28 / 03 / 2024

Menemen Villakent

Menemen Villakent

81. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda stant açan Ege-Koop'un başlattığı, 'faizsiz-kefilsiz-koşulsuz-12 taksit imkanlı arsa' kampanyası İzmir ve dışından gelen vatandaşların yoğun ilgi ve talebiyle

İzmir'de satılık 11 arsa! Menemen'deki imarlı arsalar satışa çıktı!

İzmir İli Menemen Belediye Başkanlığı, İzmir Menemen'de yer alan 11 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 28 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

İzmir Menemen'de 11 adet arsa satılıyor! Fiyatlar resmen dudak uçuklattı!

İzmir Menemen Belediyesi, İzmir ili, Menemen ilçesi, Seyrek Mahallesi'nde yer alan 11 adet arsayı satıyor. Peki İzmir Menemen'deki arsaların fiyatları ne kadar? 

İzmir Menemen'de 104 metrekarelik dükkan satılıyor! 

İzmir Menemen'de 104 metrekarelik dükkan için 4 Ocak 2024'te satış ihalesi düzenlenecek. Peki Menemen'de yer alan dükkanın fiyatı ne kadar? 

İzmir Menemen'deki konut imarlı arsalar satışa çıkıyor! 43 adet arsa için ihale 6 Kasım'da! 

İzmir Menemen Belediyesi, İzmir Menemen'de Seyrek Mahallesinde yer alan 43 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki İzmir'in Menemen ilçesinde yer alan arsaların büyüklükleri ve fiyatları ne kadar? 

İzmir Menemen'de konut imarlı 65 arsa satılıyor! 

İzmir Menemen Belediyesi, İzmir ili, Menemen ilçesi, Seyrek Mahallesi'nde yer alan 65 adet konut imarlı satıyor. Peki İzmir Menemen'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

İzmir Menemen'de 435 milyon TL'ye arazi satılıyor! 

Menemen Belediye Başkanlığı, İzmir ili, Menemen ilçesi, Maltepe Mahallesi'nde yer alan tarla vasıflı araziyi satıyor. Peki İzmir Menemen'deki arazinin büyüklüğü ve fiyatı ne kadar? 

10 soruda TOKİ İzmir Menemen  2022 sosyal konut projesi! TOKİ Menemen ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 250 bin konut kapsamında İzmir'de de yeni konut projeleri inşa edileceği belirtildi. Peki TOKİ Menemen projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ İzmir Menemen 2022 sosyal konut projesi...

İzmir Menemen'de 47 bin 284 metrekare arsa satılıyor! 85 milyon TL'ye!

İzmir Menemen Pamuk Tarım Satış Kooperatifi, İzmir ili, Menemen ilçesi, Kazımpaşa Mahallesi, 5424 ada 4 parselde yer alan 47 bin 284 metrekarelik arsayı 85 milyon TL'ye satıyor...

İzmir Menemen'deki 1.6 milyar TL'lik 160 parselin satışı TBMM'de!

CHP Milletvekili Atila Sertel, İzmir'de yer alan Seyrek Villakent Mahallesi’ndeki 1 milyar 600 milyon TL değerinde olduğu aktarılan 160 parselin satışına ilişkin, soru önergesi sundu.

Villarima Kaleköy'da yaşam başladı!

Rimay İnşaat tarafından İzmir Menemen Villakent'te hayata geçen projede  ilk anahtar teslimleri başladı. 

Menemen'de taşınmaz edinme yoluyla Türk vatandaşlığı kazanan kişiler mecliste!

2020 yılında İzmir'in Menemen ilçesinde taşınmaz edinme yoluyla Türk vatandaşlığı kazanan kişiler meclis gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Villarima Kaleköy satışta! Yeni proje!

Rimay İnşaat tarafından İzmir Menemen Villakent'te hayata geçen projede satışlar başladı. İnşaatı devam eden projede teslimler 2021 ve 2022'de yapılacak.

Rimay İnşaat'tan Menemen'e Villarima Kaleköy projesi!

Rimay İnşaat Menemen'de çevre dostu projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. Yoğun talep nedeniyle projede erken teslim yapılacak.

Menemen Villakent Haberi

Menemen Villakent

81. İzmir Enternasyonal Fuarı'nda stant açan Ege-Koop'un başlattığı, 'faizsiz-kefilsiz-koşulsuz-12 taksit imkanlı arsa' kampanyası İzmir ve dışından gelen vatandaşların yoğun ilgi ve talebiyle karşılaştı. Ege-Koop, 1000 bahçeli konutun bulunduğu Villakent'teki yüz adet imarlı ve tapulu arsayı, 5 bin lira peşin ve 12 taksit imkanı ile satışa sundu.

Büyüklükleri 382 metrekare ile 771 metrekare arasında değişen arsalar, Türkiye'nin en hızlı büyüyen ve halihazırda 5 bin öğrenciye eğitim veren Gediz Üniversitesi'nin yanıbaşında ve İzmir'in turizm merkezlerinden Foça'ya da sadece 25 kilometre mesafede olunca büyük ilgi gördü. Arsa sahibi olmak isteyen vatandaşlardan bir bölümü fuardaki Ege-Koop standını doldururken, bir kısmı da Ege-Koop Genel Merkezi'ni telefon yağmuruna tuttu. İzmir'in dışında İstanbul, Ankara, Bursa, Kayseri gibi kentlerden de yoğun talebin olduğu kampanyanın ilk gününde birçok arsa...