20 / 04 / 2024

Ali Ağaoğlu 374 okul yaptırarak rekor kırdı!

Ali Ağaoğlu 374 okul yaptırarak rekor kırdı!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Mehmet Üstündağ bugünkü yazısında Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun şimdiye kadar yaptırdığı okullarla rekor kırdığına değindi.



Mehmet Üstündağ kaleme aldığı yazısında, "Geçtiğimiz günlerde bir sohbet esnasında ilginç bir şey öğrendim. Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, 374 okul yaptırarak kırılması zor bir rekora imza atmış!" dedi.

Ağaoğlu'nun iş dünyasında en fazla okul yapan iş insanı olduğununun altını çizen Üstündağ;  "Sosyal yardımları genelde kimseye duyurmadan yapan iş dünyasının sevilen ismi Ali Ağaoğlu, bugüne kadar yaptırdığı okul, öğrenci yurdu ve cami gibi sosyal tesislerle gündeme gelmişti. Meğer iş dünyasında en fazla okul yaptıran isimlerin de başında geliyormuş." diye yazdı.

Ali Ağaoğlu 374 okul yaptırarak rekor kırdı!

Ağaoğlu'nun "374 okul yaptırarak Milli Eğitim Bakanlığı’na devretmiş" olduğunu söyleyen Üstündağ "Eğitim konusunda çok hassas olan Ali Ağaoğlu, bugüne kadar Türkiye’nin ihtiyaç duyulan bölgelerinde 374 okul yaptırarak Milli Eğitim Bakanlığı’na devretmiş. Şimdiye kadar bunu hiç duymamış olduğuma da şaşırdım. Ancak söylenenlere göre Ağaoğlu, şaşaalı açılış törenleri organize etmek istemediği için bu bilgi gizli kalmış." diye ifade etti.

Ağaoğlu Bodrum projesi için düğmeye basıldı!

Ali Ağaoğlu torununa villa hediye etti!

 


Geri Dön