26 / 04 / 2024

melikgazi sentetik futbol sahası ihalesi

melikgazi sentetik futbol sahası ihalesi

Kayseri Melikgazi Belediyesi' nce 2014 yılı yaz aylarında çocukların ve gençlerin daha güvenli ve sağlıklı mekanlarda spor yapabilmeleri için ihale ile sentetik çim saha yaptırılacak...

Konya Ereğli'ye 2 bin kişilik spor tesisi yapılıyor!

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesinin girişimleri sonucu Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Atakent Mahallesine yaptırılmakta olan yarı olimpik sentetik futbol sahası ve 2 bin kişi kapasiteli kapalı spor salonu inşaatı devam ediyor.

Kocasinan'a 956 bin TL'lik futbol sahası!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, bölgedeki futbol sahası sayısını arttırmaya devam ettikleri belirtti. Kocasinan Belediyesi bu çerçevede 10 adet sentetik çim yüzeyli futbol sahası yapım işi ihale etti.

Nevşehir Kaymaklı’da halı saha yapımına başlandı!

Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Kaymaklı Kasabasında sentetik halı saha yapımına başlandı. Halit Elma, ‘’ Kültür Merkezi içerisinde Kapalı Sentetik Futbol Sahası inşaatı başlamış olup, bu yatırımımız en kısa sürede hizmete sunulacaktır. " dedi.

Ankara Kazan'da futbol sahası açılış töreni yapıldı!

FİFA standartlarında sentetik futbol sahası açılış törenine Ankara Milletvekili Ayhan Yılmaz, Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Eski Belediye Başkanı Yusuf Fideantek, Kazan Spor eski ve yeni yöneticiler ile yüzlerce sporcu katıldı.

Ankara Kazan'da yapımı tamamlanan futbol sahası hizmete açıldı!

Ankara'nın Kazan ilçesinde yapımı tamamlanan yeni futbol sahası törenle hizmete açıldı. Sentetik futbol sahası Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Kazan Belediyesi tarafından FİFA standartlarında yaptırıldı.

Karaman'da 5 mahalleye semt spor sahası yapılıyor!

Karaman Belediyesi tarafından beş mahalleye yaptırılan semt spor sahalarında çalışmalar başladı. Bu çalışmalarla 3 mini sentetik futbol sahası, 3 basketbol ve 1 voleybol sahası vatandaşların hizmetine sunulacak.

Zonguldak Gelik futbol sahası ihalesi 13 Temmuz'da yapılacak!

Gençlik Spor Zonguldak İl Müdürlüğü tarafından Gelik beldesine sentetik futbol sahası yapılacak. 13 Temmuz 2015 tarihindeki ihalenin ardından başlayacak çalışmanın 2.5 ayda tamamlanması bekleniyor.

Arslanbey futbol sahası hizmete girdi!

Kartepe ’nin Arslanbey Mahallesi’nde yaptırılan FIFA standartlarındaki sentetik çim futbol sahası düzenlenen tanıtım programıyla hizmete girdi. Törene Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da katıldı...

Arslanbey futbol sahası hizmete girdi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kartepe’nin Arslanbey Mahallesi’nde yaptırılan ve 450 kişilik tribün kapasitesine sahip FIFA standartlarındaki sentetik çim futbol sahası düzenlenen tanıtım programıyla hizmete girdi.

Arslanbey futbol sahası hizmete giriyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe-Arslanbey Mahallesi’nde FİFA standartlarında sentetik çim futbol sahası inşa etti. 17 Eylül Çarşamba günü saat 18.00’de düzenlenecek tanıtım programıyla saha hizmete girecek.

Kurucaşile'ye sentetik futbol sahası ve tribün yapılacak!

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, sentetik çim yüzeyli futbol sahası ve tribün yapımı ihalesinin 14 Mayıs tarihinde Bartın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirileceğini belirtti.

Site Yönetimleri Futbol Turnuvası'nda çeyrek finalistler belli oldu!

Site Yönetimleri Futbol Turnuvası'nda çeyrek finalistler belli oldu. Boğaziçi Yönetim Aş tarafından düzenlenen 4. Site Yönetimleri Futbol Turnuvası İkinci tur maçlarında galibiyet kazanan takımlar çeyrek finale yükseldi.

Boğaziçi Yönetim futbol turnuvasında üçüncü hafta karşılaşmaları yapıldı!

Boğaziçi Yönetim A.Ş tarafından 4.'sü düzenlenen Siteler Arası Futbol Turnuvası'nda üçüncü hafta karşılaşmaları sonuçlandı. Kiptaş Başakşehir 5. Etap ve geçen 2 sezonun şampiyonu Metrokent, sürpriz şekilde turnuvaya veda etti.

melikgazi sentetik futbol sahası ihalesi Haberi

melikgazi sentetik futbol sahası ihalesi


Kayseri Melikgazi Belediyesince 2014 yılı yaz aylarında çocukların ve gençlerin daha güvenli ve sağlıklı mekanlarda spor yapabilmeleri için ihale ile sentetik çim saha yaptırılacak.


Melikgazi Belediyesi'nden yapılan açıklamada, ilçe sınırları içerisinde yer alan yürüyüş ve koşu yolu bölümlerinde tartan pist serdiklerini böylece spor yapanların daha sağlıklı ve tozsuz ve çamursuz alanlarda spor yapmalarına imkan tanıdıkları hatırlatılarak, bundan böyle de çocukların toz- toprak içinde değil sağlıklı ve son derece yumuşak olmasına karşın yaralanmalara imkan vermeyen sentetik çimden futbol sahası inşa edileceği bildirildi.


Açıklamada, açık alan futbol sahaları için şehrin muhtelif yerlerinin belirlendiği ve birim fiyat üzerinden sentetik çim sahası yapılarak gençlere hediye edileceği kaydedilerek, ihale ile yapılacak olan sentetik çim saha işini almak isteyen firma sahiplerin belediyenin internet sitesinden gerekli bilgileri alabileceklerini...