27 / 04 / 2024

Yapıen İnşaat'tan 1.300 konut geliyor!

Yapıen İnşaat'tan 1.300 konut geliyor!

Türkiye'deki bir çok okul, hastane ve altyapı projesine imza atan Yapıen İnşaat, konut sektörüne girdi. Firma, farklı bölgelerde 1.300 konut hayata geçirecek.



 

Türkiye’nin bir çok farklı ilinde okul, hastane ve altyapı projelerine imza atan Yapıen İnşaat, Bostancı Deluxe projesi ile konut sektörüne girdi.

 

15 milyon TL yatırımla hayata geçirdiği Bostancı Deluxe projesini geçtiğimiz günlerde satışa çıkaran Yapıen İnşaat önümüzdeki dönemde farklı ilçelerde 1.300 konut hayata geçirecek.

 

İstanbul'daki kentsel dönüşüm projelerinde yer almak istediklerini belirten Yapıen İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Celal Koçer, Kadıköy ve Kartal'da yeni projeler daha hayata geçireceklerini söyledi. "İstanbul’un merkezi lokasyonlarında kentsel dönüşüm projelerinde yer almak istiyoruz” diyen Koçer, kentsel dönüşümde merkezi bölgeleri tercih edeceklerini de sözlerine ekledi.

 

Bostancı'da kat karşılığı oranlar düştü

 


Bostancı Deluxe projesinde hak sahipleri ile 15 Temmuz öncesi yüzde 70 ile anlaştıklarını belirten Koçer, “15 Temmuz’dan sonra her şey çok değişti. Kadıköy bölgesinde oranlar düştü. Yüzde 60’la anlaşanlar var. Kartal’da ise yüzde 50. Ekonomik olarak zor bir süreçten geçiyoruz ama bu geçici bir süreç, sıkıntılar anlatılacaktır diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.

 

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com

 


Geri Dön