29 / 03 / 2024

merkez zekeriyaköy satılık daire fiyatları

merkez zekeriyaköy satılık daire fiyatları

Merkez Zekeriyaköy'de 2+1 dairelerin minimum metrekare birim fiyatı 6 bin liradan başlıyor. Ortadoğu Grup projesi Merkez Zekeriyaköy Evleri'nde doğa ile iç içe yer alan evler hemen teslim ediliyor...

Merkez Zekeriyaköy Evleri'nde 2+1 çatı dubleksi daireler 733 bin TL!

Merkez Zekeriyaköy, oturuma ve yatırıma uygun konut arayanlar için büyük fırsat sunuyor. Zekeriyaköy Çarşısı’na 700 metre yürüme mesafesinde bulunan proje, Maslak’a 15, Mecidiyeköy’e ise 25 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Merkez Zekeriyaköy satılık daire!

Merkez Zekeriyaköy satılık daire fiyatları 345 bin 750 dolardan başlayarak değişiklik gösteriyor. Ortadoğu Grup Merkez Zekeriyaköy Evleri teslim tarihi 2014 yılının sonu olarak açıklandı...

Merkez Zekeriyaköy satılık konut fiyatları!

Merkez Zekeriyaköy satılık konut fiyatları kapsamında konutların detaylı fiyatları haberimizin içinde yer alıyor

Merkez Zekeriyaköy satılık daire!

Merkez Zekeriyaköy satılık daire fiyatları henüz belirlenmedi. Ortadoğu Grup projesi Merkez Zekeriyaköy'de dubleks konutlar ve villalar yer alıyor...

Yeşil GYO Innovia Zekeriyaköy satılık!

İstanbul Sarıyer İlçesi Zekeriyaköy’de konumlandırılan Innovia Zekeriyaköy projesinde 40 adet bağımsız birim yer alıyor. Yeşil GYO Innovia Zekeriyaköy satılık villa tipleri haberimizde yer alıyor.

Panorama Suites by KLK Zekeriyaköy satılık!

Panorama Suites by KLK Zekeriyaköy satılık dairelerin metrekare birim fiyatı 8 bin TL olarak belirlendi. KLK Panorama Suites projesi Ağustos 2017 yılında teslim ediliyor...

Kırşehir Merkez Kayabaşı TOKİ satılık!

Kırşehir Merkez Kayabaşı TOKİ satılık daire tipleri arasında 2+1 ve 3+1'ler bulunuyor. Projede satış işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş'nin Temerküz şube Kırşehir Merkez şubesi aracılığıyla yürütülüyor.

Mardin Merkez TOKİ Evleri satılık!

Mardin Merkez TOKİ Evleri satılık 156 adet konutun kuralı satış yöntemi ile satışa sunuluyor. Mardin Merkez TOKİ Evleri 3 oda 1 salon daire tiplerinden meydana geliyor.

Business İstanbul Kadıköy satılık!

Business İstanbul Kadıköy satılık ofis alanları 79 metrekareden başlıyor. Tamamı peşin alımlarda yüzde 3 indirim yapılan proje toplam 6 blok halinde inşa ediliyor.

Pırlanta Göztepe Kadıköy satılık!

Pırlanta Göztepe Kadıköy satılık daire alanları 62 metrekareden başlıyor. Toplamda 446 adet daire ve 34 adet mağazadan oluşan projenin 2017 yılı içerisinde teslim edilmesi öngörülüyor.

Pırlanta Feneryolu Kadıköy satılık!

Satış süreci devam eden Pırlanta Feneryolu Kadıköy satılık daire alanları 122 metrekareden başlıyor. Erkan İnşaat imzası ile inşa edilen proje tek blok halinde hayata geçiriliyor.

Gülpark Suits Sefaköy satılık daire!

Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı imzası taşıyan proje TEM’e 4.5 kilometre mesafede bulunuyor. Gülpark Suits Sefaköy satılık daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

5.Levent Alibeyköy satılık daire!

Daire büyüklüklerinin 50 metrekareden başladığı projede 2 adet okul, 2 adet cami bulunuyor. 5.Levent Alibeyköy satılık daire tipleri 1+1'den 4+1' e kadar farklılık gösteriyor.

5. Levent Alibeyköy satılık!

5. Levent Alibeyköy satılık daire alanları 50 ile 200 metrekare arasında değişiyor. Lansmana özel ayrıcalıklı fiyatlar ile satışlarına devam eden proje 1 milyar 800 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor.

Kasaba 3. Etap Çekmeköy satılık ev!

Toplam 160 bin metrekare arsa alanında yükselen projede villa tipleri 4+1 ve 6+1 olarak dizayn edildi. Kasaba 3. Etap Çekmeköy satılık ev teslimleri 2017 yılı olarak planlandı.

Kasaba 3. Etap Çekmeköy satılık!

Toplam 156 adet ünite yer alan proje 44 bin 80 metrekarelik inşaat alanından meydana geliyor. Kasaba 3. Etap Çekmeköy satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi.

Selenium Retro Ataköy satılık!

İstanbul Ataköy'de inşa edilen projede fiyatlar dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Selenium Retro Ataköy satılık 1+1 evlerin fiyatları 839 bin TL'den başlıyor.

merkez zekeriyaköy satılık daire fiyatları Haberi

merkez zekeriyaköy satılık daire fiyatları


106 adet konuttan meydana gelen Merkez Zekeriyaköy projesi Ortadoğu Grup tarafından hayata geçirildi. Merkez Zekeriyaköy projesi İstanbul Sarıyer ilçesine bağlı Zekeriyaköy'de yer alıyor.


Merkez Zekeriyaköy projesinde teslimler hemen yapılıyor. Merkez Zekeriyaköy projesinde 50 bahçe dubleksi, 50 çatı dubleksi ve 6 tripleks villa yer alıyor. Merkez Zekeriyaköy Evleri 25 bin 360 metrekare alanda inşa edildi.


Merkez Zekeriyaköy projesinde 2+1 çatı dubleksi, 3+1 bahçe dubleksi ve 5+1 tripleks ikiz villalar bulunuyor. Merkez Zekeriyaköy'de 2+1 dairelerin minimum metrekare birim fiyatı 6 bin liradan, 3+1 dairelerin minimum metrekare birim fiyatı 7 bin 800 liradan başlıyor.


Merkez Zekeriyaköy projesinde konut kredisi kullanılarak ya da firma bünyesinde vade farksız taksitli ödeme seçenekleri sunuluyor. Merkez Zekeriyaköy'de dairelerin büyüklükleri 140 metrekare ile 284 metrekare arasında değişiyor.


Merkez Zekeriyaköy Evleri projesinde çiçek...