19 / 04 / 2024

mehdi eker antalya

mehdi eker antalya

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Antalya'da Expo 2016 Antalya Turizm Sektörü Ortak Akıl Toplantısı'na katıldı. Bakan Eker, toplantıda turizmcilerle bir araya geldi. Eker, Antalya'ya yeni bir hipodrom yapılacağını söyledi...

Mehdi Eker'in İsveç'teki toplantı salonun kira sözleşmesine iptal!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker'in İsveç'te anayasa oylaması kampanyası kapsamında bugün (12 Mart) yapacağı toplantı için kiralanan salonun sahibi kira sözleşmesini iptal etti.

Mehdi Eker: Diyarbakır'da 5 bin eve ihtiyaç var!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker; “Evleri yıkılanlara TOKİ marifeti ile ev yapılacak, 4 bin 500, 5 bin civarında bir ev ihtiyacı var. Çok acil olanlar için süreç başladı. " dedi.

Diyarbakır'da zarar gören yerler yeniden inşa edilecek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Mehdi Eker, Diyarbakır'da terör örgütü PKK mensuplarının saldırılarında zarar gören yerlerin inşa edileceğini söyledi.

Diyarbakır Çevre Yolu 2017'de tamam!

Beraberinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker ile Diyarbakır'a gelen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Diyarbakır Havalimanı ile çevre yolu inşaatında incelemelerde bulundu.

Karizma Beşler'den Silivri'de fabrika kuracak!

Eski Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, Karizma Beşler’in İstanbul Silivri’de 40 milyon dolar yatırımla hizmete açtığı yeni fabrikasını ziyaret etti.

Bakan Eker: Botanik bahçesine inşaat yaptırmadık!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Türkiye’nin bitki varlığını sergileyecek olan Milli Botanik Bahçesi’ni tanıttı, “Ülkemizde yetişen bitkilerin örnekleri bu botanik bahçesinde sergilenecek” dedi.

Türkiye'nin tarım parselleri belirleniyor!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, "Şu anda Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde gıda ve tüketici sağlığı ile ilgili olarak uygulanan bütün prosedürlerin tamamı AB standartlarındadır. İlerisi var, gerisi yok" dedi.

Türkiye Milli Botanik Bahçesi 2016'da açılacak!

Mehdi Eker, "Türkiye Milli Botanik Bahçesi" projesinin Türkiye'nin en büyük, Avrupa'nın 2'nci büyük botanik bahçesi olduğunu belirterek, "2 bin 500 dönüm arazide kurulan proje için 303 milyon lira yatırım yapılıyor" dedi.

EXPO 2016 Mayıs ayı toplantısı yapıldı!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker'in başkanlığında gerçekleştirilen EXPO 2016 Antalya Yönetim Kurulu'nda, yapılan yatırımlar değerlendirildi.

TARSEY sistemi ile çiftçiler tek tuşla arazisine ulaşacak!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, dünyada ilk kez Türkiye tarafından üretilip geliştirilen Tarım Sektörü Entegre Bilgi Yönetim Sistemi'ni (TARSEY) 78 milyon vatandaşın hizmetine sunduklarını söyledi.

Diyarbakır havalimanı mayısta açılıyor!

Bölge ekonomisine, turizmine büyük katkı verecek olan 5 milyon kapasiteli Diyarbakır Havalimanı, mayısta hizmete açılıyor. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Mehdi Eker, "seçimlerden önce açıyoruz" dedi.

Mehdi Eker Ankapark inşaatını inceledi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker'e Ankapark’ı gezdirdi. Proje tamamlandığında Ankara, sadece Türkiye’nin değil Ortadoğu’nun da en büyük hayvanat bahçesine sahip olacak...

Mehmet Mehdi Eker EXPO 2016'yı açıkladı!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, Belek Turizm Bölgesi'ndeki bir otelde düzenlenen toplantıda, EXPO 2016'nın müzik ve maskotlarını tanıttı.

mehdi eker antalya Haberi

mehdi eker antalya

Dünya Fuarı olarak bilinen EXPO'ya 2016 yılında ev sahipliği yapmaya hazırlanan Antalya'ya yeni bir hipodrom geliyor. 2016 yılında EXPO'ya hazırlanan Antalya'da atlı sporlar için hipodrom yapılacak. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, "Antalya'ya bir hipodrom yapılması konusunda arkadaşlara talimat verdim. Proje hızla yapılıyor. Antalya atlı sporlarla ilgili önemli bir tesise kavuşmuş olacak" dedi. EXPO 2016 konusunda turizmcilerden destek beklediğini de dile getiren Eker, EXPO ve turizmin birbirine bağımlı olduğunu, tanıtımlar iyi yapılırsa organizasyonun şehre çok daha fazla turist çekebileceğini kaydetti. 


EXPO bahçelere girsin Turizm sektörünün, yurt dışı tanımlarında EXPO'yu kullanmaları, otel odalarına EXPO kanalları konulması, otel bahçelerinde EXPO bahçelerinin de yer alması gibi birçok faaliyette bulunabileceğini anlatan Mehdi Eker, "Bazı otellerin çok güzel bahçeleri var. EXPO 2016 kapsamında bahçe...