26 / 04 / 2024

melih çelet perakende ödülü

melih çelet perakende ödülü

Her yıl başarılı ve özgün çalışmalarıyla sektörün gelişimine katkıda bulunan kişi ve kurumların ödüllendirildiği, sektörün en büyük ödülleri olan Perakende Güneşi Ödülleri, 21 Kasım Perşembe günü Lütfi Kırdar’da düzenlenen törenle sahiplerini buldu....

Perakende sektöründe yeni dönem başlıyor!

Türkiye'de 1 milyon 800 bin kişinin perakende sektöründe faaliyette bulunduğunu anlatan Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, bunun çalışan nüfusun yaklaşık yüzde 16'sına karşılık geldiğini belirtti.

Melih Baki: Depremden ders alınıp dayanıklı yapılar üretilmeli!

Jeofizik Mühendisleri Odası (JMO) Adana Şube Başkanı Melih Baki, sismik hareketliliğin yüksek olduğu Türkiye'de çıkarılan yasa ve yönetmeliklere karşın depremlerden yeteri kadar ders alınmadığını söyledi.

Bursa Torun AVM perakende satışlarıyla Türkiye ortalamasının üzerine çıktı!

Bursa'da Zafer Plaza ve Korupark alışveriş merkezlerini olmak üzere 5 AVM'yi işleten Torun AVM'nin ziyaretçi sayısı ve perakende satışlarındaki artış ile Türkiye ortalamasının üzerine çıktı.

Perakende satış hacmi yüzde 5,2 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), bu yılın haziran ayına ilişkin Perakende Satış Hacim Endeksini açıkladı. . Perakende satış hacmi haziranda yüzde 0,3 azaldı, yıllık bazda yüzde 5,2 arttı

n11.com, perakende ve turizm sektörünü buluşturdu!

n11.com, perakende ve turizm sektörünü buluşturdu. E-ticaret platformu n11.com, farklı tatil ürünleri için fiyat karşılaştırmasını mümkün kılan bir alternatif oluşturdu.Uçak bileti satışları da karşılaştırmalı fiyatlarla sunuluyor.

Trump Cadde'ye perakende mimarisi kategorisinde ödül verildi!

Trump Cadde, Alman Tasarım Konseyi tarafından organize edilen German Iconic Awards'ta perakende mimarisi kategorisinde ödül aldı. Trump Cadde, Mecidiyeköy'deki Trump Alışveriş Merkezi'nin terasında hayata geçiriliyor.

Perakende sektörünü gölge ithalat korkusu sardı!

Perakende sektörünü gölge ithalat korkusu sardı. Markaların ana distribütörlerini devre dışı bırakıp yurtdışındaki spot piyasadan mal getiren ithalatçılar hem vergi kaçırıyor hem de cari açığı tetikliyor.

İstanbul'da temmuz ayında perakende fiyatlar yüzde 0,64 azaldı!

İstanbul'da temmuz ayında perakende fiyatlar yüzde 0,64 azaldı, toptan fiyatlar yüzde 0,44 arttı. Perakende fiyatlar temmuz ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 9,01, toptan fiyatlar ise yüzde 12,35 yükseldi.

Melih Gökçek: Alternatif içme suyu hattı için 68 bin metre boru döşedik!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ana iletim hatları ile alternatif hatların yapımını gerçekleştirmeyi sürdürdüklerini kaydederek, çalışmalar kapsamında toplam 68 bin 781 metre alternatif içme suyu boru hattı döşendiğini söyledi.

ABD'de perakende satışlar sınırlı yükseldi!

Perakende ve gıda satışları haziran ayında bir önceki aya kıyasla yüzde 0,2 yükselerek 439,9 milyar dolar düzeyinde gerçekleşti. Otomobil hariç perakende ve gıda satışlarında ise bir önceki aya göre yüzde 0,4 artış görüldü.

Perakende satış hacmi Mayıs'ta yüzde 0.7 arttı!

Perakende satış hacmi mayısta yüzde 0.7 artış gösterdi. Gıda dışı satışlar yüzde 1.7, gıda, içecek ve tütün satışları yüzde 0.8 artarken, otomotiv yakıtı satışları yüzde 1.5 geriledi

Türkiye perakende sektörünün büyüklüğü 300 milyar doları aştı!

Türkiye perakende sektörünün büyüklüğünün 2013 yılı sonu itibariyle 300 milyar doları aştığı belirtilen raporda, sektörün 2014-2018 yılları yıllık bileşik büyüme oranının yüzde 7 olacağı öngörülüyor...

Türkiye perakende sektörünün büyüklüğü 2013 yılında 300 milyar doları aştı!

Türkiye perakende sektörünün büyüklüğünün 2013 yılı sonu itibariyle 300 milyar doları aştığı belirtilen raporda, sektörün 2014-2018 yılları yıllık bileşik büyüme oranının yüzde 7 olacağı öngörülüyor...

melih çelet perakende ödülü Haberi

melih çelet perakende ödülü


Perakende Güneşi Ödülleri 2013’te ‘’Yaşam Boyu Onur Ödülü’’ Desa Yönetim Kurulu Başkanı Melih Çelet’in oldu.


Her yıl başarılı ve özgün çalışmalarıyla sektörün gelişimine katkıda bulunan kişi ve kurumların ödüllendirildiği, sektörün en büyük ödülleri olan Perakende Güneşi Ödülleri, 21 Kasım Perşembe günü Lütfi Kırdar’da düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Sektörün en prestijli ödülü sayılan Perakende Güneşi Ödülleri 2013’te ‘’Yaşam Boyu Onur Ödülü’’ Melih Çelet’in oldu. Desa Yönetim Kurulu Başkanı Melih Çelet’e büyük sürpriz ise ödülü torunlarının elinden alması oldu. Melih Çelet ödülü almaya sahneye eşi Nihal Çelet ile beraber...