18 / 04 / 2024

Mehmet Özçelik

Mehmet Özçelik

5. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi'nde konuşma yapan TOKİ Başkan Yardımcısı Özçelik, "Dönüşüm mantığıyla uyuşmayan ve herkesin kazanmak istediği bir anlayışla şehirlerimizi dönüştüremeyiz, yenileyemeyiz" dedi. 

Türkiye'ye yatırım yapan kazanıyor!

2. CNR Emlak Zirvesi 2017 bugün TOKİ Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, TMB Başkanı Mithat Yenigün ve CNR Holding Genel Koordinatörü Cem Şenel'in konuşmalarıyla açıldı.

Smart Future Expo Zirve ve Fuarı kapılarını açtı!

Smart Future Expo Zirve ve Fuarı başladı. TOKİ Başkan Yardımcısı Özçelik: "Hedefimiz, 2023 yılında 1 milyon 200 bin konut rakamına ulaşarak 6 milyona yakın vatandaşımızı güvenli yapılara taşımak" dedi.

Mehmet Özçelik: Akıllı şehirlere önem veriyoruz!

Özçelik "Sosyal konut üreten bir kuruluş olarak, akıllı şehirlerin ve akıllı konutların gelecek zaman diliminde daha çok konuşulacağını, insan hayatına daha çok gireceğini ve sektörün de buna göre kendi tasarımını revize edeceğine inanıyoruz" dedi

Manas Gayrimenkul Yatırımları Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Manas Gayrimenkul Yatırımları Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Özçelik Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 3 Ekim'de Gaziosmanpaşa, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Canöz Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Canöz Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Caner Özçelik tarafından kuruldu.

Alper Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alper Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Mehmet Alper Çelik tarafından kuruldu.

Dr. Mehmet Öz ile kardeşinin 185 milyonluk gayrimenkul davası ABD'ye sıçradı!

Ünlü kalp cerrahı Dr. Mehmet Öz ile kardeşi Nazlım'ın gayrimenkul davasında sular durulmuyor. Mehmet Öz ile kardeşinin 185 milyonluk gayrimenkul davası ABD'ye sıçradı.

Özçelik Grup İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Özçelik Grup İnşaat Limited Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yakup Özçelik tarafından kuruldu.

My Özçelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

My Özçelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. My Özçelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı. 

Mehmet Öz, miras kavgası yüzünden Türkiye'ye geliyor!

Ünlü Prof. Mehmet Öz, kardeşi Nazlım Öz ile arasında yaşadığı miras kavgası nedeniyle Türkiye'ye geliyor...

Dr. Mehmet Öz ve kız kardeşi Nazlım Suna Öz arasındaki miras kavgası büyüyor!

Dünyaca ünlü kalp cerrahı Prof. Dr. Mehmet Öz, hayatını yitiren babası Prof. Dr. Mustafa Öz'ün vasiyeti nedeniyle kız kardeşi Nazlım Suna Öz ile mahkemelik olmuştu. Gerilimin yükseldiği miras kavgasında yeni bir gelişme yaşandı. 

Dr. Mehmet Öz ve kız kardeşi Nazlım Suna Öz arasında kira kavgası!

Dünyaca ünlü kalp cerrahı Prof. Dr. Mehmet Öz, hayatını yitiren babası Prof. Dr. Mustafa Öz'ün vasiyeti nedeniyle kız kardeşi Nazlım Suna Öz ile mahkemelik olmuştu. Gerilimin arttığı miras kavgasında  Prof. Öz, kız kardeşinin Mustafa Öz’den kalan yalıyı 85 bin liraya S.T.’ye kiraladığını öne sürdü.

Dr. Mehmet Öz babasının vasiyeti için yeniden dava açtı!

Dünyaca ünlü kalp cerrahı Prof. Dr. Mehmet Öz, geçtiğimiz yıllarda yaşamını yitiren babası Prof. Dr. Mustafa Öz’ün vasiyetnamesinin sahte belgelerle kız kardeşi tarafından değiştirildiğini öne sürerek dava açtı. 

Alarko GYO bağımsız yönetim kurulu adaylarını seçiyor!

Alarko GYO'nun kurumsal yönetim komitesinin raporla kurula sunduğu Bağımsız Yönetim Kurulu üye adayları Mustafa Tansu Uslu, Kudret Vurgun ve Hami Özçelik Çataloğlu'nun adaylıklarının yönetim kurulu tarafından  onaylanmasına karar verildi.

Master Full İnşaat Elektrik Demir Çelik Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Master Full İnşaat Elektrik Demir Çelik Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Tanju Özçelik tarafından kuruldu.

Doktor Mehmet Öz’e kız kardeşinden kira geliri davası! 

Dünyaca ünlü Doktor Mehmet Öz'ün kız kardeşi Nazlım Öz, babalarının vefatından sonra Mehmet Öz'ün kira gelirlerini kendisine göndermediğini öne sürerek dava açtı. 

Ebru Gündüz Çelik Proje İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ebru Gündüz Çelik Proje İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Gündüz Budak tarafından kuruldu.

Mehmet Özçelik Haberi

Mehmet Özçelik

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik, Kentsel Strateji Doğrultusunda Akıllı Şehirler ve Binalar" temasıyla, İstanbul'da düzenlenen "5. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi"nde konuşma yaptı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Özçelik, kentsel dönüşüm ve kentsel yenilemenin her zaman gündemde tutulması gereken konuların başında geldiğini ifade etti. 

Kentsel dönüşüme önem verilmesi gerekiyor

Özçelik, sağlıksız, afetlere karşı riskli, fiziksel olarak köhnemiş, yapı ömrünü tamamlamış konut stokunun Türkiye'nin en önemli problemlerinden biri olduğunu ifadere ederek depremsellikten dolayı kentsel dönüşüme ayrı önem verilmesi gerektiğini söyledi.

Özçelik, Türkiye için kentsel dönüşümün asla bir tercih olmadığının altını çidi. Özçelik, "Bu bir zorunluluktur ve de acil bir zorunluluk." dedi.

Deprem riski, nüfus artışı ile kentleşmenin herkesin üzerinde önemli bir baskı yarattığını belirten Özçelik, "İstanbul başta olmak üzere...