25 / 04 / 2024

Mehmet Atilla Sarı

Mehmet Atilla Sarı

Meridyen Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Atilla Sarı, Selin Shefik tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Şubat'ta kuruldu.

Macro Elektromekanik Mühendislik Proje Dış Ticaret Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Macro Elektromekanik Mühendislik Proje Dış Ticaret Taahhüt Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Kangüleç, Ceyhun Aracı, Mehmet Murat Sarısözen ve Serdar Taştan ortaklığında kuruldu.

Ras Proje Tasarım Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ras Proje Tasarım Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Sarı tarafından kuruldu.

Elar Turizm Tarım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elar Turizm Tarım Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Mehmet Arif Sarıkuş tarafından kuruldu.

Yıl İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Sultan Mehmet Şubesi açıldı!

Yıl İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Sultan Mehmet Şubesi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Yılmaz ve Alime Yılmaz ortaklığında açıldı.

Yns Galeri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yns Galeri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 1  milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet  Zeki Sarıkaya  ve Yunus Sarıkaya tarafından kuruldu.

Simart Sağlık Yatırımları İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simart Sağlık Yatırımları İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de   500 bin TL sermaye bedeli  ile Atilla Kangüleç, Ayhan Çevik, Ceyhun    Aracı, Mehmet Murat Sarısözen tarafından  kuruldu.

Sarıyer'deki milyon dolarlık villa için soruşturma açıldı!

Sarıyer Zekeriyaköy’de  yaşayan Katarlı iş insanı Mohd Abdulla Alsiddiqi Alemadi, komşusu  Mehmet Ünal hakkında kaçak yapı inşa ettiğini öne sürerek şikayette bulundu. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı söz konusu villa hakkında soruşturma başlattı. 

Bodrum Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bodrum Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ediz Tuncay, Mehmet Kerem Tunçeri ve Mehmet Yavuz Sarıoğlu ortaklığında kuruldu.

Tarsus Mehmet Sarı Sosyal Tesisleri açılıyor!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Mehmet Sarı Sosyal Tesisleri'nin açılışını yarın gerçekleştireceklerini söyledi.

Şivezat Sarıhan'ın milyonluk mirası için karar 25 Eylül'de verilecek!

Şivezat Sarıhan hazırladığı vasiyetle milyon liralık dükkanını Mehmetçik Vakfı ile Türk EğitimVakfı’na bağışladı. Şivezat Sarıhan’ın kızı vasiyeti öğrendi ve iptali için dava açtı. Miras için son karar 25 Eylül’de verilecek.

İmv İnşaat Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmv İnşaat Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Mehmet Veysi Sarıgül tarafından Pendik’te 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Atilla Monolit Algan İnşaat Endüstriyel Yapılar Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Atilla Monolit Algan İnşaat Endüstriyel Yapılar Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Orhan Büyükatilla ve Mehmet Akif Laçin ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Sarıoğlan Kadın ve Gençlik Merkezi tanıtıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçireceği Sarıoğlan Kadın ve Gençlik Merkezi tanıtıldı. Tanıtıma Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki de katıldı.

Mehmet Atilla Sarı Haberi

Mehmet Atilla Sarı

Meridyen Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Atilla Sarı, Selin Shefik tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Şubat'ta kuruldu. 


Meridyen Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü emlak gayrimenkuller konutlar siteler daireler marketler depolar iş hanları iş merkezleri plazalar villalar ve tatil köyleri devre mülkler apart otel motel kamping ve turistik tesisler organize sanayi bölgeleri arsalar araziler ve her türlü taşınmazın alımını satımını pazarlamasını ve ticaretini yapmak.


Meridyen Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketi adres: Bakırköy, Ataköy 2-5-6 Mahallesi, Beyaz Lale Sokak, D1 Blok No:4/2 Daire:...