19 / 04 / 2024

Esenyurt Mehmet Döğme İlkokulu'nun temeli atıldı!

Esenyurt Mehmet Döğme İlkokulu'nun temeli atıldı!

Esenyurt Piri Reis Mahallesinde yer alan 24 Derslik Mehmet Döğme İlkokulu'nun temeli atıldı.Temel atma törenine Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Dal katıldı.



Esenyurt Piri Reis Mahallesinde bir okulun daha temeli atıldı. Temel atma törenine Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Dal ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Esenyurt Piri Reis Mahallesinde yer alan 24 Derslik Mehmet Döğme İlkokulunun temel atma töreninde konuşan Başkan Kadıoğlu şunları söyledi;


Başkan Kadıoğlu; “Eksikler tamamlanacak”

Başkan Kadıoğlu; “Mahallemizin eksiklerini tamamlıyoruz. Bir okulumuzun temelini attık, geriye kalan eksikleri de tamamlayacağız. Buradan metrobüse ulaşım zor olduğuna dair şikâyetler tarafıma geldi. Bu ulaşımı kolaylaştırmak için her gün sabah 06.00-10.00 ve 16.00-22.00 arasında birer saatlik arayla servis hattı koyacağız” dedi.


Başkan Kadıoğlu’nun ardından konuşan Esenyurt Kaymakam İnci; “Milli Eğitim Bakanlığımızın yapacağı eğitim hizmetlerinin hepsini Belediye Başkanımız Necmi Kadıoğlu yapıyor. Başta Belediye Başkanımız olmak üzere okulu yapan hayırseverimiz ve bu okul üzerinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.


Protokol konuşmalarının ardından okunan dualarla Mehmet Döğme İlkokulunun temeline ilk harç döküldü.





Geri Dön