16 / 04 / 2024

TOKİ Meram Gödene emekli kura sonucu listesi!

TOKİ Meram Gödene emekli kura sonucu listesi!

TOKİ Meram Gödene emekli kura sonucu listesi henüz açıklanmadı. TOKİ Meram Gödene emekli kura sonucu listesi açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.




TOKİ Meram Gödene emekli kura sonucu listesi açıklanmadı.  TOKİ  Meram Gödene emekli kura sonucu listesi açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.


Emekli Konya Meram kura sonuçları için tıklayın


Konya Meram Gödene 509 konut  projesinde satışta olan 198 adet konutun “Hak Sahipliği Belirleme ve Konut Kurası yarın saat 09:00’da Atiker De luxe düğün salonunda çekilecek.


Meram Gödene TOKİ emekli konutlarında 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor. Projedeki konutların brüt alanı 75,08 metrekare, net alanı ise 58,9 metrekare olarak belirlendi. Yüzde 12 peşinatla konut sahibi olunabilen Meram Gödene emekli projesinde konut fiyatları 90 bin 634 TL ile 115 bin 250 TL arasında değişiyor. 


TOKİ Meram Gödene emekli projesinde taksit tutarları 443 TL ve 563 TL olarak belirlendi.


TOKİ Meram Gödene emekli kura sonucu listesi!

TOKİ Meram Gödene emekli kura sonucu listesi açıklanmadı. TOKİ Meram Gödene emekli kura sonucu listesi açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.




Geri Dön