25 / 04 / 2024

Mehdi Eker kimdir

Mehdi Eker kimdir

Temeli atılacak Ergani ve Çermik Kale barajları ile bir yılda iki ürün almanın mümkün olacağını vurgulayan Eker, şunları kaydetti:

TARSEY sistemi ile çiftçiler tek tuşla arazisine ulaşacak!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, dünyada ilk kez Türkiye tarafından üretilip geliştirilen Tarım Sektörü Entegre Bilgi Yönetim Sistemi'ni (TARSEY) 78 milyon vatandaşın hizmetine sunduklarını söyledi.

Biyoteknoloji Araştırma Merkezi açıldı!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Eker: "Biyoteknoloji Araştırma Merkezi, bitki ıslahı noktasında çalışmalarımızın dünyadaki en son teknik ve teknolojilerle yapılacağı bir merkez" dedi.

4,5 milyon hektarlık arazi toplulaştırması tamamlandı!

Tarım ve Hayvancılık Bakanı Eker, arazi toplulaştırmanın bugüne kadar 4,5 milyon hektarlık alanda tamamlandığını belirterek, "2015 yılı sonu itibarıyla bu, 6 milyon hektara çıkmış olacak" dedi.

Mehdi Eker: Kuraklık tehlikesi atlatıldı!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, " Bu yıl için bazı bölgelerde kuraklık endişesi vardı. Son yağışlarla bu önemli ölçüde izole oldu " dedi.

Burak Latif Latifoğlu ne zaman idari yargı hakimi oldu? Şeker GYO’da hangi alanda çalışıyor?

Burak Latif Latifoğlu kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Ne zaman idari yargı hakimi olarak çalıştı? BDDK’da ne iş yaptı? Şeker GYO’da hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Burak Latif Latifoğlu ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Mustafa Murat Şeker kimdir? Mustafa Şeker kaç yaşında, nereli?

Mustafa Murat Şeker, Türk savunma sanayii sektöründe önemli bir isim olarak öne çıkıyor. Elektronik Harp ve Radar, MEBS, Siber Güvenlik ve Bilişim, AR-GE alanlarında uzmanlaşmış olan  Murat Şeker kimdir? Mustafa Şeker kaç yaşında, nereli? İşte ayrıntılar...

Emin Erdem kimdir? Emin Erdem daha önce hangi görevlerde bulundu?

Şeker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Emin Erdem kimdir? Emin Erdem daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte ayrıntılar...

Mehmet Çeker Kimdir? Mehmet Çeker ne iş yapıyor?

Mehmet Çeker kimdir? Mehmet Çeker’in mesleği nedir? Mehmet Çeker hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Mehdi Eker'in İsveç'teki toplantı salonun kira sözleşmesine iptal!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker'in İsveç'te anayasa oylaması kampanyası kapsamında bugün (12 Mart) yapacağı toplantı için kiralanan salonun sahibi kira sözleşmesini iptal etti.

Mehdi Eker: Diyarbakır'da 5 bin eve ihtiyaç var!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker; “Evleri yıkılanlara TOKİ marifeti ile ev yapılacak, 4 bin 500, 5 bin civarında bir ev ihtiyacı var. Çok acil olanlar için süreç başladı. " dedi.

Diyarbakır'da zarar gören yerler yeniden inşa edilecek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Mehdi Eker, Diyarbakır'da terör örgütü PKK mensuplarının saldırılarında zarar gören yerlerin inşa edileceğini söyledi.

Diyarbakır Çevre Yolu 2017'de tamam!

Beraberinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker ile Diyarbakır'a gelen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Diyarbakır Havalimanı ile çevre yolu inşaatında incelemelerde bulundu.

Karizma Beşler'den Silivri'de fabrika kuracak!

Eski Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, Karizma Beşler’in İstanbul Silivri’de 40 milyon dolar yatırımla hizmete açtığı yeni fabrikasını ziyaret etti.

Mustafa Şeker kimdir?

Onur Hırdavat Yönetim Kurulu ve İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Derneği Eyüp Şube Başkanı Mustafa Şeker, 2014 yılı gayrimenkul vergisi rekortmenleri arasında yer alıyor. Peki, Mustafa Şeker kimdir?

Bakan Eker: Botanik bahçesine inşaat yaptırmadık!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Türkiye’nin bitki varlığını sergileyecek olan Milli Botanik Bahçesi’ni tanıttı, “Ülkemizde yetişen bitkilerin örnekleri bu botanik bahçesinde sergilenecek” dedi.

Türkiye'nin tarım parselleri belirleniyor!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, "Şu anda Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde gıda ve tüketici sağlığı ile ilgili olarak uygulanan bütün prosedürlerin tamamı AB standartlarındadır. İlerisi var, gerisi yok" dedi.

Türkiye Milli Botanik Bahçesi 2016'da açılacak!

Mehdi Eker, "Türkiye Milli Botanik Bahçesi" projesinin Türkiye'nin en büyük, Avrupa'nın 2'nci büyük botanik bahçesi olduğunu belirterek, "2 bin 500 dönüm arazide kurulan proje için 303 milyon lira yatırım yapılıyor" dedi.

Mehdi Eker kimdir Haberi

Mehdi Eker kimdir

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, hiçbir partinin gücünün, Çözüm Süreci'nin kalıcı barışa dönüşmesi, kan dökülmesinin önüne geçilmesi, gözyaşının dinmesi konusunda AK Parti'ye yetişemeyeceğini belirterek, "Çözüm Süreci kalıcı bir barışa dönüşecekse bunun taşıyıcı siyasi gücü sadece AK Parti'dir" dedi.


Bakan Eker, Ergani ve Çermik Kale barajlarının açılış töreninde, Türkiye'de Çözüm Süreci'nin AK Parti Hükümeti ile başlatıldığını söyledi.


"Hiçbir partinin gücü, Çözüm Süreci'nin kalıcı barışa dönüşmesi, kan dökülmesinin önüne geçilmesi, gözyaşının dinmesi konusunda AK Parti'ye ne yetişebilir ne de bu partilerin böyle bir güçleri ve tasavvurları var" diyen Eker, "Çözüm Süreci kalıcı bir barışa dönüşecekse bunun taşıyıcı siyasi gücü sadece AK Parti'dir" değerlendirmesinde bulundu. 


Türkiye'de bir Kürt sorunu varsa bu sorunun yaratıcısının, Meclis'teki iki partinin zihniyeti olduğunu, bu zihniyetin, sorunu bu noktalara...