26 / 04 / 2024

melikgazi yeni futbol sahaları nerelere yapılacak

melikgazi yeni futbol sahaları nerelere yapılacak

Kayseri Melikgazi Belediyesi' nce 2014 yılı yaz aylarında çocukların ve gençlerin daha güvenli ve sağlıklı mekanlarda spor yapabilmeleri için ihale ile sentetik çim saha yaptırılacak...

Melikgazi Aydınlıkevler'de kentsel dönüşüm müjdesi: 2 bloklu 160 daire için imzalar atılıyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, Aydınlıkevler Mahallesi’nde yeni bir modelle 2 Blok 160 dairelik proje için ilk adımı attıklarını belirtti. İşte detaylar...

Kayseri Melikgazi'ye 78 odalı yeni otel geliyor! 97 milyon TL'ye mal olacak!

Kayseri Melikgazi'de 78 odalı yeni otel için düğmeye basıldı. Eti Girişim Yatırım tarafından inşa edilecek olan otelin maliyeti 97 milyon TL olarak açıklandı. İşte ayrıntılar...

Chelsea'yi alamayan Türk iş insanından yeni bomba!

Geçtiğimiz günlerde İngiliz futbol devi Chelsea'ye satın almak istediğini açıklayan ama resmi tekliflerde adı olmadığı için reklam yaptığı konusunda eleştiri oklarını üzerine çeken ünlü iş insanı Muhsin Bayrak, şimdi de yeni bir haber ile gündeme geldi.

TOKİ Kayseri Melikgazi 55 konut ihalesi yarın!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kayseri Melikgazi'de 55 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Kayseri Melikgazi'de 770 yeni konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayseri Melikgazi Mimarsinan Mahallesi'nde 770 yeni konut hayata geçirecek.

TOKİ'den Kayseri'ye 770 yeni konut!

Dar gelirli ailelerin yüzünü güldüren TOKİ, Kayseri Melikgazi'de 770 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Isparta'ya 1002 yeni konut müjdesi!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kayseri Melikgazi projesinin ihalesini 15 Mart tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ'den Kayseri Melikgazi'ye 770 yeni konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kayseri Melikgazi projesinin ihalesini 9 Mart tarihinde gerçekleştirecek.

Fatih Karagümrük'e yeni stat müjdesi!

Fatih Karagümrük Spor Klübü Başkanı Süleyman Hurma, futbol takımı için yeni stat çalışmalarında olumlu gelişmeler yaşandığını dile getirdi.

Gebze'ye yeni spor sahası inşa edilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze-Darıca Metrosu inşaatı kapsamında kaldırılan Metin Oktay Futbol sahasının yanına yeni bir futbol tesisi için çalışmalara başladı.  

TOKİ'den Kayseri Melikgazi'ye 521 yeni konut!

Kayseri İli, Melikgazi İlçesi, Tavlusun Mahallesi 521 Adet Konut , 5 Dükkânlı Ticaret ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 29 Aralık 2020 tarihinde saat 10:30'da yapılacak.

Çankırı'ya 3 yeni spor tesisi yapılacak!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Çankırı'ya yapılacak yatırımlara ilişkin açıklamalarda bulundu. Buna göre, Çankırı'ya 3 yeni spor tesisi, 3 adet nizami sentetik çim yüzeyli futbol sahası, 4 adet gençlik merkezi yapılacak...

TOKİ Kayseri Melikgazi Mimarsinan 2020 kuraları çekildi!

TOKİ'nin dar gelirli vatandaşlara yönelik yürüttüğü "100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi" kapsamında Kayseri Melikgazi Mimarsinan kuraları çekildi. Projeye 17 bin 844 başvuru yapıldı...

melikgazi yeni futbol sahaları nerelere yapılacak Haberi

melikgazi yeni futbol sahaları nerelere yapılacak


Kayseri Melikgazi Belediyesince 2014 yılı yaz aylarında çocukların ve gençlerin daha güvenli ve sağlıklı mekanlarda spor yapabilmeleri için ihale ile sentetik çim saha yaptırılacak.


Melikgazi Belediyesi'nden yapılan açıklamada, ilçe sınırları içerisinde yer alan yürüyüş ve koşu yolu bölümlerinde tartan pist serdiklerini böylece spor yapanların daha sağlıklı ve tozsuz ve çamursuz alanlarda spor yapmalarına imkan tanıdıkları hatırlatılarak, bundan böyle de çocukların toz- toprak içinde değil sağlıklı ve son derece yumuşak olmasına karşın yaralanmalara imkan vermeyen sentetik çimden futbol sahası inşa edileceği bildirildi.


Açıklamada, açık alan futbol sahaları için şehrin muhtelif yerlerinin belirlendiği ve birim fiyat üzerinden sentetik çim sahası yapılarak gençlere hediye edileceği kaydedilerek, ihale ile yapılacak olan sentetik çim saha işini almak isteyen firma sahiplerin belediyenin internet sitesinden gerekli bilgileri alabileceklerini...