19 / 04 / 2024

menderese türel kimdir

menderese türel kimdir

ASMEK Hizmet Binası'nı törenle açan Büyükşehir Belediye Başkanı Türel, "1 yılda 100'ün üzerinde proje başlattık, bir kısmını bitirdik. Halkımıza ne söz verdiysek yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Prof. Dr. Ebru Tümer kimdir? Prof. Dr. Ebru Tümer ne iş yapmaktadır? 

ASELSAN Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan, Prof. Dr. Ebru Tümer kimdir? Prof. Dr. Ebru Tümer hakkında merak edilen detaylar, hangi sektörlerde görev aldığı, eğitim durumu ve tüm kariyeri...

Tevfik Türel, ABD ve Türkiye’de hangi şirketlerde üst düzey yöneticilik yaptı? Şu an hangi pozisyonda çalışıyor?

Tevfik Türel kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Şeker GYO’da hangi görevi yürütüyor? İşte Tevfik Türel ile ilgili tüm merak edilen detaylar...

Esra Yazıcı Tözge kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kalekim Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Esra Yazıcı Tözge kimdir? Kaç yaşında? Esra Yazıcı Tözge daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Esra Yazıcı Tözge'nin eğitim hayatı nasıldı?

Mevlüt Uysal kimdir? 

Halkbank Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Mevlüt Uysal kimdir? 

Türel Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Türel Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Kadıköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Şahin Türel tarafından kuruldu.

Seyit Hüseyin Gürel kimdir?

TSKB GYO Yönetim Kurulu Üyesi Seyit Hüseyin Gürel kimdir? Seyit Hüseyin Gürel daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Seyit Hüseyin Gürel'in biyografisi...

Dursun Baştürk kimdir? 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığında açık bulunan başkan yardımcılığı görevine getirilen Dursun Baştürk kimdir? Dursun Baştürk hangi işlerde görev aldı?

Menderes Türel'den Konyaaltı Sahili projesi açıklaması!

Antalya'nın eski Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, AK Parti Antalya İl Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenledi. Türel, Konyaaltı Sahili Projesi işletme ihalesinin iptali ve yürütmeyi durdurma kararıyla ilgili açıklamalarda bulundu...

Konyaaltı Sahili ihalesinde Menderes Türel'in imzası yok mu?

31 Mart tarihinden önce Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini yapan Menderes Türel, Konyaaltı Sahili ihalesinin iptal edilmesiyle ilgili Muhittin Böcek’in neden imzasının olmadığını sorarken, kendisinin de 15 milyon lira zarara sebep olan ihalede imzasının olmadığı ortaya çıktı.

Dursun Baştürk kimdir?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Başkan Yardımcısı Dursun Baştürk kimdir? Dursun Baştürk daha önde nerelerde çalıştı, hangi görevleri yürüttü;

Menderes Türel: Antalya 359 projeyle marka şehir olacak!

Gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin mevcut belediye başkanı ve bu seçimde AK Parti'den tekrar aday gösterilen Menderes Türel, dev projelerle Antalya'nın marka şehir olacağını söyledi.

Menderes Türel'den Antalya'ya metro müjdesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel yaptığı açıklamada bir daha ki dönem Antalya’ya toplu ulaşımda yer altı metrosu geleceğini müjdeledi.

Menderes Türel: Antalya'yı imar ederken, gönülleri ihya ettik!

Din Görevlileri Buluşması'na katılan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya'yı imar ederken gönülleri de ihya etmeye çalıştıklarını söyledi.

menderese türel kimdir Haberi

menderese türel kimdir

Başkan Türel, Alanya'nın marka değerini artıracak projeler gerçekleştirdiklerini vurguladı Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal belediyecilik kapsamında binlerce kişiye eğitim veren ve iş imkanı sağlayan kursları ASMEK'ler ilçelerde de açılıyor. Alanya'da Alanya Sanat ve Meslek Edindirme Kurs Merkezi (ASMEK) binası Büyükşehir Belediye Başkam Menderes Türel tarafından hizmete açıldı. Törene Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven, Belediye Başkam A" dem Murat Yücel, Alanya Cumhuriyet B aşsa vasi Musa Taşkın, Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik, İlçe Koordinatörleri, Oda Başkanları, Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 


1 YILDA 100'ÜN ÜZERİNDE PROJE 

Başkan Türel, törende yaptığı konuşmada, ASMEKlerin ilk şubesini Alanya'da açmamn mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, göreve başladıktan bu yana geçen 1 yılın dolu dolu geçtiğini söyledi. Başkan Türel, 1 yıl içerisinde 100ün üzerinde projenin bir kısmına başladık, temelini...