16 / 04 / 2024

Mehmet Şimşek yatırımcılara mesaj

Mehmet Şimşek yatırımcılara mesaj

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, 47. Dünya Ekonomik Forumu'na katılmak üzere gittiği Davos'ta, yatırımcılara Türkiye'nin hızlı bir şekilde yapısal gündemine odaklanacağını ve 2013 yılının ortasından itibaren yoğunlaşan saldırıların yoğun olduğu dönemi geride bırakacağını söyledi.

Dolar yorumları ile bilinen Selçuk Geçer'den yatırımcılara 'uzak durun' uyarısı: Ekrana bakarken paranız yok olacak!

Dolar yorumları ile adından sıkça söz ettiren Ekonomist Selçuk Geçer, o yatırım aracını işaret ederek yatırımcılara ''uzak durun'' dedi. 

İslam Memiş'ten yatırımcılara 'bekle' çağrısı! Yarından sonra buna yatırım yapan kazanacak!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yarından sonra dolar karşısındaki enstrümanlarda yükseliş beklediğini açıklayarak yatırımcılara 'bekleyin' çağırısı yaptı.

TSPB ve GYODER'den iş birliği! GYO verileri şeffaf bir şekilde yatırımcılara sunulacak!

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB) ile Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER), Gayrimenkul Yatırım Ortaklıkları (GYO) sektörüne ait verilerin şeffaf bir biçimde yatırımcılara sunulması amacıyla iş birliğine gitti.

Altın, dolar, borsa yatırımcıları hemen baksın! İslam Memiş'ten yatırımcılara kara haber! Bundan sonra rahat yok...

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş son zamanlarda altın, dolar ve borsadaki hareketliliği değerlendirerek ''piyasalarda bundan sonra rahat yok'' diyerek yatırımcılara kara haberi verdi. 

Bakan Şimşek’ten ABD çıkarması! Yatırımcılara Türkiye'nin ekonomik görünümünü ve hedeflerini anlattı!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, New York'ta yatırımcılarla gerçekleştirdiği görüşmelere yönelik, "Bu görüşmelerimizin Türkiye'ye fon akışında katkısının olacağını umut ediyorum” dedi.

JP Morgan'dan yatırımcılara tavsiye: TL'de ağırlık artır!

Merkezi ABD'de bulunan yatırım bankası JP Morgan, yatırımcılara gönderdiği bilgi notunda "TL'de ağırlık artır" diyerek Türk Lirasını tavsiye etti. Notta, Türkiye'deki gelişmelere ilişkin değerlendirmeler de yer aldı.

Bakan Şimşek: Yatırımcıların Türk varlıklarına olan ilgisi artı!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, yabancı yatırımcının Türkiye'ye olan ilgisine ilişkin açıklama yaptı. Şimşek,  yatırımcıların Türk varlıklarına olan ilgisinin artığını söyledi.

Green Life, yatırımcılara 1 yılda yüzde 300 kazandırdı!

22 senedir arsa alım satımında faaliyetlerine başarıyla devam eden Greenlife, yatırımcılara getiri potansiyeli yüksek bölgelerde kazanç sağlıyor. 

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in yardımcıları belli oldu! İşte Bakan Yardımcıları...

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in yardımcıları belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından gerçekleştirilen atama kararları Resmi Gazete’de yayınlandı.

Altın fiyatlarında ibreler yeşile döndü! Yatırımcılara müjdeli haber geldi! 17 Haziran 2023 altın fiyatları

17 Haziran Cumartesi günü altın fiyatlarında ibreler yeşile döndü. Altın fiyatları bugün yükselmeye başladı. Peki gram altın bugün ne kadar? Bugün altın fiyatları kaç lira? Yatırımcılara müjdeli haber geldi! 17 Haziran 2023 altın fiyatları.

Şu günler altın almak için çok riskli! 2 altın uzmanı isimden yatırımcılara net açıklama geldi!

Altın fiyatları rekora doymuyor. Her geçen gün rekor tazeleyen altın fiyatları yatırımcıların odağında. Özellikle altın almak isteyenlere seslenen 2 altın uzmanı isimden yatırımcılara çok net açıklama geldi. Şu günler altın almak için çok riskli! 

Uzman İslam Memiş'ten yatırımcılara seçim uyarısı: ''Ani fiyat hareketlerine karşı hazırlıklı olun!''

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yaklaşan seçim sürecinde yatırımcıları uyararak, piyasalardaki olası dalgalanmalar hakkında dikkatli olmaları gerektiğini söyledi. İşte ayrıntılar...

Altın yatırımcılarına uzman izimlerden ikaz geldi! Seçim öncesi...

Altın ve dolar piyasasında meydana gelen hareketlilik ile beraber uzman isimlerden konuyla ilgili aydınlatıcı yorumları arka arkaya yapmaya başladılar. Seçim haftasına son 5 gün kalmasıyla yatırımcılara ikazlar yapılıyor. Ünlü ekonomist yatırımcıların dikkatli olması hususunda ikaz etti.

Mehmet Şimşek yatırımcılara mesaj Haberi

Mehmet Şimşek yatırımcılara mesaj

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, 47. Dünya Ekonomik Forumu'na katılmak üzere gittiği Davos'ta, Bloomberg-Habertürk TV ortak yayınında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.


Davos'taki forumda ele alınan korumacılık, ekonomik eşitsizliğin giderilmesi gibi konuları nasıl değerlendirdiğinin sorulması üzerine Şimşek, korumacılığın dünya ekonomisi için önemli bir tehlike ve tehdit olduğunu söyledi.


Yatırımcılara "Türkiye'nin önü açık" mesajı

Yatırımcıların Türkiye algısına yönelik soru üzerine Şimşek, ülkenin son birkaç yıldır büyük felaketlerin eşiğinden döndüğünü, bir taraftan hain darbe girişimi, bir taraftan yaşamsal tehdide dönüşen çok boyutlu terör saldırılarının Türkiye'nin gündemini, ülkenin dış algısını etkilediğini söyledi.


Türkiye'nin hızlı bir şekilde yapısal gündemine odaklanacağını ve 2013 yılının ortasından itibaren yoğunlaşan saldırıların yoğun olduğu dönemi geride bırakacağını vurgulayan Şimşek, şu değerlendirmelerde bulundu:


"4 seçim yapmışız, bütün bu felaketler, yanı başımızdaki coğrafyadaki gelişmeler, tüm bunlar Türkiye'yi...