25 / 04 / 2024

Memur ve emekliye ikinci zam mı geliyor? Ekonomist Selçuk Geçer asıl zam için tarih verdi! Koşun hemen bakın!

Memur ve emekliye ikinci zam mı geliyor? Ekonomist Selçuk Geçer asıl zam için tarih verdi! Koşun hemen bakın!

Ekonomist Selçuk Geçer, memur ve emekliye yapılan yüzde 25 zammın sadece bir kaç ay süreceğini söyleyerek ikinci zammın geleceğini açıkladı ve tarih verdi. Koşun hemen bakın!



Milyonlarca memur ve emekli 2023 yılında yapılan yüzde 25 oranındaki zamdan umduğunu bulamadı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı yüzde 25 oranındaki zamdan sonra asgari ücretlilerin artan enflasyon nedeniyle yüzde 54,5 zam aldığını dile getiren emekliler, yetkililere '' biz başka ülkede asgari ücretliler başka ülke de mi yaşıyor?'' sorularını yönetti. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan ekonomist Selçuk Geçer ise emekli ve memura ikinci zammın geleceğini açıklayarak tarih verdi. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön