29 / 03 / 2024

Mehmet Cahit Turan bakan

Mehmet Cahit Turan bakan

Yeni kabinenin Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turan oldu. Karayolları Genel Müdürü ve Danıştay üyesi olarak da görev yapan Turan, son olarak Kuzey Marmara otoyolu inşaatını üstlenen konsorsiyumun CEO’luğunu yapıyordu.

Dermokoz Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Dermokoz Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi bugün Tuzla'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Gezer ve Mehmet Asim Turan ortaklığında kuruldu.

Adil Karaismailoğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı oldu!

Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan görevden alınarak, yerine Adil Karaismailoğlu atandı…

Samsun Havza-Bolu Gerede yolu ihaleye çıkıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan yaptığı açıklamda Samsun'un Havza ilçesi ile Bolu Gerede arasındaki yol çalışmalarını tamamlayacaklarını dile getirdi.

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren hattında deneme sürüşü!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren hattında deneme sürüşüne katıldı...

Trabzon'un 2020 projelerinde son durum ne?

Trabzon'a gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan Trabzon projelerini masaya yatırdı. Peki Trabzon'un 2020 projelerinde son durum ne?

Artvin-Rize Havaalanı ne zaman açılacak? 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, merakla beklenen Artvin-Rize Havaalanı'nı yıl sonuna doğru hizmete açmayı planladıklarını müjdeledi.

Cahit Turhan, İyidere-İkizdere kara yolunda incelemelerde bulundu!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, İyidere-İkizdere kara yolunda incelemelerde bulundu. Turhan, "İl ve ilçe yollarımızın standardını projeli olarak hayata geçirmenin gayreti içerisindeyiz" dedi...

Kırıkkale'ye YHT müjdesi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Kırıkkale’nin kısa bir süre içerisinde Yüksek Hızlı Tren (YHT) hizmetine açılacağını söyledi.

Kanal İstanbul kendini 4 yılda amorti edecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, bir süredir gündemde tartışmalara neden olan Kanal İstanbul projesiyle ilgili olarak " 20 yılda, 60 milyar dolar getirecek" dedi...

Başakşehir metrosu inşaatını Mevlüt Uysal mı durdurdu?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Başakşehir şehir hastanesine ulaşım için yapılan başakşehir metro inşaatını Ekrem İmamoğlu'nun durduğunu söylemişti. İBB ise metro inşaatını önceki İBB başkanı Mevlüt Uysal'ın durdurduğunu açıkladı...

2020'de demiryolu uzunluğu 17 bin 527 kilometreye ulaşacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, ulaşımda 2003'ten bu yana 757.2 milyar TL yatırım yapıldığını söyşedi. Otoyol ve yüksek hızlı tren yatırımlarına devam ettiğini söyleyen Turhan, iletişim yatırımlarının da ilerlediğini kaydetti.

Trabzon Demiryolu projesi çizilmeye başlandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının bütçe görüşmelerinde konuşan AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’a Trabzon’un yeni bir havalimanına kavuşmak istediğini söyledi. Cora, Atatürk'ün hayali olan demiryolu projesinin çizildiğinin haberini verdi...

Ankara’dan Kapıkule’ye hızlı tren müjdesi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, “İstanbul-Ankara arasındaki YHT hizmeti için çalışmalara başlayacağız. Projenin önümüzdeki günlerde ihalesini yapacağımız yaklaşık 4 milyar dolarlık çok önemli bir proje” dedi.

Mehmet Cahit Turan bakan Haberi

Mehmet Cahit Turan bakan

Yeni sistemde Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turan oldu. Kuzey Marmara otoyolu inşaatını üstlenen konsorsiyumun CEO’luğunu yapan Turan, bir dönem Karayolları Genel Müdürü ve Danıştay üyesiydi. 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan...