25 / 04 / 2024

Mehmet Ceylan Karabük tercih edilen bir şehir olacak

Mehmet Ceylan Karabük tercih edilen bir şehir olacak

AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Mehmet Ceylan AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Mehmet Ceylan, hükümetin Karabük'e kamu yatırımları bakımından her şeyi yaptığını ama şehircilik anlamında daha yapılacak çok şey olduğunu söyledi.

Mehmet Ceylan: İmar ve dönüşüm çalışmalarımız sürüyor!

Karabük İl Müdürlüğü'nde Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan'ın katılımı ile basın toplantısı düzenlendi. 

Karabük’te kamu yatırımları devam ediyor!

Karabük Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun, yapımı devam eden kamu inşaatlarını yerinde inceledi.

Karabük Katı Atık Depolama Tesisi için yer aranıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Yardımcısı Mehmet Ceylan, Aşağı Kızılcaören 'de yapılan Katı Atık Bertaraf tesisi alanında son olarak MTA tarafından yapılan incelemelerde, alanın heyelan bölgesi olduğunu kanaatine varıldığını, yeni yer arayışı yayıldığını belirtti ve muhtarlara çağrıda bulundu.

Karabük'te 250 yataklı ek hastane için ilk adım atıldı!

Karabük Valisi Mehmet Aktaş, “Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne yapılması planlanan 250 yatak kapasiteli ek bina ve Tıp Fakültesi binası için nihai sonuca ulaştık ve mutabakata vardık." dedi.

Karabük Keltepe Kayak Merkezi'nde çalışmalar sürüyor!

Karabük İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun Keltepe Kayak Merkezinde incelemelerde bulundu.

Karabük Üniversitesi Camisi açıldı!

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, Karabük Üniversitesi Camisi'nin ibadete açılması dolayısıyla düzenlenen törende katıldı.

Mehmet Ceylan, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcılığına Mehmet Ceylan, Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcılığına Fatih Çiftçi, Kalkınma Bakan Yardımcılığına da Yusuf Coşkun getirildi.

Ergün Turan, Karabük'te emeklilerle bir araya gelecek!

Türkiye İşçi Emekliler Derneği (TÜED) Karabük Şube Başkanı Celal Bulut, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan’ın bugün Karabük’e geleceğini ve aynı gün saat 11:00’de Tüccarlar Kooperatifi Düğün salonunda bir toplantı düzenleneceğini açıkladı.

Karabük'te inşaat mühendisleri dönüşüm hakkında bilgilendirildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Karabük İl Müdürü Mehmet Ali Tunç, İnşaat Mühendisliği ve Mimarlık Bölümü Akademisyenleri. Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği öğrencileri ile Mimarlık Bölümü öğrencileri katıldı.

Karabük'te sağlık kurumları bir çatı altında toplanıyor!

Karabük İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun, Karabük İl Sağlık Müdürlüğü Hizmet binası ihalesi ile ilgili bir çok kurumun bir çatı altında olacağını kaydetti.

Karabük İl Sağlık Müdürlüğü Hizmet Binası ihalesi 24 Haziran'da!

Karabük İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun sağlık Kurumlarının bir çatı altında toplanacağını söyledi.Karabük İl Sağlık Müdürlüğü Hizmet Binası ihalesi 24 Haziran'da yapılacak.

Mehmet Yanmaz Kardemir Karabük'ten ayrıldı!

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada şirketin İşletme Teknolojileri ve Yatırımlar Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürütmekte olan Mehmet Yanmaz'ın görevinden ayrıldığını bildirdi.

Karabük'te yüzün üzerinde kira yardımı başvurusu yapıldı!

Karabük Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Ali Tunç, Karabük ve Safranbolu'da kentsel dönüşüm kapsamında yüzün üzerinde kira yardımı başvurusu aldıklarını ve bunları da sonuçlandırdıklarını söyledi...

Mehmet Ceylan Karabük tercih edilen bir şehir olacak Haberi

Mehmet Ceylan Karabük tercih edilen bir şehir olacak

AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Mehmet Ceylan AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Mehmet Ceylan, hükümetin Karabük'e kamu yatırımları bakımından her şeyi yaptığını ama şehircilik anlamında daha yapılacak çok şey olduğunu söyledi. 


Ceylan, belediye başkanı olduğu takdirde Karabük'ün kazanacağını belirterek "Bu seçimler Karabük için çok büyük önem taşıyor. Çünkü Karabük'ün bir çok mahallesi bir kasaba görüntüsünde. Biz iktidarımız yönetiminde hükümet tarafından yapılması gereken tüm yatırımları fazlasıyla yaptık. 


Üniversitesinden, duble yollara, KARDEMIR A.Ş.'nin ayağa kaldırılmasına, su, doğal gaz gibi tüm alt yapı çalışmalarına kadar kamu yatırımlar tamamlandı. Ama şehircilik anlamında çok büyük eksikliğimiz var. Karabük'ümüz KARDEMİR'in gelişmesiyle hızlı bir şekilde göç aldı ve buna paralel olarak bir çok mahallemizde gecekondulaşma arttı" diye konuştu. 


Karabük'ün kentsel dönüşüme ihtiyacı olduğunu belirten Ceylan "Karabük'te restoran,...