18 / 04 / 2024

mehmet emin küçükkaya

mehmet emin küçükkaya

Sahip olduğu dört katlı binanın çatı katını beş yıldır taşıdığı toprakla gerçek bir bahçeye benzetti

Bakan Özhaseki açıkladı! KÖYDES için bu yıl 6,9 milyar lira ödenek ayrıldı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Köylerin Altyapısının Desteklenmesi (KÖYDES) Projesi için bu sene 6,9 milyar lira ödenek ayırdıklarını kaydetti.

Mehmet Emin Baysa kimdir? Mehmet Emin Baysa ne iş yapmaktadır? 

Mehmet Emin Baysa kimdir? Mehmet Emin Baysa'nın eğitim durumu nedir? Mehmet Emin Baysa'nın kariyeri ile hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Global Housıng Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Global Housıng Yapı Anonim Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sezgin Turan, Cevdet Tanrıkulu ve Mehmet Emin Akkaya ortaklığında kuruldu.

Emlakçılardan çiftçilere ‘İmar tamamlanana kadar arazinizi ekmeyin’ çağrısı!

Batman Tüm Emlakçılar Derneği Başkanı Mehmet Emin Değirmenci, Batman kenti konusunda son derece büyük önem arz eden imar, yeni yol ve bazı yatırımların gecikmemesi konusunda arazi sahipleri ve çiftçilere seslendi. Değirmenci, “İmar tamamlanana kadar arazinizi ekmeyin” dedi.

ÇEDBİK Başkanı Mehmet Sami Kılıç: Kentsel dönüşümde afete dayanıklı ve yeşil binalar inşa edilmeli!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği Başkanı Mehmet Sami Kılıç, her sene düzenlenen ‘Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’ne ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Başkan Kılıç, kentsel dönüşümde afete dayanıklı ve yeşil binaların inşa edilmesine dikkati çekti.

Tellioğlu Group Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Tellioğlu Group Yapı Anonim Şirketi Kadıköy'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Avni Tellioğlu ve Mehmet Emin Tellioğlu ortaklığında kuruldu.

Sipahiler Ağası Mehmet Emin Ağa Yalısı 200 milyon TL'ye satıldı! 

Geçtiğimiz günlerde 17.5 milyon dolara satışa çıkartılan Sipahiler Ağası Mehmet Emin Ağa Yalısı 200 milyon TL'ye Papara’nın sahibi Ahmet Faruk Karslı’ya satıldı.

Mehmet Emin Bitlis kimdir, kaç yaşında?

Polisan Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Bitlis kimdir? Mehmet Emin Bitlis kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

İvke Gayrimenkul İnşaat Elektrik Turizm Hayvancılık Ticaret Limited Şirket kuruldu!

İvke Gayrimenkul İnşaat Elektrik Turizm Hayvancılık Ticaret Limited Şirket bugün Büyükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Yılmaz tarafından kuruldu.

Mehmet Emin Okur ne iş yapıyor? Mehmet Emin Okur nereli? Mehmet Emin Okur’un hayatı...

Servet GYO Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Mehmet Emin Okur kimdir? Ne iş yapıyor? Nereden mezun oldu? İşte Mehmet Emin Okur’a ilişkin merak edilen detaylar...

Nüve Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nüve Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Akdemir tarafından kuruldu.

ÇEDBİK Başkanı Mehmet Sami Kılıç: Markalı konut projelerinde yeşil binaya dönüş başladı!

ÇEDBİK (Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sami Kılıç Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi'22 ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o röportaj...

Yıkılmaz34 İnşaat Plastik Temizlik Matbaa Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıkılmaz34 İnşaat Plastik Temizlik Matbaa Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Emre Köse tarafından kuruldu.

mehmet emin küçükkaya Haberi

mehmet emin küçükkaya
İstanbul Silivri'de yaşayan 64 yaşındaki Mehmet Emin Küçükkaya yıllarca makinelerle uğraştığı için emekli olduktan sonra toprakla uğraşmak istedi. Uygun bir araziye ve bütçeye sahip olmadığından kardeşi ile birlikte sahip oldukları 4 katlı binanın çatısına saksılarla toprak taşımaya başladı. Küçükkaya dev saksıların içine meyve ağaçları dikti. Küçükkaya'nın bahçesi o kadar gelişmiş ki  bazı meyvelerin iki üç çeşidini birden yetiştiriyor. Bir çatı katından çok gerçek bir bahçeye benzeyen Küçükkaya'nın bahçesinde meyve ağaçları ve sebzelerin türü 100'ü geçerken, 150 çiçek çeşidi yer...