27 / 04 / 2024

Mehmet Celal Koçer kimdir

Mehmet Celal Koçer kimdir

Türkiye'deki bir çok okul, hastane ve altyapı projesine imza atan Yapıen İnşaat, konut sektörüne girdi. Firma, farklı bölgelerde 1.300 konut hayata geçirecek.

Sarıkoç Hırdavat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıkoç Hırdavat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Bahadır Koçer tarafından kuruldu.

New Elit Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Elit Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cihan Koçer ve Yavuz Altın ortaklığında kuruldu.

Ömer M. Koç kimdir? Kaç yaşında? 

Koç Holding'in Yönetim Kurulu Başkanlığını yapan Mehmet Ömer Koç kimdir? Ömer Koç kaç yaşında? Ömer Koç evli mi? İşte ayrıntılar...

Mehmet Koçer nereden mezun oldu? ASCE GYO’da hangi pozisyonda çalışıyor?

Mehmet Koçer kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi şirketlere çalışıyor? ASCE GYO’da ne iş yapıyor? İşte Mehmet Koçer ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Dolar düşmeyecek diyen Ekonomist Selçuk Geçer rakam verdi! Bu rakamı görenler hemen dövizciye koşacak

Dolar tahminleri ile piyasalarda adını sıkça duyduğumuz Ekonomist Selçuk Geçer ''dolar düşmeyecek'' diyerek rakam verdi. Bu rakamı görenler hemen dövizciye koşacak.

Retro Dizayn Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Retro Dizayn Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şile'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serpin Koçer tarafından kuruldu.

''Dolar 36 TL'yi görürse sürpriz olmaz'' diyen ekonomist Selçuk Geçer tarih verdi! Doları olanlar koşun bakın!

Ekonomist Selçuk Geçer ''Dolar 36 TL'yi görürse sürpriz olmaz'' diyerek tarih verdi. Doları olanlar koşun bakın!

Atka İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atka İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şirin Ölçer tarafından kuruldu.

Doların önümüzdeki hafta ne kadar olacağı belli oldu! Doları bilen adam Selçuk Geçer net rakamı açıkladı! Koşun, bakın!

Doları bile adam ekonomist Selçuk Geçer, doların önümüzdeki hafta ne kadar olacağını açıkladı. Elinde dolar olan yatırımcılar koşun, hemen bakın!

Dolar her an patlayabilir! Ekonomist Selçuk Geçer'den şimdi yürekleri ağza getiren açıklama geldi! Koşun, hemen bakın

Dolar yorumları ile tanınan Ekonomist Selçuk Geçer'den dolar ile ilgili yürekleri ağza getiren bir açıklama geldi. Dolar her an patlayabilir! Koşun, hemen bakın!

Doların pik seviyesi resmen açıklandı! Dolar Kahini Selçuk Geçer son noktayı koydu! Hemen koşun bakın!

Döviz kurlarında dalgalanmalar devam ederken vatandaşlar doların ne olacağını merak ediyor. Dolar Kahini Selçuk Geçer, doların pik seviyesini açıklayarak son noktayı koydu. Hemen koşun bakın!

Memur ve emekliye ikinci zam mı geliyor? Ekonomist Selçuk Geçer asıl zam için tarih verdi! Koşun hemen bakın!

Ekonomist Selçuk Geçer, memur ve emekliye yapılan yüzde 25 zammın sadece bir kaç ay süreceğini söyleyerek ikinci zammın geleceğini açıkladı ve tarih verdi. Koşun hemen bakın!

Aurum İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aurum İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Aydın Koçer ve Hakkı Semerci ortaklığında kuruldu.

Mehmet Celal Koçer kimdir Haberi

Mehmet Celal Koçer kimdir

Türkiye’nin bir çok farklı ilinde okul, hastane ve altyapı projelerine imza atan Yapıen İnşaat, Bostancı Deluxe projesi ile konut sektörüne girdi.

15 milyon TL yatırımla hayata geçirdiği Bostancı Deluxe projesini geçtiğimiz günlerde satışa çıkaran Yapıen İnşaat önümüzdeki dönemde farklı ilçelerde 1.300 konut hayata geçirecek.

İstanbul'daki kentsel dönüşüm projelerinde yer almak istediklerini belirten Yapıen İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Celal Koçer, Kadıköy ve Kartal'da yeni projeler daha hayata geçireceklerini söyledi. "İstanbul’un merkezi lokasyonlarında kentsel dönüşüm projelerinde yer almak istiyoruz” diyen Koçer, kentsel dönüşümde merkezi bölgeleri tercih edeceklerini de sözlerine ekledi.

 

Bostancı'da kat karşılığı oranlar düştü

 


Bostancı Deluxe projesinde hak sahipleri ile 15 Temmuz öncesi yüzde 70 ile anlaştıklarını belirten Koçer, “15 Temmuz’dan sonra her şey çok değişti. Kadıköy bölgesinde oranlar düştü. Yüzde...