19 / 04 / 2024

melikgazide yüksek gerilim hattı yeraltına alınacakmı

melikgazide yüksek gerilim hattı yeraltına alınacakmı

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocatepe mahallesinde düzenlenen sohbet toplantısına katıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği toplantıda Başkan Büyükkılıç, bu bölge için planlaması yapılan yatırımlar ile ilgili bilgiler verdi...

Altın zincirlerini kırdı! Son bir ayın en yüksek seviyesinde! Elinde avucunda, yastık altında altını olanlar koşun!

Gazze'de dün, hastanenin vurulmasıyla bölgesel gerilim ihtimali altın fiyatlarına yansıdı. Altın bugün adeta zincirlerini kırarak son bir ayın en yüksek seviyesine ulaştı. Peki altında yükseliş devam edecek mi?

İki apartman arasındaki yüksek gerilim hattı konut satışlarını engelliyor!

7’şer katlı ve 64’er daireli Altınbaş blokları arasında kalan yüksek gerilim hattı konut satışlarını engelliyor. Vatandaşlar bu bloklardan ev almaya korkuyor.

İzmir'de yüksek gerilim hattı altına yapılan parka tepki!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Bayraklı’da yüksek gerilim hattının altına park yapması tepki çekti. Uzmanlar, bu parkta çocuk sağlığının olumsuz etkileneceğini belirtirken, vatandaşlar ise “Çocuklarımızı burada oynatmak istemiyoruz” diye konuştu

Yüksek gerilim hatları kentsel dönüşümü engelliyor!

Türkiye'deki deprem riski taşıyan konutların yeniden inşasına yüksek gerilim hatlarının engel olduğu ortaya çıktı. Vatandaşlar, gerilim hatları nedeniyle yüksek kat izni alamıyor. Bu nedenle vatandaşlar dönüşüme sıcak bakmıyor.

Esenyurt'ta yüksek gerilim hattı yukarı taşınacak!

Esenyurt Belediyesi yeni bir hizmete adım atarak mahallelerdeki yüksek gerilim hatlarını en az 35 metre olmak üzere daha da yukarı çıkartacak.

5. Levent projesi yüksek gerilim hatlarından kurtulacak!

Torunlar GYO, inşaatı süren 5. Levent'te, 80 milyon TL'lik ek yatırımla 55 bin metrelik yüksek gerilim hattını yer altına alıyor.

5. Levent projesindeki yüksek gerilim hatları dönüştürülecek!

Torunlar GYO ve KİPTAŞ işbirliğiyle TEM Alibeyköy kavşağında inşa edilen 5. Levent projesi üzerinden geçen yüksek gerilim hatları dönüştürülecek. 2017de tamamlanacak olan 5. Levent projesinde yaklaşık 4 bin konut bulunacak.

5. Levent projesinden geçen yüksek gerilim hatları yer altına alınıyor!

Torunlar GYO ve KİPTAŞ işbirliğiyle, İstanbul TEM Alibeyköy kavşağında inşa edilen 5. Levent konut projesi üzerinden geçen yüksek gerilim hatları yer altına alınıyor.

Bursa ve Kocaeli yeni bir yüksek gerilim hattıyla bağlanacak!

Sanayinin lokomotifi olan Bursa ve Kocaeli, yeni bir yüksek gerilim hattıyla birbirine bağlanacak. Bu kapsamda, Türkiye Elektrik İletim AŞ, 35 milyon 750 bin lira yatırımla 380 kilovolt Gemlik-İzmit 380 Enerji İletim Hattı Projesi'ni hayata geçirecek.

Basın Ekspres Yolu'ndaki projelerin en büyük sorunu yüksek gerilim hattı!

Atatürk Havalimanı’ na, organize sanayi bölgesine, fuar ve kongre merkezi CNR EXPO’ ya yakınlığıyla son yıllarda hızla değerlenen ‘Basın Ekspres Yolu’ ‘yüksek gerilim’ engeline takılıyor...

Yüksek gerilim hattı yakınında oturmak!

Yüksek gerilim hattı yakınında oturmanın çevresine verdiği zararlar arasında, yaşayanların sağlığını olumsuz yönde etkilemesi ve kişilerde huzursuzluk yaratması yer alıyor. Peki, yüksek gerilim hattı emniyet mesafesi ne kadardır?

Yüksek gerilim hattı ne kadar uzak olmalı?

Yüksek gerilim hattının yakında olmasının yarattığı olumsuzlukların başında verdiği huzursuzluk ve buralardaki gayrimenkul değerlerinde yol açtığı düşüş geliyor. Peki, yüksek gerilim hattı ne kadar uzak olmalı?

Yüksek gerilim hattı nedir?

Elektrik iletim hatları yüksek ve düşük gerilim olmak üzere ikiye ayrılır. Bunlar yüksek gerilim hattı ve düşük gerilim hattı. Peki yüksek gerilim hattı nedir? Yüksek gerilim hattının zararları nelerdir?

melikgazide yüksek gerilim hattı yeraltına alınacakmı Haberi

melikgazide yüksek gerilim hattı yeraltına alınacakmı


Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocatepe mahallesinde düzenlenen sohbet toplantısına katıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği toplantıda Başkan Büyükkılıç, bu bölge için bu zamana kadar yaptıkları ve yeni dönemde planlaması yapılan yatırımlar ile ilgili olarak bilgiler verdi.


Kocatepe Mahalle Muhtarı Ergün Koçer’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen sohbet toplantısına Başkan Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra, Ak Parti Melikgazi İlçe Başkanı Timur Barlas ve meclis üyeleri de eşlik etti.


Açılış konuşmasını yapan Ak Parti Melikgazi İlçe Başkanı Timur Barlas, “Belediye Başkanımız çok teşekkür ediyorum. Çünkü 2004-2009 seçimlerinde sizlere verdiği sözleri bir bir yerine getirerek, hangi taahhütlerde bulunduysa hepsinin altından yüzünün akı ile çıktı. Bu sayede siz değerli dostlarımızın karşısına çıkabiliyoruz. İnşallah 30 Martta sizlerin vereceği destek ve teveccühünüz ile bu zamana kadar yapmış oldu hizmetlerin...