18 / 04 / 2024

mehmet tahmazooğlu kimdir

mehmet tahmazooğlu kimdir

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, düzenlediği basın toplantısıyla görevde bulunduğu 2009 yıllarıyla 2015 yılları arasındaki faaliyetlerini anlattı. Tahmazoğlu, “Görevde bulunduğumuz süreçte 8.947 kontu projelendirdik" dedi.

Mehmet Hacıkamiloğlu kimdir? Daha önce hangi görevlerde yer aldı?

Polisan Holding CEO'su, Polisan Kansai Boya ve Polisan Hellas Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hacıkamiloğlu kimdir? Mehmet Hacıkamiloğlu daha önce hangi görevlerde yer aldı?

Mehmet Ahkemoğlu ne iş yapıyor, nereden mezundur?

Mehmet Ahkemoğlu kimdir? Mehmet Ahkemoğlu’nun mesleği nedir? Mehmet Ahkemoğlu eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Mehmet Erdemoğlu kimdir? Ne iş yapar? Nereli?

Sasa Polyester San. AŞ. Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Erdemoğlu kimdir? Mehmet Erdemoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Erdemoğlu Ne iş yapar? Mehmet Erdemoğlu Nereli?  İşte Mehmet Erdemoğlu`nun yaşamına dair merak edilenler.

Mehmet Kemal Kurtoğlu kimdir?

Sarkurt İnşaat'ın kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Mehmet Kemal Kurtoğlu kimdir? Mehmet Kemal Kurtoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Kemal Kurtoğlu biyografisi...

Mehmet Çakılcıoğlu kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Mehmet Çakılcıoğlu oldu. Peki Mehmet Çakılcıoğlu kimdir? Mehmet Çakılcıoğlu hangi işlerde görev aldı?

Mehmet Burak Kutluğ kimdir?

Ağaoğlu İcra Kurulu üyesi ve Ağaoğlu İş Geliştirme Başkanı Mehmet Burak Kutluğ kimdir? Mehmet Burak Kutluğ, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Burak Kutluğ, ne zamandan beri Ağaoğlu bünyesinde çalışmalarına devam ediyor?

Mehmet Alaattin Nalcıoğlu kimdir?

11 Mart 2015 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yüksek Fen Kurulu Başkanlığı Yüksek Fen Kurulu Üyeliğine Mehmet Alaattin Nalcıoğlu atandı. Peki, Mehmet Alaattin Nalcıoğlu kimdir?

Fatih Mehmet Maçoğlu kimdir?

Karabük Ovacık Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu kimdir? Fatih Mehmet Maçoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Fatih Mehmet Maçoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Mehmet Rifat Kahyaoğlu kimdir?

Muğla İnşaat Mühendisleri Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Rifat Kahyaoğlu kimdir? Mehmet Rifat Kahyaoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Rifat Kahyaoğlu, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor?

Mehmet Tahmazoğlu kimdir?

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu kimdir? Mehmet Tahmazoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Tahmazoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Mehmet Tahmazoğlu..

Bora Şahbazoğlu kimdir?

Mimar Bora Şahbazoğlu kimdir? Mimar Bora Şahbazoğlu, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Bora Şahbazoğlu, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Bora Şahbazoğlu...

Mehmet Turgut Dedeoğlu kimdir?

İller Bankası Genel Müdürü Mehmet Turgut Dedeoğlu kimdir? Mehmet Turgut Dedeoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Turgut Dedeoğlu, ne zamandan beri İller Bankası Genel Müdürü?

Mehmet Tahmazoğlu: Şahinbey'de kentin tarihi dokusuna uygun konutlar yapılacak!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Yazıcık Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yapılan yıkımlar ardından buraya tarihi dokuya uygun konutların yapılacağını söyledi. Şahinbey Belediyesi kentsel dönüşüme devam ediyor...

mehmet tahmazooğlu kimdir Haberi

mehmet tahmazooğlu kimdir

Teymur Otel’de düzenlenen toplantıda basın mensuplarıyla bir araya gelen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, son 6 yılda yaptığı faaliyetleri ve yeni projeleri anlattı. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, önümüzdeki yıllarda Şahinbey İlçesinde büyük değişikliklerin yaşanacağını aktardı.

Kentsel dönüşüm ve toplu konut çalışmalarını paylaşan Başkan Tahmazoğlu, “Görevde bulunduğumuz süreçte 8.947 kontu projelendirdik ve 5.153 konutun yapımını tamamladık.  Bu süreçte özellikle Mavikent Konutlarımızda ilk 3 etabı tamamlayarak 2.340 dar gelirli ailenin ev sahibi olmasını sağladık” dedi.

KENTSEL DÖNÜŞÜM VE KONUT YAPIMINA DEV BÜTÇE

Kentsel dönüşüm kapsamında yapılan konutlara da değinen Tahmazoğlu şöyle konuştu:

“1.173 konutluk Çamlıca Konutlarımızı tamamlayarak vatandaşların hizmetine sunduk. 702 daireden oluşan Yeşilvadi Konutlarının 2 blokluk kısmının satışını gerçekleştiriyoruz.  179 daireden oluşan Perilikaya Konutlarımızın yapımı bitti. 162 daire ve 14 işyerinden oluşan Yazıcık...