26 / 04 / 2024

Mehdi Shams

Mehdi Shams

Günbey Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi, 5 Şubat 2013 tarihinde, 10 bin TL sermaye ile, Mehdi Shams tarafından kuruldu...

Star Construction İnşaat Gayrimenkul Taahhüt Danışmanlık Anonim Şirketi Kuruldu!

Star Construction İnşaat Gayrimenkul Taahhüt Danışmanlık Anonim Şirketi Bahçelievler'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehdi Öztürk tarafından kuruldu.

Meos Endüstriyel Otomasyon Mühendislik Güç Sistemleri Ve Bina Teknolojileri San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Meos Endüstriyel Otomasyon Mühendislik Güç Sistemleri Ve Bina Teknolojileri San.Tic.Ltd.Şti. Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Mehdi Mengutaycı tarafından kuruldu.

Shams Taşınmaz Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Shams Taşınmaz Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de Hamıdreza Mokhtarıan tarafından kuruldu.

Taşkıranlar Global Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkıranlar Global Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Mehdi Nur Taşkıran tarafından kuruldu.

Marmara Marketing Gayrimenkul Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmara Marketing Gayrimenkul Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Mehmet Mehdi Akay tarafından kuruldu.

İbn Haldun'un evinin satışa çıkarıldığı haberleri üzerine inceleme başlatıldı!

Fas Kültür ve Gençlik Bakanı Mehdi bin Said, İslam düşünürü İbn Haldun'un evinin satışa çıkarıldığı ile ilgili haberler üzerine inceleme başlatılmasını talep etti.

Shams Turkgroup Internatıonal Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Shams Turkgroup Internatıonal Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 50  bin TL sermaye bedeli  ile Kayoum Shams tarafından kuruldu.

İsrail'in Gazze'de yıktığı 13 katlı binanın sahibinden suç duyurusu! 

İsrail savaş uçaklarının Gazze'de yıktığı 13 katlı binanın sahibi Cevad Mehdi, Uluslararası Ceza Mahkemesine, İsrail hakkında suç duyurusunda bulundu.

Mehdi Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehdi Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehdi Monsefi ve Zeinab Behrouzi ortaklığında kuruldu.

Andryman Mimarlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Andryman Mimarlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Shamsı Dabaghı ve Shırın Bazghandı tarafından kuruldu.

Shams Alwaleed Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Shams Alwaleed Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Fatih'te 120 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Mazell Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mazell Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehdi Assarian Araghi tarafından kuruldu...

Shams İnşaat Yapı Dekorasyon Bilgisayar Kağıtçılık Oyuncak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shams İnşaat Yapı Dekorasyon Bilgisayar Kağıtçılık Oyuncak Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 600 bin TL sermaye bedeli ile MHD. Nazeer Katbah, Diyaa Katiba ve Mohamad Khir Katbeh ortaklığında kuruldu...

Mehdi Shams Haberi

Mehdi Shams

10 bin TL sermaye ile kurulan şirket faaliyet alanları arasında, her türlü emlak her türlü gayrimenkul özelikler siteler plazalar marketler depolar soğuk hava depoları villa tatil köyleri almak satmak satın almak kiralamak kiraya vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Küçükbakkalköy Cengizhan Sokak Güney İş Merkezi NO:2 Kat:3 adresinde faaliyete geçirildi. 5 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma,  Mehdi Shams tarafından...