24 / 04 / 2024

Mehmet Küçükakyüz

Mehmet Küçükakyüz

Ak Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İsmail Küçükakyüz, Mehmet Küçükakyüz tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Ocak'ta Güngören'de kuruldu.

Onaksa İnşaat İnşaat Malzemeleri Taahhüt Enerji Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Onaksa İnşaat İnşaat Malzemeleri Taahhüt Enerji Sanayi Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Küçükakyüz, Mehmet Onur ve Melih Süha Saral ortaklığında kuruldu.

Kültür ve Turizm Bakanı  Ersoy: Turizmde kişi başı gecelik gelirle rekor kıracağız!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, “Bu yıl 83-84 dolar kişi başı gecelik gelirle bir rekor kıracağız” ifadelerini kullandı. Ersoy, söz konusu rakamın yüzde 35 arttığını belirtti.

Küçükakyüz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Küçükakyüz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Küçükakyüz ve Mehmet Küçükakyüz tarafından kuruldu.

Türkiye'nin her tarafı kırmızı! Her bölgede deprem olabilir!

Prof. Dr. Mehmet Fatih Altan, "Ülkemizde çok deprem oldu. Levhalarda birçok hareket görüldü" dedi ve Türkiye’nin her tarafı kırmızı. Yani her bölgesinde deprem olabilir. İstanbul için konuşacak olursak, burada büyük bir deprem olasılığı var." diye konuştu.

Evrim Kırmızıtaş Başaran gayrimenkulün yıldızı oldu!

Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, gayrimenkul şirketi RE/MAX’in yaklaşık 400 bin kişiyi değerlendirdiği sıralamasında 14'üncü sırada yer aldı.

Türkiye'nin gümrük sorunu çözülmeli!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabından "Türkiye'nin gümrük sorunu çözülmeli!" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 4  maddelik analizi...

Evrim Kırmızıtaş Başaran: Gayrimenkul sektörüyle ilgili program yapmak istiyorum!

Güncel bir kadın programı ya da gayrimenkul ile ilgili soruları cevaplayacağı program yapmak istediğini söyleyen Evrim Kırmızıtaş Başaran, ''Yapımcılardan gelecek tekliflere açığım'' dedi.

MEMDER Başkanı Mehmet Kırkık’ın emlakçılık yetki belgesi iptal edildi!

Kısa adı Memder olan Milas Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Mehmet Kırkık’ın taşınmaz ticareti yönetmeliğindeki şartları taşımadığından dolayı taşınmaz ticareti yetki belgesi ( emlakçılık yapma yetkisi) Ticaret Bakanlığı tarafından iptal edildi...

1915 Çanakkale Köprüsü'nde kırmızı beyaz kulelerin yüzde 78'i tamam!

Çanakkale Boğazı’nın ’gerdanlığı’ niteliğinde olacak 1915 Çanakkale Köprüsü’nde çalışmalar, koronavirüs salgınına rağmen hız kesmeden devam ediyor. Köprünün kırmızı beyaz kulelerinin yüzde 78'lik bölümü tamamlandı...

Kırmızı Hat' uygulamasında geri adım!

Tüm ithalat işlemlerinin birebir denetimden geçmesini öngören Kırmızı Hat uygulamasında gelen tepkiler üzerine geri adım atıldı. İthalat işlemlerinde eski sisteme dönüldü.

Evrim Kırmızıtaş Başaran, 500 kişiyle doğum gününü kutladı!

Lüks gayrimenkul danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, Akademideki Tecrübe Paylaşımı Programı üzerinden online olarak 500 kişiyle doğum gününü kutladı.

Evrim Kırmızıtaş Başaran'dan gençlere rehberlik!

İlk Türk kadın emlak satış dünya şampiyonu Evrim Kırmızıtaş, İTÜ'lü öğrencilerle buluştu. Başaran, gençlere sektörle ilgili rehberlik yaptı.

Kırmızı Kedi Kitabevi ocak ayında 21 şubeye ulaştı!

Yayınevi, kitabevi, dağıtım ve bilgi teknolojileri hizmeti şeklinde olmak üzere dört ayaklı bir yapıya sahip olan Kırmızı Kedi kitapevi ocak ayında 21 şubeye ulaştı...

Mehmet Küçükakyüz Haberi

Mehmet Küçükakyüz

Ak Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İsmail Küçükakyüz, Mehmet Küçükakyüz tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 23 Ocak'ta kuruldu. 


Ak Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Yurt içinde ve yurt dışında inşaat taahhüt işleri yapmak devlet özel sektör ve kamu iktisadi teşebbüsleri ve benzeri kuruluşlara ait ihalelere katılmak taşeronluk yapmak konusu ile ilgili özel ve kamu kesiminde gerçek ve tüzel kişilerin ve bunlara ait işletmelere her türlü resmi ve özel yapıların temelden çatıya inşaatını yapmak yaptırmak.Demir çelik konstrüksiyondan binalar inşa etmek,her türlü binanın yapımında montaj de montaj ile ilgili her türlü işleri yapmak ve demir çelik alüminyum ve plastik ürünlerinin montaj de montaj işleri ile bakım onarım işleri,ısıtma,asansör,havalandırma,su soğutma,doğalgaz ve...