19 / 04 / 2024

mehmet soğancıdan ağaoğlu yönetimine tepki

mehmet soğancıdan ağaoğlu yönetimine tepki

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Soğancı, Ağaoğlu Şirketler Grubu yönetiminin kamu yararına açılan davalar gerekçesiyle Mimarlar Odası'nı suçlayarak "operasyon yapılmalı" açıklamalarına tepki gösterdi.

Ali Ağaoğlu 374 okul yaptırarak rekor kırdı!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Mehmet Üstündağ bugünkü yazısında Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun şimdiye kadar yaptırdığı okullarla rekor kırdığına değindi.

City44 Danışmanlık Limited Şirketi Ağaoğlu Maslak 1453 Şubesi açıldı!

City44 Danışmanlık Limited Şirketi Ağaoğlu Maslak 1453 Şubesi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Ali Ağaoğlu'ndan helikopterli el öpme!

Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu, bayramın ilk günü helikopteriyle Bodrum'dan İstanbul'a gidip annesinin elini öptü...

Ağaoğlu'nun eski aşkı Duygu Su Gülpınar'dan ayrılık açıklaması!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun patronu Ali Ağaoğlu ile ilişki yaşadığı dönemde sıkça eleştirilen ve kendisini 'elektrik faturamı ödeyemezken siz yoktunuz' sözleriyle savunan Duygu Su Gülpınar, açıklamalarda bulundu.

Manifesto, Ağaoğlu’nun iletişim danışmanı olacak!

PR, etkinlik, reklam ve sosyal medya disiplinlerinde ulusal ve uluslararası pek çok marka için çalışan Manifesto, Ağaoğlu Şirketler Grubu’na iletişim danışmanlığı yapacak.

Ali Ağaoğlu'na Duygu Su Gülpınar'dan duygusal mesaj!

İş adamı Ali Ağaoğlu 64 yaşına bastı. Ağaoğlu kendisinden 39 yaş küçük balerin sevgilisi Duygu Su Gülpınar doğum gününü duygusal bir mesajla kutladı. 

Duygu Su Gülpınar'dan Ali Ağaoğlu'na ilan-ı aşk!

İzmirli balerin Duygu Su Gülpınar, Ali Ağaoğlu'na ilanı-ı aşk etti. İşte Gülpınar'ın o paylaşımı... 

Efsane Ağaoğlu Turizm İnşaat Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Efsane Ağaoğlu Turizm İnşaat Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şirin Ağaoğlu tarafından bugün Fatih’te kuruldu.

Ağaoğlu Hafriyat İnşaat Gıda Tekstil Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ağaoğlu Hafriyat İnşaat Gıda Tekstil Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Emre tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ağaoğlu Panora Ankara projesi yolda! Yeni proje!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu İstanbul'dan sonra yeni projelere Başkent Ankara ile devam edeceklerini söyledi. Ağaoğlu yeni projenin adının  Panora Ankara olacağı bilgisini verdi. 

Ali Ağaoğlu'dan helikopterli bayramlaşma!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu bayramın ilk günü aile ziyareti için helikopteriyle Marmaris’ten İstanbul’a seyahat etti.

Ahmet Hakan'dan Ali Ağaoğlu'na cevap!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı olan Ahmet Hakan bugünkü yazısında Ali Ağaoğlu'nun 'En itibarlı firma' unvanına sahip olduğu için yayınladığı gazete ilanından bahsetti. Hakan, Ağaoğlu'nun kendisi için söylediği sözlere tepki gösterdi.

Ali Ağaoğlu'dan Rosa Danışmanlık'a destek!

Ağaoğlu Şirketler Grubu patronu Ali Ağaoğlu, eski çalışanları Gamze Reka, Cansu Tamer ve Şuheda Turoğlu tarafından kurulan Rosa Danışmanlık'ı Ağaoğlu Maslak 1453'te açtı. Ağaoğlu'nun desteğiyle ofiste ilk daire satıldı.

mehmet soğancıdan ağaoğlu yönetimine tepki Haberi

mehmet soğancıdan ağaoğlu yönetimine tepki

TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Soğancı, Ağaoğlu Şirketler Grubu yönetiminin kamu yararına açılan davalar gerekçesiyle Mimarlar Odasını "terörist" olmakla suçlayarak "operasyon yapılmalı" açıklamalarına tepki gösterdi. Kamu kurumu niteliği anayasa ile güvence alınan meslek örgütüne "operasyon yapılması" önerisi yapan çevrelerin bu cesareti "ülkenin ormanlarını, derelerini, kentlerini kol kola yağmaladıkları" iktidardan aldıklarını...