25 / 04 / 2024

mehmet sekman Memur Sen üyeleri konut

mehmet sekman Memur Sen üyeleri konut

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’den Memur-Sen üyelerine 2000-2500 konut talebinde bulunan Memur-Sen Erzurum İl Temsilcisi Abdullah Duman ve şube başkanları Sekmen’in verdiği olumlu cevaptan memnun oldu.

Bakan Şimşek resmen açıkladı! Emekli ve memur maaşlarından her ay tam 2 bin TL kesilecek!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, emekli ve memur aylıklarına 14 yıldır uygulanan sistemin sona ereceğini paylaştı. 2024’ten itibaren artık emekli ve memurların aylıklarından her ay kesinti yapılacak.

Merkez Bankası, 6 aylık enflasyon tahminini güncelledi! Memur ve emeklilere yapılacak zam tablosunu da etkiledi

Refah artışı için Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in öncelikli olarak dikkate alması gereken üç önemli madde bulunmaktadır. Memur ve emekli maaşı zammı da kamuoyunun yakından takip ettiği konular arasında yer aldı. Merkez Bankası emekli ve memur maaşlarına dair önemli ipuçlarını ortaya çıkardı.

Yeni dönemde memur ve emekli maaşları nasıl olacak? Detaylar peş peşe açıklandı!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, “Artık ücret düzenlemeleri hedef enflasyona göre yapılacak” dedi. Peki hedef enflasyon neden önemli? Bu memur ve emekli aylıklarını nasıl etkiler? İşte detaylar...

Emekli ve memur maaş zammında son dakika açıklaması Bakan Mehmet Şimşek'ten geldi! Bundan sonra maaşlar böyle olacak

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, emekli ve memur maaş zamları ilgili son dakika açıklaması yaptı. Bundan sonra maaşlar böyle olacak...

En düşük memur maaşı için flaş 45 bin TL açıklaması

Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK) Eş Genel Başkan Mehmet Bozgeyik, en düşük memur maaşı hakkında flaş açıklamalarda bulundu.

Son dakika: Bakan Mehmet Şimşek'ten memur ve emekli zamlarıyla ilgili açıklama!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, memur ve emekli aylıklarına ilişkin açıklama yaptı. Bakan Şimşek, 15,9 milyon emekliyi ve 4,9 milyon kamu çalışanını etkileyen önemli iyileştirmeler yapıldığına vurgu yaptı. İşte detaylar...

Memur emekliye zam ve bayram ikramiyesi sürprizi! Bakan'ın söyledikleri soğuk duş etkisi yarattı

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mehmet Balık, "Kamu çalışanları ve emekliler için temmuz ayını beklemeden, enflasyon farkı ücret, maaş ve aylıklara yansıtılmalıdır." dedi. Yapılan hesaplamalara göre memur ve emekilnin alım gücü 3 ayda bin 800 lira eksildi.

Düzce Memur-Sen binası açıldı!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Memur-Sen binası açılış törenine katıldı. Törende konuşan Başkan Keleş, sivil toplum kuruluşların kurumlar açısından önemine dikkat çekti.

Memur Sen Kocaeli Konutları'nın temeli bayramdan sonra atılacak!

Mehmet Akkuş, Başiskele Yuvacık Tınaztepe mevkiinde yapılacak 124 konutluk projenin bayram sonra temelinin atılacağını söyleyen Memur Sen Kocaeli Şube Başkanı Mehmet Akkuş, 11 hizmet kolunun ise tek binada toplanacağını ifade etti.

Mehmet Sekmen’den Memur-Sen üyelerine konut müjdesi!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’den Memur-Sen üyelerine 2000-2500 konut talebinde bulunan Memur-Sen Erzurum İl Temsilcisi Abdullah Duman ve şube başkanları Sekmen’in verdiği olumlu cevaptan memnun oldu.

TOKİ Batman Memur-Sen Konutları'na 4 bin kişi başvurdu!

Memur-Sen Konfederasyonu Batman İl Başkanlığı tarafından başlatılan ikinci etap Memur-Sen TOKİ konutlarında ön başvurular sona erdi. Memur Sen Batman İl Başkanı Mehmet Ergin, "Toplam 4 bin 20 konut talebi aldık" dedi.

Mehmet Can Akpınar, AEC İnşaat Enerji Sanayi ve Ticaret A.şž. 'yi kurdu!

AEC İnşaat Enerji Sanayi ve Ticaret A.şž. 'nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Mehmet Can Akpınar, Başkan Yardımcısı olarak Tolga Bayav, Yönetim Kurulu Üyesi olarak ise Aslı Kocatepe Bayav ile Aygül Akpınar görev yapacak

Üsküdar Ekşioğlu Mehmet Sitesi'nde 330 bin TL'ye! İcradan!

Üsküdar 1. İcra Müdürlüğü, İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Bulgurlu Mahallesi, 80 pafta, 78 ada, 91 parselde yer alan Ekşioğlu Mehmet Sitesi, N Blok 4+çatı arası piyesli 21 nolu dubleks konutu satışa sunuyor

mehmet sekman Memur Sen üyeleri konut Haberi

mehmet sekman Memur Sen üyeleri konut


Memur-Sen Erzurum İl Temsilcisi Abdullah Duman ve Memur-Sen’e bağlı hizmet kollarının Şube Başkanları, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i makamında ziyaret etti. Başkan Mehmet Sekmen’den Memur-Sen üyelerine 2000-2500 konut talebinde bulunan Memur-Sen İl Temsilcisi Duman ve hizmet kollarının şube başkanları, Sekmen’in verdiği olumlu cevaptan memnun oldu. Memur-Sen Erzurum İl Temsilcisi Abdullah Duman, ziyaret ve konut müjdesine ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Sayın Başkanımız Memur-Sen’in konut talebine olumlu yanıt vererek, üyelerimizin ev sahibi olması için elinden gelen çabayı göstereceğini ifade etti. Üyelerimizin yıllardır hayali olan modern konutlara kavuşacak olmasından ötürü Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sekmen’e Memur-Sen ailesi olarak teşekkür ediyoruz” dedi. Başkan Sekmen de, “Türkiye’de gösterdiği etkili ve yapıcı sendikacılıkla ülkemizin saygın kamu ailesi olan Memur-Sen’den gelen bu talebi geri...