26 / 04 / 2024

mehmet özhaseki Kentsel dönüşüm projeleri

mehmet özhaseki Kentsel dönüşüm projeleri

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, 2018’in yatırım yılı olacağını açıkladı ve kentsel dönüşüm seferberliğiyle yılda 500 bin konutun yeniden üretileceğini açıkladı.

Dönüşümden sonra deprem gelirse gelsin, bize bir şey olmaz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, "Hedefimiz 15 yıl içerisinde 7,5 milyon binayı dönüştürmek. Bunu yaptığımızda görevimizi hakkıyla yapmış oluruz. Ondan sonra deprem gelirse gelsin, bize bir şey olmaz" ifadelerini kullandı.

Kentsel dönüşüme başlamak isteyen herkese kapımız açık!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Bakan Özhaseki, şehirlerin çehresini değiştirecek kentsel dönüşüm projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

Bakan Özhaseki'den dönüşüm çağrısı: Evlerimizi yenilemek zorundayız! Kentsel dönüşüm isteyen herkese kapılarımız açık!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, kentsel dönüşüm ile ilgili konuştu ve parti ayırt etmeksizin kentsel dönüşüm yapmak isteyenlere kapılarının açık olduğunu söyledi. Özhaseki, deprem bölgesiyle ilgili de konuştu. İşte Bakanın o açıklaması....

0.69 konut kredisi şartları neler? Kentsel dönüşüm kredisi 2024 kimlere verilecek? Emekliye ekstra indirim müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, kentsel dönüşüm için 180 ay vade, yüzde 0.69 oranında faiz oranıyla verilecek kredinin detaylarını açıkladı. Peki 0.69 konut kredisi şartları neler? Kentsel dönüşüm kredisi 2024 kimlere verilecek?

Bakan Özhaseki'den muhalefete kentsel dönüşüm tepkisi: Dertleri engel olmak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, muhalefetin ‘rantsal dönüşüme karşıyız’ ifadelerine tepki gösterdi ve kentsel dönüşüme engel olmak istediklerini belirtti. 

'Kentsel dönüşüm yapmak isteyene kapımız açık' diyen Bakan Özhaseki'den seferberlik açıklaması!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, kentsel dönüşüm çalışmalarını desteklediklerini ifade ederek, ''Kentsel dönüşüm yapmak isteyene kapımız açık''dedi.

Mehmet Özhaseki: Deprem bölgesinde en geç 1.5 yıla kadar teslimler tamamlanacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, depremden etkilenen 11 şehirdeki hummalı çalışmalar ile ilgili bilgi verdi ve en geç 1-1.5 seneye tümüyle bütün hak sahiplerinin evlerinin teslim edileceğini belirtti.

Bakan Özhaseki açıkladı: İstanbul'da ve deprem bölgesinde kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesindeki çalışmalar ve İstanbul'daki kentsel dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İşte Özhaseki'nin o konuşması...

Bakan Özhaseki'den kentsel dönüşüm açıklaması: Ülkemizin yapı stokunun çoğu riskli! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki,  "Yüzyılın Dönüşümü İstanbul" programında konuştu ve "Ülkemizin yapı stokunun çoğu riskli" diyerek kentsel dönüşüm ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte Özhaseki'nin o açıklamaları...

Bakan Özhaseki: 'Evlerini yerinde yapıp teslim edeceğiz, şeref sözü'!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki kentsel dönüşümle yenilenecek evlere eskiden aynı yerde oturanların yerleştirileceğini söyledi. Özhaseki, "Evlerini yerinde yapıp kendilerine teslim edeceğiz, şeref sözü. Daha ne diyelim?" dedi.

Bakan Özhaseki'den flaş kentsel dönüşüm açıklaması: Tapusu olanı kimse evinden çıkaramaz! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, kentsel dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve 'Vatandaşların mülkleri ellerinden' alınacak iddiasına yanıt verdi. İşte ayrıntılar...

Mehmet Özhaseki'den Adıyaman'ı ayağa kaldırma sözü!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Adıyaman'da, şehir merkezine yapacağımız konut ve iş yerlerini sosyal donatı alanlarıyla birlikte tamamlayarak şehrimizi hızla ayağa kaldıracağız." ifadesini kullandı.

Bakan Özhaseki duyurdu: 10 gün içinde tüm kentsel dönüşüm çalışmaları açıklanacak!

Kanine Toplatısı sonrası açıklama yapan  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 10 gün içinde ülke genelindeki tüm kentsel dönüşüm çalışmalarının açıklanacağını duyurdu. 

Bakan Özhaseki açıkladı: Yerinde dönüşüme 250 bin başvuru yapıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, kentsel dönüşüm çalışmalarının devam ettiğini söyleyerek, 250 bin başvuru yapıldığını duyurdu. 

Bakan Özhaseki'den kentsel dönüşüm açıklaması: Artık önümüzde kimse duramaz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada kentsel dönüşümün önemine değindi. Özhaseki açıklamasında "Önümüzde kimse duramaz çok hızlı bir biçimde bu kentsel dönüşüme gireceğiz" dedi.

mehmet özhaseki Kentsel dönüşüm projeleri Haberi

mehmet özhaseki Kentsel dönüşüm projeleri

Para Dergisi'nden Hülya Genç Sertkaya'nın haberine göre; ÇEVRE ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, 2018’in yatırımlar yılı olacağını belirterek, bakanlığın ana gündem maddelerinden birinin kentsel dönüşüm olacağım söyledi. 7.5 milyon bağımsız birimi yeniden yapacaklarını vurgulayan Özhaseki, yılda 500 bin konutun yeniden üretileceğini dile getirdi.

Bakan Özhaseki, şehirleri ihya projesi olarak başlattıkları kentsel dönüşüm seferberliğinin olanca gücüyle ilerlediğini ve yaygınlaştığını belirterek, 81 ilde 7.5 milyon bağımsız birimde devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarıyla 3 milyondan fazla vatandaşın can güvenliğini teminat altına alabilmek için yoğun bir çaba içerisinde olduklarım aktardı. Özhaseki, 49 ilde 188 adet riskli alan ilan edip, bu bölgelerde çalışmaları yoğunlaştırdıklarıno açıkladı. İstanbul’un deprem kuşağının tam ortasında olduğunu dile getiren Özhaseki, kentsel dönüşüm çalışmalarında kaybedilecek bir dakikalarının bile olmadığını kaydetti.

"ÖNCELİĞİMİZ ÇEVRE"
2017...