28 / 03 / 2024

Menteşoğulları Emlak iletişim

Menteşoğulları Emlak iletişim

Menteşoğulları Emlak Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Menşet  tarafından kuruldu.

Dervişoğulları Emlak İnşaat Ve Isıtma Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Dervişoğulları Emlak İnşaat Ve Isıtma Sistemleri Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Fetullah Eriş tarafından kuruldu.

Kadıoğulları Emlak İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kadıoğulları Emlak İnşaat Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Düz ve Turan Şen ortaklığında kuruldu.

İstanbul depreminde iletişim kesilir mi? GSM şirketlerinden İstanbul depremi açıklaması: 'Biz o işin altından kalkmayız'

TBMM Deprem Araştırma Komisyonu geçtiğimiz günlerde toplant. Komisyona, GSM şirketlerinin yetkilileri de katılım gösterdi. Gündemde olası İstanbul depreminde kesinti yaşanıp yaşanmayacağı konuşuldu. Peki İstanbul depreminde de iletişim kesilir mi?

Tahıroğulları Emlak Bilişim Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tahıroğulları Emlak Bilişim Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Efe Can Birinci ve Mert Birinci ortaklığında kuruldu.

Menteşoğulları Emlak Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Menteşoğulları Emlak Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Menşet  tarafından kuruldu.

Emlakçılıkta iletişim yeteneğinin önemi!

Emlakçıların portföy alabilmek için satıcıyı da alıcıyı da ikna etmesi gerekiyor. Bu nedenle emlakçılar iletişim becerilerini ve bilgilerini sürekli geliştirmek zorunda...

18 maddede sitelerde iletişim felsefesi!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "sitelerde iletişim felsefesi" konusunu kaleme aldı. İşte Dönmez'in o yazısı...

Düşler Vadisi Riva iletişim bilgileri!

Düşler Vadisi Riva iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.  Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle hayata geçirilen projede satışlar başladı. 

İdealist Cadde iletişim bilgisi!

İdealist Cadde iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) güvencesiyle ve İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) imzasını taşıyan proje İstanbul Şile'de hayata geçiriliyor. 

Qussay ve Oğulları Emlak Turizm Taşımacılık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Qussay ve Oğulları Emlak Turizm Taşımacılık Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Qussay Hamoudeh tarafından kuruldu.

Vesta Global'in iletişim danışmanlığını Event-Farm yapacak!

Yurtdışı emlak yatırımı konusunda yeni nesil gayrimenkul danışmanlık hizmeti veren, yüzde 100 Türk şirketi Vesta Global'in stratejik iletişim danışmanlığını Event-Farm yapacak...

Thamer Turizm Emlak İletişim Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Thamer Turizm Emlak İletişim Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile T. Alı Sulaıman tarafından kuruldu. 

Emlak Konut Bizim Mahalle Evleri iletişim!

Emlak Konut Bizim Mahalle Evleri iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Küçükçekmece'de yapılacak olan Bizim Mahalle projesinde toplam 7 bin konut olacak...

Menteşoğulları Emlak iletişim Haberi

Menteşoğulları Emlak iletişim

Menteşoğulları Emlak Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Menşet  tarafından kuruldu.

Menteşoğulları Emlak Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:

1-) İnşaat a-) Kat karşılığı yada arsa, arazi, bina, iş yeri vb. yerleri satın alarak imalat ve inşaat işlerini yapmak. b-) Kamu yada özel kurumların yol, köprü, tünel hastane, okul, bina, iş yeri, beton, asfalt işlerinin yapımı, bakım onarımı, inşaat, taahhüt işlerinin imalat ve inşaat yapımı işlerini yapmak. Bu amaçla ihalelere katılmak ve teklifler vermek. c-) Kentsel dönüşüm kapsamındaki bina, iş yeri, arsa, arazi, okul, hastane, fabrika vb. gayrimenkullerin inşaat işlerini yapmak. Bu gayrimenkullerle ilgili taahhüt işlerini yapmak. d-) Bina, iş yeri, plaza, iş merkezi, hastane, okul vb. iş yerlerinin inşaatı yada...