26 / 04 / 2024

Menteşoğulları Emlak adres

Menteşoğulları Emlak adres

Menteşoğulları Emlak Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Menşet  tarafından kuruldu.

Dervişoğulları Emlak İnşaat Ve Isıtma Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Dervişoğulları Emlak İnşaat Ve Isıtma Sistemleri Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Fetullah Eriş tarafından kuruldu.

O ilde emlak vergisinden muaf bahçeli ev satılıyor! Ev arayanlar dikkat! 

Aydın İncirliova Milli Emlak Şefliği, Aydın ili, İncirliova ilçesi, Acarlar mahallesinde yer alan bahçeli kargir evi hem KDV'den hem emlak vergisinden muaf oalrak satıyor. İşte ihale ile ilgili detaylar...

Kadıoğulları Emlak İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kadıoğulları Emlak İnşaat Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Düz ve Turan Şen ortaklığında kuruldu.

Hazarşah Oğulları İnşaat Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Hazarşah Oğulları İnşaat Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahim Tatlı tarafından kuruldu.

Saraçoğlu Emlak Tarım Otomotiv İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saraçoğlu Emlak Tarım Otomotiv İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Muhyeddin Sadık Saraçoğlu tarafından kuruldu.

Özmen Oğulları Hafriyat İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özmen Oğulları Hafriyat İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziantep'te 750 bin TL sermaye bedeli ile Özmen Dinçer tarafından kuruldu.

Hüsnüoğulları Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hüsnüoğulları Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Tefiye tarafından kuruldu.

Sarıoğulları İnşaat Otomotiv Tekstil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıoğulları İnşaat Otomotiv Tekstil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de Özkan Can tarafından kuruldu.

Kılıçoğulları Yükseltilmiş Döşeme Sistemleri Ve Halı Kaplama İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçoğulları Yükseltilmiş Döşeme Sistemleri Ve Halı Kaplama İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da Ali Kılıç tarafından kuruldu.

Tahıroğulları Emlak Bilişim Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tahıroğulları Emlak Bilişim Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Efe Can Birinci ve Mert Birinci ortaklığında kuruldu.

Sakallıoğulları Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sakallıoğulları Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Furkan Saka tarafından kuruldu.

Saleem Oğulları Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saleem Oğulları Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdallah S.I.M. ve Gamze Avcu ortaklığında kuruldu.

Kaya Oğulları Petrol Ürünleri İnşaat Nakliyat Ve Gıda Maddeleri San.Tic.Ltd.Şti.Sancaktepe Şubesi açıldı!

Kaya Oğulları Petrol Ürünleri İnşaat Nakliyat Ve Gıda Maddeleri San.Tic.Ltd.Şti.Sancaktepe Şubesi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Kaya tarafından açıldı. 

Menteşoğulları Emlak adres Haberi

Menteşoğulları Emlak adres

Menteşoğulları Emlak Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Menşet  tarafından kuruldu.

Menteşoğulları Emlak Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:

1-) İnşaat a-) Kat karşılığı yada arsa, arazi, bina, iş yeri vb. yerleri satın alarak imalat ve inşaat işlerini yapmak. b-) Kamu yada özel kurumların yol, köprü, tünel hastane, okul, bina, iş yeri, beton, asfalt işlerinin yapımı, bakım onarımı, inşaat, taahhüt işlerinin imalat ve inşaat yapımı işlerini yapmak. Bu amaçla ihalelere katılmak ve teklifler vermek. c-) Kentsel dönüşüm kapsamındaki bina, iş yeri, arsa, arazi, okul, hastane, fabrika vb. gayrimenkullerin inşaat işlerini yapmak. Bu gayrimenkullerle ilgili taahhüt işlerini yapmak. d-) Bina, iş yeri, plaza, iş merkezi, hastane, okul vb. iş yerlerinin inşaatı yada...