29 / 03 / 2024

Menteşoğulları Emlak Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Menteşoğulları Emlak Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Menşet  tarafından kuruldu.



Menteşoğulları Emlak Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Menşet  tarafından kuruldu.

Menteşoğulları Emlak Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:

1-) İnşaat a-) Kat karşılığı yada arsa, arazi, bina, iş yeri vb. yerleri satın alarak imalat ve inşaat işlerini yapmak. b-) Kamu yada özel kurumların yol, köprü, tünel hastane, okul, bina, iş yeri, beton, asfalt işlerinin yapımı, bakım onarımı, inşaat, taahhüt işlerinin imalat ve inşaat yapımı işlerini yapmak. Bu amaçla ihalelere katılmak ve teklifler vermek. c-) Kentsel dönüşüm kapsamındaki bina, iş yeri, arsa, arazi, okul, hastane, fabrika vb. gayrimenkullerin inşaat işlerini yapmak. Bu gayrimenkullerle ilgili taahhüt işlerini yapmak. d-) Bina, iş yeri, plaza, iş merkezi, hastane, okul vb. iş yerlerinin inşaatı yada bakım onarımı için müteahhitlik hizmetleri vermek. Bu amaçla düzenlenen kamu yada özel ihalelerine katılmak. 2-) Emlak a-) Her türlü arsa, arazi, daire, dükkan, okul, hastane vb. gayrimenkullerin alımı satımı pazarlaması ve kiralanması işlerini yapmak. b-) Alım satım ve kiralamaya konu olan gayrimenkullere aracılık ve komisyonculuk işlerini yapmak yapmak. c-) Emlak alım satım yada kiralama ile ilgili sözleşmeler düzenlemek. 3-) Otomotiv a-) Binek ve ticari araçların sıfır yada ikinci el olarak alımı satımı yada kiralanması işlerini yapmak. b-) Gerek üçüncü kişilerle sözleşme yaparak gerekse kendi bünyesinde organize ederek kamu ve özel kurumların iş yeri, okul, hastane vb. servis taşımacılığı işlerini yapmak. c-) Uzun dönem yada günlük olarak binek ve ticari araçlar ile iş makinelerinin kiralanması işlerini yapmak. Şirket bu amaç ve hedeflerine ulaşmak için; Her türlü izin, sertifika, yetki belgesi yada akreditasyonları alabilir. Marka tescil edebilir. Banka ve finans kurumlarından kredi kullanabilir. Teminat yada ipotek verebilir ve alabilir. Adi ortaklıklar yada iş ortaklıkları kurmak yolu ile işlerini icra edebilir.


Geri Dön