28 / 03 / 2024

Mehmet Müezzinoğlu ortaca devlet hastanesi inceleme

Mehmet Müezzinoğlu ortaca devlet hastanesi inceleme

TOKİ tarafından yaptırılan 100 yataklı Ortaca Devlet Hastanesinin inşaat alanını gezen Müezzinoğlu, hastanenin gelecek yıl haziran ayında bitirileceğinin belirtilmesi üzerine 19 Mayıs 2015'e yetiştirilmesini istedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mehmet Müezzinoğlu Köprüsü için talimat verdi!

Gelen son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, video konferans yöntemi ile gerçekleşen 140'ıncı AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda Mehmet Müezzinoğlu Köprüsü için talimat verdi.

Mehmet Müezzinoğlu'ndan Balıkesir brifingi!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Balıkesir temasları kapsamında Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. Başkan Ahmet Edip Uğur’la görüşen Müezzinoğlu, belediye projeleriyle ilgili bilgi aldı

Mehmet Müezzinoğlu Balıkesir'de projeleri inceledi!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne ziyarette bulunarak Başkan Ahmet Edip Uğur ile görüştü.

Milli tren için geri sayım başladı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Adapazarı'nda bulunan Türkiye Vagon Sanayi A.Ş.'de (TÜVASAŞ) 2018'in sonunda raylarda olması hedeflenen Milli Yüksek Hızlı Tren'i inceledi.

Mehmet Müezzinoğlu Bursa'da yakında açılacak projeleri inceledi!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından yakında hizmete açılacak Mesleki Yeterlilik Sınav ve Belgelendirme Merkezi (MESYEB), Tekstil ve Teknik Tekstil Mükemmeliyet Merkezi ile İleri Kompozit Mükemmeliyet Merkezi'nde incelemelerde bulundu.

Mehmet Müezzinoğlu'ndan Moody's kararı değerlendirmesi!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's'in Türkiye'nin kredi notunu revize etmesine ilişkin açıklama yaptı.

Soğanlı kentsel dönüşüm projesinde 2. etabın temeli atıldı!

Türkiye’deki kentsel dönüşüme ışık tutan Soğanlı Projesi’nde ikinci perde açıldı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Müezzinoğlu ile Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın temelini attığı proje 2017’de bitirilecek.

Mehmet Müezzinoğlu şehir hastanelerinin ne zaman açılacağını açıkladı!

Yeni Birlik yazarı Aslı Üstünkaya, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile bir röportaj gerçekleştirdi. Müezzinoğlu, bisiklet projesi ve şehir hastanelerinin ne zaman açılacağı konusunda bilgiler verdi.

Manavgat Devlet Hastanesi ek bina yapımına ilişkin 5 sorun mecliste!

Antalya Milletvekili Devrim Kök, Manavgat Devlet Hastanesi ek bina yapımına ilişkin soru önergesi hazırladı. Kök sorularını Sağlık Bakanı Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu'na yöneltti..

Mehmet Müezzinoğlu'ndan Kayseri'ye hastane sözü!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, şehrin doğusundaki nüfus yoğunluğunun hastane ihtiyacı bulunduğunu belirtti ve Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'ndan hastane talebinde bulundu. Bakan Müezzinoğlu da yeni hastaneye olur verdi.

Mehmet Müezzinoğlu, Bursa'da özel bir hastanenin açılışına katıldı!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Son 10-14 yılda sağlık alanında özel sektör de önemli mesafeler katetti ama kamunun katettiği mesafe, özel sektörün önüne geçti." dedi.

4 yıl içinde 95 bin yatak kapasiteli hastane dönüşümü yapılacak!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, önümüzdeki dört yıl içinde 90-95 bin yatak kapasiteli fiziki mekan dönüşümlerinin yapılacağını belirterek, “Sağlık hizmeti rakamlarını 2019 yılında 10 milyar dolara taşıyabileceğimize inanıyoruz” dedi.

Sağlık Bakanlığı üst düzey bürokratları devlet lojmanlarında mı oturuyor?

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu’nun konuyla ilgili soru önergesini yanıtladı. Bakanın verdiği bilgiye göre bürokratlar lojmanlarda sudan ucuza oturuyor.

Mehmet Müezzinoğlu ortaca devlet hastanesi inceleme Haberi

Mehmet Müezzinoğlu ortaca devlet hastanesi inceleme

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, inşaatı devam eden Ortaca Devlet Hastanesinde incelemelerde bulundu.


Antentepe mevkisinde TOKİ tarafından yaptırılan 100 yataklı Ortaca Devlet Hastanesinin inşaat alanını gezen Müezzinoğlu, hastanenin gelecek yıl haziran ayında bitirileceğinin belirtilmesi üzerine 19 Mayıs 2015'e yetiştirilmesini istedi.


İşçilerle sohbet eden Müezzinoğlu, bir gazetecinin "hastane projesinde helikopter pisti olup olmadığını" sorması üzerine, "Uygun yer olursa sonrada planlayacağız. Şu anda inşaatın üzerinde planlamıyoruz. Arsasında uygun bir yer bulursak planlayacağız" yanıtını verdi.


İncelemelerin ardından Müezzinoğlu, inşaat alanından ayrıldı.


Bakan Müezzinoğlu'na incelemelerinde Muğla Valisi Amir Çiçek, İl Sağlık Müdürü Cihan Tekin, AK Parti İl Başkanı Nihat Öztürk ile diğer ilgililer eşlik...