteın Renewable Enerji Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Goldsteın Renewable Enerji Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Eren Öztürk ve Goldstein Yenilenebilir Enerji Hizmetleri ortaklığında kuruldu.

Heybet Yapı İnş.Taah.Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Hiz.Tur.Ve Enerji San.Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Heybet Yapı İnş.Taah.Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Hiz.Tur.Ve Enerji San.Dış Tic.Ltd.Şti. bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Yılmaz tarafından kuruldu.

Esmar Enerji Yatırım Proje Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Esmar Enerji Yatırım Proje Danışmanlık Anonim Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Seyfettin Sağlam, Bora Çermikli ve Mehmet Necar Tur ortaklığında kuruldu.

Tugend Enerji Danışmanlık Ve Mühendislik Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Tugend Enerji Danışmanlık Ve Mühendislik Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdem Eren Akman tarafından kuruldu.

Net 0 Enerji Danışmanlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Net 0 Enerji Danışmanlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman Güray Erden tarafından kuruldu.

Mesatek Danışmanlık Enerji Mühendislik Ve Proje Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Mesatek Danışmanlık Enerji Mühendislik Ve Proje Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile M. Yıldırım Kılıç tarafından kuruldu.

Megajoule Enerji Danışmanlık Haberi

Megajoule Enerji Danışmanlık

Megajoule Enerji Danışmanlık Limited Şirketi, Sadık Çetinkaya, Megajoule II Consultoria Em Energias Renovaveis SA tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Aralık'ta kuruldu. 


Megajoule Enerji Danışmanlık Limited Şirketi iş konusu; 1- Enerji projelerine yönelik mühendislik ve danışmanlık faaliyetleri  yapmak. Rüzgar, güneş , yenilenebilir enerji kaynaklarını ve diğer enerjiler için santrallere ve enerji iletim ve dağıtım hatlarına yönelik hizmetler yapmak 2- Doğal bilimler ve mühendislikle ilgili diğer araştırma ve deneysel geliştirme faaliyetleri bulunmak . 3- Rüzgar ve güneş enerjisi alanında ilgili ölçümleri yapmak , Bu ölçümleri yapmak için gerekli ekipmanları toptan yada perakende   almak  ,satmak , ithal ve ihraç etmek,   4- Yenilenebilir enerjiler , endojen enerjiler, enerji verimliliği ve ilgili teklonojiler  konusunda danışmanlık yapmak      yenilenebilir enerji ve...