25 / 04 / 2024

Mehmet Tahir Özalp

Mehmet Tahir Özalp

Özbu İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhammed Emin Budak ve Mehmet Tahir Özalp ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 15 Mart'ta Sancaktepe, İnönü Mahallesi, İnönü Caddesi'nde kuruldu.

Mentis İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mentis İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Mehmet Tahir Tikici, Talka Tikici ve Yasin Tikici ortaklığında kuruldu.

Denli Yapı İnşaat Petrol Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Denli Yapı İnşaat Petrol Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Denli, Baver Denli ve Mehmet Tahir Denli ortaklığında kuruldu.

Van Özalp, Saray ve Gürpınar'daki 15 mahallede orta ve ağır hasarlı evler var!

Van Özalp'te 5.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Van Valisi Mehmet Emin Bilmez, depreme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Aj Laleli Turizm Seyahat Acentesi Limited Şirketi kuruldu!

Aj Laleli Turizm Seyahat Acentesi Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Tahir Maktay tarafından kuruldu.

Mta Construction İnşaat ve Makina Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mta Construction İnşaat ve Makina Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Tahir Aydemir tarafından kuruldu.

Yeni Emek Turizm Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Emek Turizm Gıda Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Tahir Bulca tarafından kuruldu. 

Özbu İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbu İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhammed Emin Budak ve Mehmet Tahir Özalp ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 15 Mart'ta Sancaktepe, İnönü Mahallesi, İnönü Caddesi'nde kuruldu.

Umte Nakliyat Elektronik ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umte Nakliyat Elektronik ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Adem Kara ve Mehmet Tahir Erkan ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 21 Eylül'de Beyoğlu, Kocatepe Mahallesi, Abdülhakhamit Caddesi'nde kuruldu.

Muratoğlu Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Muratoğlu Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 25 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de, Mehmet Tahir Muratoğlu Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Mandalin Turistik Tesisler İnşaat ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mandalin Turistik Tesisler İnşaat ve Gıda Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Tahir Bulca, Önder Aydemir tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 27 Ocak'ta kuruldu.

Özalp İnşaat ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özalp İnşaat ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi, Özgür Özalp, Mehmet Özalp tarafından 5 milyon TL'lik sermaye ile 6 Ocak'ta Kadıköy, Ethemefendi Caddesi, Güran Apartmanı'nda kuruldu.

Başkan Reklam Organizasyon Turizm ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başkan Reklam Organizasyon Turizm ve Gıda Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Ramazan Subaşı, Mehmet Tahir Bulca tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Ekim'de kuruldu.

Tahir Turan İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tahir Turan İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tahir Turan tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 24 Ekim'de Sultanbeyli, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde kuruldu.

Mehmet Tahir Özalp Haberi

Mehmet Tahir Özalp

Özbu İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhammed Emin Budak ve Mehmet Tahir Özalp ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 15 Mart'ta Sancaktepe, İnönü Mahallesi, İnönü Caddesi'nde kuruldu. 


Özbu İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü gıda maddelerini almak, satmak ,imalatını,ithalatını ve ihracatını yapmak, ilgili  gıda maddelerini paketlemek için gerekli tesisler kurmak, devir almak,devretmek, işletmek, kiralamak ve kiraya vermek. 2-İnsanların beslenmesinde önemli bir etkinliği olan ve gıda sektörüne konu teşkil eden her nevi sıcak, soğuk, dondurulmuş, kurutulmuş ve konsantresi yapılmış besin maddelerinin imalatını, ithalatını ve ihracatını yapmak, pazarlanması konusunda toptan ve perakende satış yapmak amacı ile gerekli olan fabrika, imalathane, satış mağazalarını açmak ve işletmek, devir almak,devretmek, kiralamak ve kiraya vermek. 3-  Her türlü bebek mamalarını...