26 / 04 / 2024

Mehmet Sıddık Gülsever şantiye

Mehmet Sıddık Gülsever şantiye

Edirne Enez ilçesinde iki hafta önce 18 Ekim' de şantiyenin banyosunda yer alan şofben tüpünün patlaması sonucu ağır yaralanan Mehmet Sıddık Güler, yaşamını yitirdi.

1942 yılında kaloriferli evde oturanlar için yeni karar: Apartmanların sıcaklık dereceleri düşürülecek!

1942 yılında İstanbul Valisi Lütfi Kırdar kaloriferli binalarda oturanlar için yeni bir karar aldığını ve bu kararın uygulamaya konulacağını açıklamış. Alınan karara göre apartmanların sıcaklık derecesinin düşürülmesine karar verilmiş. Peki neden?

İş yeri sahipleri kira artışlarında duyarlı olmalı!

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi yaptığı açıklmada iş yeri sahiplerinin duyarlı olamaya davet etti.

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar: Kıbrıs'ın tapusuna güvenip yatırım yapanlar oldu!

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, yabancılara gayrimenkul satışına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bu kapsamda Cumhurbaşkanı Tatar, "Kıbrıs'ın tapusuna güvenip yatırım yapanlar oldu" dedi.

Mehmet İpek Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Mehmet İpek Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Mehmet Güneş ve Nuran İpek Güneş ortaklığında kuruldu.

Kısıklı Park görücüye çıktı! Lansmana özel yüzde 10 indirim!

Summa’nın Yıldızı Kısıklı Park görücüye çıktı. Fiyatların 16 milyon 500 bin TL’den başladığı projede lansmana özel olarak yüzde 10 indirim imkanı sağlanıyor. 

Özelleştirme dairesi tarafından 4 ildeki taşınmazların nihai pazarlık görüşmesi yapıldı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) tarafından İstanbul, Erzurum, İzmir ve bunun yanı sıra, Muş'daki bazı taşınmazların özelleştirme ihalesinin nihai pazarlık görüşmeleri yapıldı.

İşçilerin büyükşehirlerden en büyük göç nedeni konut ve kira!

Kredi faizlerinin düşük, paranın bol olduğu dönemde talep de fazla olunca konut fiyatlarının arttığını söyleyen Hürriyet gazetesi Köşe Yazarı Sefer Levent, bugünkü yazısında işçilerin en büyük göç nedeninin konut ve kira fiyatları olduğunu söyledi.

Kiracı ev sahibi sorunlarına bir yenisi daha eklendi! Ev sahibi kiracısının parmağını ısırarak kırdı!

Ev sahibi ve kiracılar arasındaki sorunlar her geçen gün büyüyor. Ülkenin dört bir yanından gelen haberler kiracı ve ev sahibi arasındaki sorunların gittikçe arttığını gösteriyor. Son haber de Bursa İnegöl'den geldi. Ev sahibi kiracısının parmağını ısırarak kırdı.

Yıkıcı deprem açısından en güvenli 21 şehir tek tek belli oldu! Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan son dakika açıklaması!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, "Yıkıcı deprem bakımından Türkiye'nin en güvenli önde gelen illeri" diyerek, güvenilir şehirleri tek tek sıraladı. İşte yıkıcı deprem açısından en güvenli 21 şehir...

2023 toplu sözleşme görüşmelerinde memur ve emekli zammı yüzde 45'e yaklaşıyor!

Türkiye'nin gündemindeki en önemli başlıklardan biri olan 2023 Toplu Sözleşme Görüşmeleri, memur ve emekli zammını belirlemeye yönelik kritik aşamaya ulaştı. Kamu çalışanları ve emeklileri ilgilendiren bu süreçte hükümetin teklifleri ve enflasyon beklentileri ön planda.

Mehmet Sırrı Erkan kimdir? Hangi firmalarda çalıştı? Doğan Yatırım Bankası’nda hangi pozisyonda çalışıyor?

Mehmet Sırrı Erkan hangi üniversiteden mezun oldu? İş hayatına nerede başladı? Hangi bankalarda çalıştı? Ne zaman yönetim kurulu başkanı oldu? Doğan Yatırım Bankası’nda hangi görevde yer alıyor? İşte Mehmet Sırrı Erkan ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Sandık görevli ücretleri ödendi mi? Sandık görevli ücretleri ne zaman yatacak?

Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde 190 bin 736 sandıkta binlerce lişi görev almıştı. Peki Sandık görevli ücretleri ödendi mi? Sandık görevli ücretleri ne zaman yatacak?

Sandık görevli ücreti yattı mı? 2023 sandık görevlisi parası ne kadar?

14-28 Mayıs tarihinde gerçekleşen seçimlerde sandıkta görev yapan vatandaşlar ödemelerin detaylarını sorguluyor. Peki, Sandık görevli ücreti yattı mı? 2023 sandık görevlisi parası ne kadar? İşte detaylar...

Mehmet Sıddık Gülsever şantiye Haberi

Mehmet Sıddık Gülsever şantiye

Edirne'nin Enez ilçesinde iki hafta önce şantiyenin banyosunda bulunan şofben tüpünün patlaması sonucu ağır yaralanan Mehmet Sıddık Gülsever, tedavi gördüğü Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetti.


Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinin yanık ünitesinde tedaviye alınan Gülsever, 15 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.


Çataltepe Mahallesi'nde, 18 Ekim'de şantiyede kalan işçiler, prefabrik evdeki şofben tüpünü değiştirdikleri sırada gaz kaçağı nedeniyle patlama meydana gelmişti. Patlamada Mehmet Sıddık Gülsever (51), Yasin Ceber (35), Barış İşleyen (28) ve Şaban Arık (24) yaralanmıştı.


Vücudunda 3'üncü derece yanık oluşan Gülsever, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk...