27 / 04 / 2024

Mermer ihracatı tl

Mermer ihracatı tl

Dövizde yaşanan dalgalanmalardan dolayı bazı mermer tedarikçileri ve üreticiler durumu fırsata çevirmeye başladı. Firmaların TL üzerinden anlaşma yapması anlaşmalar yapılıyor. 

Nisanur İnşaat Mermer Makina Tekstil Kereste İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nisanur İnşaat Mermer Makina Tekstil Kereste İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nisanur Aşcı tarafından kuruldu.

Gkn Global İnşaat Peyzaj Madencilik Mermer Toprak Taşımacılık Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Gkn Global İnşaat Peyzaj Madencilik Mermer Toprak Taşımacılık Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İdris Baykara tarafından kuruldu.

İhracatçılar sonunda patladı: TL yüzde 20-25 değer kaybetmez ise çok sayıda fabrika kapanacak!

İhracatçılar mevcut kur seviyelerinden küresel pazarlarda rekabet şanslarının kalmadığından yakınarak Merkez Bankası’nın şirketler üzerindeki baskıya son vermesini istedi. Sektör temsilcileri rekabetçi kur için TL’nin dolar karşısında yüzde 20 ile 25 arasında değer kaybetmesi gerektiğini düşünüyor.

Çay ihracatından 2 ayda 1.3 milyon dolar gelir! Çay alımı taban fiyatı kaç TL? Yaş çay alım 19 Mart 2023 fiyat listesi

Çay üreticileri son dakika yaş çay alım fiyatlarını merak ediyor. Çay ihracatından 2 ayda 1.3 milyon dolar gelir! Çay alımı taban fiyatı kaç TL? Yaş çay alım 19 Mart 2023 fiyat listesi

Doların 25 TL olması beklenirken yeni kredi paketi de yola çıkıyor!

Yüksek enflasyonla TL maliyetleri artan ihracatçılar, kurun sabit kalmasından yakınarak 23-25 TL’lik bir dolar kuru talep ediyor. Bunun yanı sıra iktidarın finansmana ulaşamayan ihracatçılar için yakında yeni paketleri de yola çıkması bekleniyor.

Hükümete,“Doları bizim için 23 TL yapın” çağrısı!

Uzun süredir kurun artmaması nedeniyle rekabette zorlanan ihracatçılardan hükümete yeni çağrı geldi. Hazır giyim ve konfeksiyon sektörü, ekonomi yönetimine seslenerek, dolar kurunun kendileri için 23 TL olarak uygulanmasını istedi.

Buğdayda 2023 ihracat hedefi 5 milyar dolar oldu! Buğday, arpa, mısır bugün ne kadar? 8 Ocak 2022 fiyat listesi...

Ulusal Hububat Konseyi (UHK) Yönetim Kurulu Başkanı Özkan Taşpınar, buğdayda 2023 ihracat hedefini açıkladı. Peki son dakika buğday fiyatları hangi borsada kaç TL? İşte 8 Ocak 2022 buğday fiyatları...

Kırk Hafriyat İnşaat Kömür Madencilik Mermer Limited Şirketi kuruldu!

Kırk Hafriyat İnşaat Kömür Madencilik Mermer Limited Şirketi Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Bilbay tarafından kuruldu.

Aydoğdu Group Maden Mermer İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydoğdu Group Maden Mermer İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Recep Aydogdu tarafından kuruldu.

İst34 İnşaat Mermer Metal Madencilik Orman Ürünleri Lojistik Petrol Oto Yed.San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

İst34 İnşaat Mermer Metal Madencilik Orman Ürünleri Lojistik Petrol Oto Yed.San.Tic.Ltd.Şti. bugün Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Tarık Yeşil tarafından kuruldu.

Aldağ1 Yapı Malzemeleri Elektrik Madencilik Mermer Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aldağ1 Yapı Malzemeleri Elektrik Madencilik Mermer Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Koç tarafından kuruldu.

Workin House İnşaat Hafriyat Metal Mermer Oto Yedek Parça Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Workin House İnşaat Hafriyat Metal Mermer Oto Yedek Parça Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Şahin Can tarafından kuruldu.

Bakan açıkladı! İhracatçıya 30 milyon TL'ye kadar kredi imkanı!

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, ihracatçıların finansman yükünü ortadan kaldırmak için Ticaret Bakanlığı koordinasyonunda Türk Eximbank ve İhracatı Geliştirme AŞ'nin katılımıyla birlikte prefinansman ve teminata yönelik bir model geliştirdiklerini açıkladı.

Mermer ihracatı tl Haberi

Mermer ihracatı tl

Eskişehir Mermerciler Derneği Başkanı Abdülkadir Sönmez, döviz kurundaki artış nedeniyle bazı mermer tedarikçilerin ve üreticileri durumu fırsata çevirmek istediklerini söyledi. Sönmez, firmaların yerli ve milliden yana olmaları konusunda çağrı yaptı.

Hürriyet'te yer alan habere göre, kur fırsatçılarına karşı sektörün önemli firmaları ile ticaret anlaşması yaptıklarını açıklayan Sönmez, “Piyasalardaki hareketliliği fırsata çeviren bazı mermer tedarikçileri ve ham maddeciler biz mermer tüketicilerini bir hayli zora sokmaktadır. Biz tüketici mermerciler olarak bu dengesiz ticaretten dolayı müşterilerimize karşı mahcup duruma düşmekteyiz. Bu vesileyle Eskişehir Mermerciler Derneği olarak piyasalardaki kur fırsatçılarına karşı Bandırma ve Bursa'daki iki değerli firmayla hem vade hem çekle, hem de TL olarak ticaret anlaşmasına vardık. Firma yetkilileri kurun yükselişine göre indirimde yapılacağını söylediler. Kendilerine Eskişehir Mermerciler Derneği olarak teşekkür eder, diğer...