20 / 04 / 2024

menemen yeni mezbaha

menemen yeni mezbaha

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Menemen Türkelli'de kurulacak Avrupa Birliği standartlarındaki modern mezbahanın proje çalışmalarını geçtiğimiz günlerde tamamladı.

10 soruda TOKİ İzmir Menemen  2022 sosyal konut projesi! TOKİ Menemen ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 250 bin konut kapsamında İzmir'de de yeni konut projeleri inşa edileceği belirtildi. Peki TOKİ Menemen projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ İzmir Menemen 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ'den Batman'a yeni yatırım müjdesi!

Batman İli, Hasankeyf İlçesi, Yeni Yerleşim Yeri 1'er Adet Araç Bakım Onarım, ASM-TSM-112 ASHİ, Mezbaha, Taziye Evi, Terminal, Kapalı Pazar Yeri, Düğün Salonu ve Otopark Alanı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den İzmir Bergama 4 yeni okul! İhalesi yarın!

İzmir İli, Bergama İlçesi, 24 Derslikli Gazi-Kınık İlçesi 24 Derslikli Şehit Cafer Atilla-Foça İlçesi 16 Derslikli Yeni Foça Reha Midilli Ortaokulları ve Menemen İlçesi 16 Derslikli Türkelli İlkokulu İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ'den İzmir'e 5 yeni okul!

İzmir İli, Bergama İlçesi, 24 Derslikli Gazi-Kınık İlçesi 24 Derslikli Şehit Cafer Atilla-Foça İlçesi 16 Derslikli Yeni Foça Reha Midilli Ortaokulları ve Menemen İlçesi 16 Derslikli Türkelli İlkokulu İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 14 Ekim 2020 tarihinde saat 10:30'da yapılac

2004 İnşaat'tan Menemen'e 310 konut geliyor! Yeni proje!

2004 İnşaat, İzmir'in Menemen İlçesi'ne bağlı Kazımpaşa Mahallesi'nde yeni konut projesine başlıyor. Proje 310 daire ve 5 işyerinden meydana geliyor..

Katal İnşaat Menemen projesi teslim tarihi!

Katal İnşaat, İzmir'in Menemen İlçesi'nde yeni projesine başlıyor. Katal İnşaat Menemen projesinde inşaat çalışmalarının ortalama 36 ay sürmesi planlanıyor..

Katal İnşaat Menemen projesi ile 262 konut geliyor! Yeni proje!

Katal İnşaat, İzmir'de yeni konut projesine başlıyor. 262 konuttan meydana gelecek projesi için kolları sıvayan Katal İnşaat, daireleri 2021'de teslim edecek..

Taş Yapı'dan Menemen'e ilk site!

İzmir Menemen'e 12 yılda 18 proje kazandıran Taş Yapı'nın yeni sitesi Taş Konakları'nda yaşam başladı. Firma, Menemen’de gayrimenkul sektöründeki alışkanlıkları bozdu.

İZSU Menemen'de ikinci arıtma tesisini tamamladı!

İZSU Genel Müdürlüğü'nün Menemen Türkelli'de ikincisini yaptığı ileri biyolojik arıtma tesisi işletmeye alındı. Yeni tesis 9.4 milyon TL'ye mal oldu...

Hatay Dörtyol'a yeni mezbaha!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Edip Kadıoğluü büyükşehir belediyesinin Dörtyol ilçesinde hayata geçirdiği mezbahanın inşaatını denetledi.

İzmir Menemen'e yeni mezbaha inşa edilecek!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Menemen Türkelli'de kurulacak Avrupa Birliği standartlarındaki modern mezbahanın proje çalışmalarını geçtiğimiz günlerde tamamladı.

Manisa Gördes'e yeni mezbaha inşa ediliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, küçük kapasiteli kesimhanelerin genel ve özel hijyen kurallarına uyulmasına dair yönetmelik kapsamında çalışmalarını sürdürüyor.

Manisa Kula'ya yeni mezbaha geliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Kula’da hayata geçireceği yeni mezbaha binası inşaatı için çalışmalar başladı. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, mezbahanın yapılacağı alanda incelemelerde bulunarak, yeni mezbaha ile kasap esnafını büyük bir sorundan kurtaracaklarını söyledi

menemen yeni mezbaha Haberi

menemen yeni mezbaha


İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Menemen Türkelli'de kurulacak ve Aliağa, Foça, Karşıyaka, Menemen ilçelerine hizmet vermesi düşünülen mezbahanın proje çalışmaları tamamlandı. 22 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilecek mezbaha tesisinin toplam inşaat alanı ise 5 bin 600 m² olacak. 

“Gıda Hijyeni ve Hayvansal Gıdalar için Özel Hijyen Kuralları” yönetmeliklerine uygun olarak Avrupa Birliği standartlarında hizmet verecek tesisin günlük kesim kapasitesi 50 adet büyükbaş ve 200 adet küçükbaş hayvan olarak planlandı. 

İzmir-Çanakkale karayolunun 45. Kilometresinde, Eski Foça yol kavşağının karşı güzergahında yer alan mezbaha, bölgenin ihtiyacını önemli ölçüde karşılayacak. Türkelli Mezbahası'nın içerisinde ön arıtma tesisi de inşa edilecek. Mezbaha, İZSU Genel Müdürlüğü'nün Türkelli'deki “ileri biyolojik atık su arıtma tesisi”nin de yakınında yer alıyor. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi önümüzdeki günlerde projesi hazırlanan tesisin yapım ihalesine çıkacak.


5...