28 / 03 / 2024

Mehmet Kaplan biyografi

Mehmet Kaplan biyografi

Türk kökenli İsveçli siyasetçi Mehmet Kaplan, İsveç'te Şehircilik ve İskan Bakanı oldu. Peki, Mehmet Kaplan kimdir? Mehmet Kaplan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Mehmet Kaplan...

Fortis Plus Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fortis Plus Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kaplan tarafından kuruldu.

Prima Akustik Ses Yalıtım İzolasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prima Akustik Ses Yalıtım İzolasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kaplan tarafından kuruldu.

Ultımate Yatırım Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Ultımate Yatırım Proje Geliştirme Anonim Şirketi, Mehmet Kaplan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon 400 bin TL sermaye ile 24 Mayıs'ta Esenyurt, Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

Küçükçekmece Belediye Meclisi'nin imar komisyon üyeleri seçildi!

Küçükçekmece Belediye Meclisi'nin Nisan ayı oturumunda komisyon seçimleri yapıldı. İmar Komisyonu'na Ak Partiden Mehmet Kaplan, Sedat Demirtaş, Fahrettin Postacı; CHP'den de Enis Koçak ile Ali Delen seçildi.

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan Kırşehir'de incelemelerde bulundu!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan 24 Mart 2016 tarihinde kentsel dönüşüm projeleri devam eden Kırşehir'i ziyaret etti. TOKİ Başkanı, Bala Belediye Başkanı Arif Kaplan’la da görüştü.

Fortis Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fortis Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Kaplan Müdürülüğü 'nde 30 bin TL sermaye ile Esenler 'de, 2 Şubat 2015 'te kuruldu.

Bakan Güllüce Türk asıllı İsveçli Bakan Mehmet Kaplan ile görüştü!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Türk asıllı İsveç İskan ve Kentsel Gelişim Bakanı Mehmet Kaplan’ı makamında ağırladı.İsveç'in AB Dönem Başkanlığında Türkiye'nin tam üyeliğine verdiği destek için teşekkür etti.

Mehmet Kaplan kimdir?

Türk kökenli İsveçli siyasetçi Mehmet Kaplan, İsveç'te Şehircilik ve İskan Bakanı oldu. Peki, Mehmet Kaplan kimdir? Mehmet Kaplan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Mehmet Kaplan...

Mehmet Kaplan İsveç'te Şehircilik ve İskan Bakanı oldu!

İsveç'te yeni kurulan koalisyon hükümetinde bakan olan Türk asıllı Mehmet Kaplan'ın işçi emeklisi gurbetçi babası Ökkeş Kaplan, tatil için geldiği memleketi Gaziantep'te SABAH'a duygularını anlattı...

Hadaf Group Gayrimenkul ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hadaf Group Gayrimenkul ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Kaplan tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 29 Ağustos'ta Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi, Nazım Hikmet Bulvarı'nda kuruldu.

Mehmet Daniş kimdir?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan belediye başkan adayları listesine göre Ak Parti Çanakkale Belediye Başkan adayı olan Mehmet Daniş kimdir? İşte Mehmet Daniş'in biyografi...

Mehmet Bayraktar evini 11.6 milyon dolara Lil Waynee sattı!

ABDnin ünlü rap şarkıcısı Lil Wayne, Floridada yaşayan Türk işadamı Mehmet Bayraktarın okyanus kıyısındaki evini 11.6 milyon dolara satın aldı

Azapkapı Sokullu Mehmet Paşa Camii restore ediliyor!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Osmanlı'nın eserlerine sahip çıkıyor. Erdoğan, Mimar Sinan'ın eseri olan ve kubbelerindeki süslemeleri kaybolan Azapkapı Sokullu Mehmet Paşa Camii'ne sahip çıktı

Mehmet Kaplan biyografi Haberi

Mehmet Kaplan biyografi

Mehmet Kaplan kimdir?

Mehmet Kaplan, 18 Haziran 1971 Gaziantep doğumlu.  Türk kökenli İsveçli siyasetçi Mehmet Kaplan, İsveç'te Şehircilik ve İskan Bakanı oldu. Peki, Mehmet Kaplan kimdir?


Mehmet Kaplan biyografi..

Yeşiller Partisi Meclis Grup Başkanı ve MKYK Üyesi Mehmet Kaplan, bir yaşındayken ailecek, babasının 1960’lı yılların sonunda işci olarak gittiği İsveç’in Skövde kentine taşındılar. 


1992’den itibaren The Royal Institute of Technology’de şehir planlama ve çevre eğitimi, 1995’de ise Stockholm Üniversitesi’nde Siyasal Bilimler ve Psikoloji eğitimi aldı. Evli ve iki çocuk babası olan Kaplan, Türkçe ve İsveççe'nin yanı sıra çok iyi derecede İngilizce bilmektedir.


1997 yılında Yeşiller Partisinin gençlik kollarına üye olan Kaplan, 2003 yılında partisinin MKYK üyesi oldu. Her sene yapılan genel kongre seçimlerinde güven tazeleyerek tekrar seçilmektedir.


2006 İsveç Parlemento seçimlerinde Yeşiller Partisi Stockholm listesinde...