26 / 04 / 2024

Melih Ere

Melih Ere

Türk Demir Döküm Fabrikaları A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Melih Eren Türk Demir Döküm yatırımcı ilişkileri müdürü oldu.

Ereğli Demir Çelik-Borsan davası reddedildi!

Ereğli Demir Çelik Fabrikaları T.A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ereğli Demir Çelik-Bor-San Isı Sistemleri Üretim ve Pazarlama davası reddedildi.

Melih Yüceyurt Odaş Elektrik Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi oldu!

Odaş Elektrik Üretim Sanayi Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Melih Yüceyurt Odaş Elektrik Üretim Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi oldu.

Ereğli Demir Çelik kamuoyu duyurusu yaptı!

Ereğli Demir Çelik Fabrikaları T.A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ereğli Demir Çelik Fabrikaları T.A.Ş. kamuoyu duyurusu yaptı.

Melih Gökçek, Twitter hesabını geri aldı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İ. Melih Gökçek, Siber Ergenekon Timi olarak adlandırılan bir hacker grubunun eline geçen resmi Twitter hesabını geri aldığını duyurdu. Gökçek, Twitter yönetimine teşekkür ederken sorumlulardan şikayetçi olacağını açıkla

Melih Gökçek'in Twitter hesabı ele geçirildi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in resmi Twitter hesabı kendilerine Siber Ergenekon Tim adını veren bir hacker grubu tarafından ele geçirildi. Gökçek, yeni açtığı Twitter hesabından hackerların kim olduğunu öğrendiğini iddia etti...

Marmara Ereğlisi tarihi Bizans eserleri için Hürriyet Gazetesi'nde ilan!

Hürriyet Gazetesi'nin arka sayfasında Marmara Ereğlisi'ndeki tarihi Bizans eserleri için bugün yayımlanan ilanda neler denildi? İlanı veren Ertan Furtun, Marmara Ereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan'ı kime şikayet etti? İşte o ilanın tam metni...

Hürriyet Gazetesi'nin son sayfasını Marmara Ereğlisi tarihi eserleri için kapattı!

Marmara Ereğlisi tarihi Bizans eserleri için Hürriyet Gazetesi'nin son sayfasında bir ilan yayımlandı. O ilanı veren Ertan Furtun kimdir? Hürriyet Gazetesi sayfasını kapatan bu ilan kaç TL'ye mal oldu? Marmara Ereğlisi ilanı ne diyor?

Melih Gökçek: Ağustosa kadar 3 bin 504 konutu da teslim edeceğiz!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Büyükşehir Belediyesi tarafından başkentin dört bir yanında açılan dev rekreasyon alanlarının açılış konuşmasında 'Ağustosa kadar 3 bin 504 konutu da teslim edeceğiz' dedi.

Melih Baki: Türkiye'nin birçok bölgesi deprem riskiyle karşı karşıya!

Türkiye'nin yeniden deprem gerçeği ile yüzleştiğine dikkat çeken Jeofizik Mühendisleri Odası (JFMO) Adana Şube Başkanı Melih Baki, Türkiye'nin birçok bölgesinin deprem riskiyle karşı karşıya olduğunu söyledi.

Melih Baki: Depreme karşı Tip İmar Yönetmeliği uygulansın!

Jeofizik Mühendisleri Odası (JMO) Adana Şube Başkanı Melih Baki, yerel yönetimlerin uymak zorunda olduğu Çevre ve Şehircilik Bakanlığı nca yayınlanan Tip İmar Yönetmeliği tam anlamıyla uygulanması gerektiğini söyledi.

Bolu Çimento Ereğli Demir Çelik'teki paylarını sattı!

Bolu Çimento Sanayii A.Ş., Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş. payları ile ilgili olarak 3,11 TL fiyattan 226.119,76 adet satış işlemini gerçekleştirdiğini açıkladı...

Moody's Ereğli Demir Çelik'in kredi notunu yükseltti!

Ereğli Demir Çelik Fabrikaları T.A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Moody's Investors Service Ereğli Demir Çelik Fabrikaları'nın kredi notunu yükseltti.

Bolu Çimento Ereğli Demir ve Çelik paylarından 531 bin 166 adedini sattı!

Bolu Çimento Sanayii A.Ş., Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş.'de sahip olduğu hisselerinin 531 bin 166 adedini 3,13-3,15 fiyat aralığından sattığını bildirdi. Kalan hisse senetlerinin satışına ise devam edildiği belirtildi...

Melih Ere Haberi

Melih Ere

Türk Demir Döküm tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimiz bünyesinde halen Bütçe ve Raporlama Müdürü olarak görev yapmakta olan Hasan Melih EREN, Şirketimiz Yönetim Kurulu tarafından Yatırımcı İlişkileri Müdürü ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak atanmıştır. Yatırımcı İlişkileri Bölümü bünyesinde şirketimizin Hazine ve Finans Müdürü Safiye Seden BURÇOĞLU da görev...