16 / 04 / 2024

mehmet zeki atlı kimdir

mehmet zeki atlı kimdir

Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Mehmet Zeki Atlı, tapu sicil müdürlüklerindeki rüşvet iddialarıyla ilgili çoğu zaman haksız suçlamalara maruz kaldıklarını belirterek, "Rüşvet sıralamasında ilk 15 kurumun içerisinde yokuz. Halk hareketliliğinin yoğunluğu ned

Yerel yönetim uzmanından emlak vergisi kayıpları uyarısı!

Yerel Yönetimler Uzmanı Mehmet Zeki Fidandal yaptığı açıklamada, belediyeleri Organize Sanayi Bölgelerindeki emlak vergisi kayıpları ile ilgili uyardı. İşte Yerel Yönetimler Uzmanı Mehmet Zeki Fidandal'ın açıklamaları...

Güney Dizayn Yapı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güney Dizayn Yapı Ticaret Anonim Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon 553 bin 428,22 TL sermaye bedeli ile Mustafa Ümit Büyükgönenç, Mehmet Zeki Aşkın, Türker Büyükgönenç ve Yusuf Efe Aşkın ortaklığında kuruldu.

Eslina Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eslina Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Zeki Gülmez tarafından kuruldu.

Hay Girişim İnşaat Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hay Girişim İnşaat Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Zeki Tuğrul tarafından kuruldu.

Mz Saydam İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mz Saydam İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Zeki Saydam tarafından kuruldu.

Deprem bölgesindeki 11 ilde ortofoto haritaları devrede: Sınırları değişen mülkiyetlerin yeri belirleniyor! 

Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Mehmet Zeki Adlı, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen iller için ortofoto haritaları üreterek, hangi mülkiyette nerede, ne derece kayma olduğunu belirlediklerini ifade etti. 

Birlik Parselasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Birlik Parselasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde Celil Yıldırım, Kadir Erbay ve Mehmet Zeki Çanakçi ortaklığında kuruldu.

Tapuda 35 milyonluk vurgun Elektronik Kimlik Doğrulama Sistemi'yle engellendi! 

Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Mehmet Zeki Adlı yaptığı açıklamada tapuda sahteciliğin önüne daha hızlı geçmek amacıyla geçen sene Elektronik Kimlik Doğrulama Sistemi'ni (EKDS) başlattıklarını ve böylece 35 milyon liralık vurgunun önüne geçildiğini söyledi.

Yabancılar 2021'de Türkiye'den 68 bin 600 gayrimenkul aldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Mehmet Zeki Adlı, yabancıların 2021'de Türkiye'den 68 bin 600 gayrimenkul aldığını belirtti. Konuyla ilgili açıklamalar yapan Adlı, en çok tercih edilen bölgeleri de açıkladı.

Türkiye'de 2021 yılında 3 milyon 20 bin 416 tapu satış işlemi yapıldı!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Mehmet Zeki Adlı yaptığı açıklamada tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının gayrimenkul hareketlerini etkilemediğini ve 2021'de toplamda 3 milyon 20 bin 416 satış işlemi yapıldığını kaydetti.

Yns Galeri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yns Galeri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 1  milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet  Zeki Sarıkaya  ve Yunus Sarıkaya tarafından kuruldu.

Tapuda son bir senede aile şerhi konulan konut sayısı 15 bin 171 oldu!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Mehmet Zeki Adlı yaptığı önemli açıklamada, son 1 senede aile şerhi konulan konut sayısının 15 bin 171 oldu rakamına ulaştığını söyledi.

Vatandaşların yüzde 80'i tapu hizmetlerinden memnun!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Mehmet Zeki Adlı tapu hizmetleri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Adlı, yaptığı açıklamada, vatandaşların yüzde 80'lik kısmının tapu hizmetlerinden memnun olduğunu dile getirdi.

mehmet zeki atlı kimdir Haberi

mehmet zeki atlı kimdir


Atlı, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 2007 Yılı Değerlendirmesi ile 2008 Yılı Hedefleri Toplantısı için geldiği Antalya'da, soruları yanıtladı.


Tapuda usulsüz, yanlış bir işlemin mümkün olmadığını, bir memurun işleminden vatandaşın zarar görmesi halinde, devletin bu zararı tazmin etmek zorunluluğu bulunduğunu belirten Atlı, ortaya çıkan zararın da memura rücu edildiğini söyledi. "Bizim memurumun yanlış yapması mümkün değil" diyen Atlı, şöyle konuştu:


"Bizde insanlar evlenirken ya da ev alırken, böylesi mutlu anlarında bahşiş verir. Ev aldığı zaman onun mutluluğu içinde oradaki memura üç beş kuruş bahşiş bırakıyor. Bizde en büyük sıkıntı bu. Ekonominin hareketine paralel olarak Türkiye'de gayrimenkul alımına ciddi yönelme söz konusu. Böyle olunca, bizdeki işlem hacmi son 3-4 yıldır yüzde 100 artış gösterdi. Yığılmalar olmaya başlayınca, insanlar sırasını beklememek için...