24 / 04 / 2024

meram gıda sanayisi

meram gıda sanayisi

Konya'nın Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, yerel ekonominin güçlendirilmesi için Meram'da gıda üzerine ihtisaslaşmış bir organize sanayi bölgesi kurulmasıyla ilgili gerekli planlamaları yaptıklarını söyledi.

TOKİ Meram Gödene 22 konut kura sonucu kazananları!

TOKİ Meram Gödene 804 konut projesinde yer alan 22 konutun kura çekilişi bugün yapılacak. TOKİ Meram Gödene 22 konut kura sonucu kazananları henüz açıklanmadı. TOKİ Meram Gödene 22 konut kura sonucu kazananları açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Meram Gödene kura sonucu 6 Aralık 2017!

Konya Meram Gödene 509 Adet Konut Projesi kapsamında yer alan 22 adet konutun kura çekilişi yarın yapılacak. TOKİ Meram Gödene Kura sonucu 6 Aralık 2017 açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Konya Meram Gödene TOKİ çekiliş sonuçları!

Konya Meram Gödene TOKİ çekiliş sonuçları henüz açıklanmadı. Konya Meram Gödene TOKİ çekiliş sonuçları açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Meram Gödene Mahallesi emekli kura sonucu 2+1!

TOKİ Meram Gödene Mahallesi emekli kura sonucu 2+1 henüz açıklanmadı. TOKİ Meram Gödene Mahallesi emekli kura sonucu 2+1 açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Meram Gödene 3+1 kura sonucu isim listesi!

TOKİ Meram Gödene 3+1 kura sonucu isim listesi henüz açıklanmadı. TOKİ Meram Gödene 3+1 kura sonucu isim listesi açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Konya Meram Gödene Mahallesi kura sonucu 604 konut!

Konya Meram Gödene Mahallesi kura sonucu 604 konut henüz açıklanmadı. Konya Meram Gödene Mahallesi kura sonucu 604 konut açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Meram Gödene emekli kura sonucu listesi!

TOKİ Meram Gödene emekli kura sonucu listesi henüz açıklanmadı. TOKİ Meram Gödene emekli kura sonucu listesi açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Meram Gödene kura sonucu 2 oda 1 salon!

Meram Gödene kura sonucu 2 oda 1 salon henüz açıklanmadı. Meram Gödene kura sonucu 2 oda 1 salon açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Meram Gödene 604 konut kura sonucu 11 Mayıs!

Meram Gödene 604 konut kura sonucu 11 Mayıs henüz açıklanmadı. Meram Gödene 604 konut kura sonucu 11 Mayıs açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Konya Meram Gödene 604 konut kura sonuçları listesi!

Konya Meram Gödene 604 konut kura sonuçları listesi henüz açıklanmadı. Konya Meram Gödene 604 konut kura sonuçları listesi açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Meram'a gıda sektöründe organize sanayi bölgesi kuruluyor!

Konya'nın Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, yerel ekonominin güçlendirilmesi için Meram'da gıda üzerine ihtisaslaşmış bir organize sanayi bölgesi kurulmasıyla ilgili gerekli planlamaları yaptıklarını söyledi.

KHALIL Turizm Gıda İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

KHALIL Turizm Gıda İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi Ahmad KHALIL, Fiad KHALIL tarafından 12 Eylül 2013 tarihinde 300 bin TL 'lik sermaye ile Aksaray 'da kuruldu...

Ertasan İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertasan İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ercan Akça ve Taner Akça tarafından 11 Eylül 2013 tarihinde 20 bin TL 'lik sermaye ile Arnavutköy 'de kuruldu...

meram gıda sanayisi Haberi

meram gıda sanayisi

30 Mart yerel seçimlerinden sonra Meram'ın temel sorunlarına neşter vurmak üzere imar planlarında yoğun bir revizyon çalışması yaptıklarına dikkat çeken Başkan Toru, "Toplam 43 milyon metrekarelik bir alanda, Meram'ın yaklaşık yüzde 40'ında imar planlaması yaptık. Tabii ki bizim açımızdan bu yeterli değildi. 

Çünkü Meram'ın mevcut potansiyeli ve dinamiklerini ortaya çıkaracak yeni çalışmaların yapılması gerekiyordu. İlçemizde yoğun bir iş gücümüz var. Bu iş gücümüz ağırlıklı olarak Meram'ın güney mahallelerinde ikamet ediyor. Biz bu potansiyelin Meram'ın çalışma hayatına kazandırılması ve yerel ekonominin güçlendirilmesiyle alakalı olarak bölgemize gıda sanayinin kazandırılması için bir takım çalışmalar yaptık. Konya'daki sivil toplum kuruluşları, odalar, sanayiciler, siyasiler ve bürokratlarla bir araya gelerek bununla ilgili bir konsorsiyum oluşturduk. Karaman Yolu ile Kaşınhanı bölgesi arasında kalan ve imarda mera arazisi...