26 / 04 / 2024

Mehmet Yarengümeli İlkokulu onarım

Mehmet Yarengümeli İlkokulu onarım

Türkiye Cumhuriyeti İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi, Eyüp ve Başakşehir'de bulunan 2 okulun onarımını ihaleye çıkarıyor...

İş arayanlar dikkat! 4 bin 147 sözleşmeli personel alınacak İşte başvuru şartları

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 4 bin 147 kişinin sözleşmeli personel olarak işe alınacağını açıkladı. Bakan Kasapoğlu'nun açıklamasına göre bu 4 bin 147 sözleşmeli personel taşra teşkilatında istihdam edilecek.

TOKİ Adıyaman okul projeleri ihalesi bugün!

Adıyaman İli Merkez İlçesi 16 Derslikli Zeynep Turgut Ortaokulu, Gölbaşı İlçesi 8 Derslikli Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ve 12 Derslikli Mimar Sinan İlkokulu inşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Adıyaman'a 3 yeni okul! İhalesi yarın!

Adıyaman İli Merkez İlçesi 16 Derslikli Zeynep Turgut Ortaokulu, Gölbaşı İlçesi 8 Derslikli Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ve 12 Derslikli Mimar Sinan İlkokulu inşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Kayseri Mehmet İlgü İlkokulu açıldı!

Açılış ve temel atma törenlerine katılmak üzere Kayseri'ye gelen Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk,  Mehmet İlgü İlkokulu ve Büyükşehir Belediyesi olarak Nuh Mehmet Küçükçalık Anadolu Lisesi’ne yapılan Spor Salonu’nun tanıtımına katıldı.

Meli Gayrimenkul Geliştirme Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Meli Gayrimenkul Geliştirme Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi, Kürşat Mehmet Göktan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 550 bin TL sermaye ile, 13 Kasım'da kuruldu.

Şanlıurfa Mehmet Saçlı İlkokulu'nda inşaat başladı!

Ders zilinin geçtiğimiz hafta çalmasıyla birlikte Şanlıurfa'da bir okul onarıma girdi. Şanlıurfa Mehmet Saçlı İlkokulu'nun bahçesi, tadilat nedeniyle moloz yığınlarıyla doldu. Okulun çatısında da onarım başlatan İl Milli Eğitim Müdürlüğü, tepki çekti.

Gönen'de ilkokul basketbol sahası yenileniyor!

Balıkesir 'in Gönen ilçesindeki Mehmet Ahmet Genç İlkokulu bahçesinde bulunan basketbol sahası ve potaları yenilendi.

Esenyurt Mehmet Döğme İlkokulu'nun temeli atıldı!

Esenyurt Piri Reis Mahallesinde yer alan 24 Derslik Mehmet Döğme İlkokulu'nun temeli atıldı.Temel atma törenine Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Dal katıldı.

Amasya TOKİ Çelebi Mehmet İlkokulu'nda laboratuvarı müzeye dönüştürdüler!

Amasya TOKİ Çelebi Mehmet İlkokulu'nda laboratuvarı müzeye dönüştürdüler. Suluova ilçesinde ilkokul öğrencilerinin okullarının laboratuvar bölümünde oluşturduğu müzede, ev eşyalarından tarım aletlerine kadar yaklaşık 200 parça sergileniyor...

Üsküdar Ekşioğlu Mehmet Sitesi'nde 330 bin TL'ye! İcradan!

Üsküdar 1. İcra Müdürlüğü, İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Bulgurlu Mahallesi, 80 pafta, 78 ada, 91 parselde yer alan Ekşioğlu Mehmet Sitesi, N Blok 4+çatı arası piyesli 21 nolu dubleks konutu satışa sunuyor

Mehmet Topal ve eşi, bebek için ev değiştirdi!

Geçtiğimiz yıl İspanya'nın Valencia takımına transfer olan Mehmet Topal, şimdilerde çok heyecanlı günler geçiriyor. Ünlü futbolcu ve 7 aylık hamile olan eşi Selda Topal, 'Mehmethan' adını verecekleri erkek bebekleri doğmadan önce evlerini değiştirdi

Mehmet Soğancı: Ulusal deprem stratejisi bize uygun değil!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Soğancı, Ulusal Deprem Stratejisi ve Eylem Planının, Türkiye için gerçekçi olmadığını savundu

Mehmet Özcan, Ofka Yapı A.Ş.yi kurdu!

Ofka Yapı Anonim Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanlığını Mehmet Özcan, Başkan Yardımcılığını Koray Karahasanoğlu, Yönetim Kurulu Üyeliğini ise İrfan Özcan ile Ayhan Aydın yapacak

Mehmet Yarengümeli İlkokulu onarım Haberi

Mehmet Yarengümeli İlkokulu onarım

İHALEYE DAVET (İD)

Türkiye Cumhuriyeti İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Biriminden (İPKB):


İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi (İSMEP)

“EĞİTİM YAPILARI YENİDEN YAPIM İNŞAATI SÖZLEŞME PAKETİ”

(AF-CEB-WB04-YAPIM-09)

1 - Türkiye Cumhuriyeti, Dünya Bankası (IBRD), Avrupa Yatırım Bankası (EIB), Avrupa Konseyi Kalkınma Bankası (CEB) ve İslam Kalkınma Bankası’ndan (IDB) İstanbul’daki Hastane, Okul ve İdari Binaları İçeren Kamu Binalarının yeniden yapımında kullanılmak üzere kredi almıştır.

2 - Türkiye Cumhuriyeti İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi (İPKB), firmaları aşağıdaki tabloda belirtilen inşaat sözleşme paketi kapsamındaki eğitimyapılarının anahtar teslimi götürü bedel yeniden yapım işleri için Dünya Bankasının satın alma esas ve usulleri doğrultusunda, Uluslararası Rekabetçi İhale – Küçük İşler (International Competitive Bidding – ICB Smaller Works) yöntemiyle kapalı tekliflerini sunmaya davet etmektedir.

İnşaat Sözleşme Paketi –(AF-CEB-WB04-YAPIM-09)

İstanbul İlinde...