26 / 04 / 2024

mersin icra müdürlüğü

mersin icra müdürlüğü

Mersin 4. İcra Müdürlüğü Mersin'in Akdeniz ilçesindeki 27 bin 384 metrekarelik alana yayılan fabrika binasını satışa çıkardı.

Manisa SGK İl Müdürlüğü Binası ihalesi yarın!

Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü Binası ve Mersin Tarsus Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürlüğü Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

Manisa SGK İl Müdürlüğü Binası ihalesi 10 Nisan'da!

Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü Binası ve Mersin Tarsus Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürlüğü Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 10 Nisan'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Manisa SGK İl Müdürlüğü Binası ihalesi 10 Nisan'da!

Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü Binası ve Mersin Tarsus Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürlüğü Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 10 Nisan 2019 tarihinde saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Manisa SGK İl Müdürlüğü Binası ihalesi yarın!

Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü Binası ve Mersin Tarsus Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürlüğü Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Manisa SGK İl Müdürlüğü Binası ihalesi 22 Ocak'ta!

Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü Binası ve Mersin Tarsus Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürlüğü Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 22 Ocak 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Manisa SGK İl Müdürlüğü Binası ihalesi 22 Ocak'ta!

Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü Binası ve Mersin Tarsus Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürlüğü Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi 22 Ocak'ta saat 14:30'da yapılacak.

Mersin Bölge Müdürlüğü inşaat çalışmalarını hızlandırdı!

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü, Tarsus, Mut ve Bozyazı orman işletme müdürlüklerinde köprü ve bina inşaatları devam ediyor.

Mersin Karayolları 5. Bölge Müdürlüğü 6.9 milyon TL'ye 2 gayrimenkul satıyor!

Mersin Mersin Karayolları 5. Bölge Müdürlüğü Gaziantep ve Kahramanmaraş'ta yer alan arsa ve tarla vasıflı 32 gayrimenkulü 6 milyon 942 bin 837 TL bedelle satılıyor.

5 il için Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlükleri kuruldu!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün taşra teşkilatında düzenleme yapılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı. Karar ile Adana, Mersin, Erzincan, Gümüşhane ve Bayburt illeri için bölge müdürlükleri kuruldu.

Mersin Akdeniz'de kentsel dönüşüm müdürlüğü kuruldu!

Akdeniz Belediyesi bünyesinde Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü kuruldu. Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü, Akdeniz Belediyesi sınırları içerisinde kentsel dönüşüme konu olan mahallelere ilişkin uygulama ve işlemleri gerçekleştirecek.

Toros Vergi Dairesi Müdürlüğü'ne bağlı adliye veznesi açıldı!

Toros Vergi Dairesi Müdürlüğü'ne bağlı Adliye Veznesi açıldı. Mersin Vergi Dairesi Başkanlığı Haberleşme Bilgileri de güncellendi. Toros Vergi Dairesi Müdürlüğü'ne bağlı adliye veznesi iletişim bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz.

Adana Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden restorasyon karşılığı kiralama işi!

Adana Vakıflar Bölge Müdürlüğü Mersin Akdeniz ilçesi Nusratiye Mahallesi 'nde restorasyon karşılığı kiralama işi ihale edecek. İhale 17 Şubat 2014 tarihinde saat 14:00 'de Adana Vakıflar Bölge Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilecek...

Adana Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden restorasyon karşılığı kiralama işi!

Adana Vakıflar Bölge Müdürlüğü Mersin Akdeniz ilçesi Nusratiye Mahallesi 'nde restorasyon karşılığı kiralama işi ihale edecek. İhale 26 Kasım 2013 tarihinde saat 14:00 'te gerçekleştirilecek...

mersin icra müdürlüğü Haberi

mersin icra müdürlüğü

Mersin'in Akdeniz ilçesi Nacarlı köyünde bulunan 27 bin 384 metrekare alana yayılan fabrika ve fabrikaya ait tesisler Mersin 2. İcra Müdürlüğü'nde icradan satışa çıkarıldı. 


6 milyon 84 bin 15 liradan satışa çıkan taşınmaz Tarsus Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alıyor. 


Fabrika binasının birinci satış günü 6 Kasım 2012 günü 10.30-10.40 saatleri arasında Mersin 4. İcra Müdürlüğü, Çankaya Mahallesi İstiklal Caddesi Özel İdare İş Hanı Mersin adresinde açık artırma şeklinde yapılacak.


Detaylı bilgi için