27 / 04 / 2024

TOKİ Gaziantep Şahinbey Güzelvadi Emekli kura sonucu!

TOKİ Gaziantep Şahinbey Güzelvadi Emekli kura sonucu!

TOKİ Gaziantep Şahinbey Güzelvadi Emeklilere Özel projesindeki 20 konut için kura çekimi bugün yapılacak. İşte, TOKİ Gaziantep Şahinbey Güzelvadi Emekli kura sonucu..



Gaziantep Güzelvadi 247 Adet Konut Projesi kapsamında  TOKİ   tarafından inşa ettirilmekte olan 20 konut, 05 - 14 Nisan 2017 tarihleri arasında, Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin Gaziantep İli Şubeleri aracılığında, kuralı olarak satışa sunuldu. 


TOKİ Gaziantep Şahinbey Güzelvadi Emeklilere Özel projesindeki dairelerin fiyatları 107 bin 880 TL ile 132 bin 148 TL aralığında değişiklik gösteriyor.


Konutların peşinat bedeli üzerinden %0,5 (binde beş) oranında banka komisyonu ve banka komisyonu üzerinden yüzde %5 (yüzde beş) oranında BSMV, satış aşamasında Banka tarafından tahsil edilecek.


TOKİ Gaziantep Şahinbey Güzelvadi Emekli kura sonucu!

TOKİ Gaziantep Şahinbey Güzelvadi Emekli projesinde kura çekimi bugün gerçekleşecek. TOKİ Gaziantep Şahinbey Güzelvadi Emekli kura sonucu açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak. 


Kurada konut sayısı kadar asil alıcı belirlenecek olup aynı anda asil alıcıların konutları da kura ile belirlenecek. Kura sırasında 10 adet yedek alıcı belirlenecek.


Satış duyurusu için tıklayın


Geri Dön