28 / 03 / 2024

mersin çamlıyayla kamulaştırma kararı

mersin çamlıyayla kamulaştırma kararı

Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü'nün 154 kV Çamlıyayla Havza Trafo Merkezi Projesi güzergahına isabet eden Mersin Çamlıyayla'da kamulaştırma kararı alındı. Karar bugün sen Resmi Gazete'de yayımlandı...

Mersin Yenişehir için acele kamulaştırma kararı!

Mersin ili, Yenişehir ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Anamur için acele kamulaştırma kararı!

Mersin ili, Anamur ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Mersin Mut için kamulaştırma kararı!

Mersin ili Mut ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Anamur için kamulaştırma kararı!

Mersin ili Anamur ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Mersin Gülnar ilçesi için acele kamulaştırma kararı!

Mersin ili Gülnar ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Tarsus için acele kamulaştırma kararı!

Mersin ili Tarsus ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Mersin Tarsus için acele kamulaştırma kararı!

Mersin ili, Tarsus ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Mersin Tarsus için verilen kamulaştırma kararı bugünkü 31537 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Mersin Gülnar için kamulaştırma kararı!

Mersin ili, Gülnar ilçesi içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Mersin Gülnar için verilen kamulaştırma kararı bugünkü 31530 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Mezitli için acele kamulaştırma kararı!

Mersin ili, Mezitli ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Mezitli için verilen kamulaştırma kararı bugünkü 31530 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Mut ve Silifke için acele kamulaştırma kararı!

Mersin ili, Mut ve Silifke ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Mut ve Silifke için verilen kamulaştırma kararı bugünkü 31530 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Mersin Akdeniz ve Tarsus için acele kamulaştırma kararı!

Mersin ili, Akdeniz ve Tarsus ilçelerinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Kamulaştırma kararı bugünkü 31530 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Mersin Akdeniz için acele kamulaştırma kararı!

Mersin ili Akdeniz ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Akdeniz Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Mersin ili Akdeniz ilçesi için verilen acele kamulaştırma kararı bugünkü 31523 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Mersin Mut için acele kamulaştırma kararı!

Mersin ili Mut ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Mersin Mut için verilen acele kamulaştırma kararı bugünkü 31523 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

mersin çamlıyayla kamulaştırma kararı Haberi

mersin çamlıyayla kamulaştırma kararı


Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü'nün 154 kV Çamlıyayla Havza Trafo Merkezi Projesi güzergahına isabet eden Mersin Çamlıyayla'da kamulaştırma kararı alındı. 



Alınan karar;


BAKANLAR KURULU KARARI


Karar Sayısı : 2014/6629

Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğüne ait “154 kV Çamlıyayla Havza Trafo Merkezi Projesi” kapsamında ekli haritada gösterilen sahaya isabet eden taşınmazların adı geçen Genel Müdürlük tarafından acele kamulaştırılması; Enerji ve Tabii Kaynaklar?Bakanlığının 1/7/2014 tarihli ve 1016 sayılı yazısı üzerine, 2942 sayılı Kamulaştırma Kanununun 27 nci maddesine göre, Bakanlar?Kurulu’nca 15/7/2014 tarihinde kararlaştırılmıştır.