29 / 03 / 2024

Chelsea'yi alamayan Türk iş insanından yeni bomba!

Chelsea'yi alamayan Türk iş insanından yeni bomba!

Geçtiğimiz günlerde İngiliz futbol devi Chelsea'ye satın almak istediğini açıklayan ama resmi tekliflerde adı olmadığı için reklam yaptığı konusunda eleştiri oklarını üzerine çeken ünlü iş insanı Muhsin Bayrak, şimdi de yeni bir haber ile gündeme geldi.



Dünyaca ünlü Rus milyarder Roman Abramovich, sahibi olduğu İngiltere'nin köklü futbol kulüplerinden Chelsea'yi geçtiğimiz 27 Şubat'ta satışa çıkarmasının ardından kulüp yetkilileri ile temasa geçen Bitlisli ünlü iş insanı Muhsin Bayrak, Türkiye gündemine bomba gibi düştü.

İngiliz devi Chelsea'yi satın almak için farklı teklifler verilirken, tekrar tekrar kulübe talip olduğunu söyleyen iş insanı Muhsin Bayrak'ın kulübe hiçbir teklif vermediği daha sonradan ortaya çıkmıştı.

'TESLİM GÜNÜNE YETİŞEMEDİK’ AÇIKLAMASI GELDİ

Ünlü iş insanı Muhsin Bayrak, İngiliz devi Chelsea teklif verilmesi için belirlenen son teslim gününe yetişemediklerini ve bunun kulübün belirlediği bir prosedürle ilgili bir yanlış anlaşılmadan meydana geldiğini belirtmişti.

YANLIŞ E-POSTA ADRESİNE MAİL ATILDI

AB Group'un yetkili avukatları, Amerika Birleşik Devletleri yatırım bankasına teklif vermek yerine genel bir e-posta adresi kullanmak yoluyla İngiltere Dijital Kültür Medya ve Spor Departmanı ile temasa geçtiği duyurulmuştu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön