26 / 04 / 2024

mersin karacailyas kanalizasyon şebekesi

mersin karacailyas kanalizasyon şebekesi

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, merkeze bağlı Yalınayak ve Karacailyas Mahallelerinin eksik olan kanalizasyon şebekelerini döşedi. Başkan Özcan, altyapı ihtiyacı olan her yere hizmet götürdüklerini söyledi...

Mersin Akdeniz'de 12.6 milyon TL'ye icradan satılık 5 depo ve arsası!

T.C. Mersin 4. İcra Dairesi, Mersin ili, Akdeniz ilçesi, Karacailyas Mahallesi, 10513 ada 8 parselde yer alan 5 depo ve arsasını 12 milyon 641 bin 500 TL'ye satıyor...

Mersin Mezitli Atıksu Arıtma Tesisi’nin temeli atıldı!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından yaptırılacak olan Mezitli Atıksu Arıtma Tesisi’nin temel atma töreni gerçekleştirildi.

Mersin Mezitli Atıksu Arıtma Tesisi'nin temeli atılıyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından yaptırılacak olan Mezitli Atıksu Arıtma Tesisi’nin temeli 27 Eylül 2016 Salı günü atılıyor.

Mersin Filtre İçmesuyu Arıtma Tesisi müze oldu!

1938 yılında faaliyete geçen ‘Filtre İçmesuyu Arıtma Tesisi’, Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından restore edilerek, Mersin’in tarihi ve kültürel değerleri arasında yerini aldı.

MESKİ Toroslar'daki kanalizasyon sorununu çözüyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü Toroslar İlçesi Portakal mahallesinin kanalizasyon sorunu çözmeye başladığını belirtti.

Mersin Toroslar ve Portakal'daki kanalizasyon sorunu çözülüyor!

MERSİN Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Toroslar İlçesi Portakal Mahallesinin kanalizasyon sorunu çözmek için kolları sıvadı.

Mersin Çavuşlu'nun altyapısı yenileniyor!

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, altyapı yenileme çalışmaları kapsamında Toroslar ilçesine bağlı Çavuşlu Mahallesi’nde içmesuyu şebeke rehabilitasyon çalışmalarına başladı.

Mersin Aladağ içme suyu hattı yenilendi!

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından il genelinde yürütülen içme suyu şebeke hattı iyileştirme çalışmaları kapsamında, Toroslar ilçesine bağlı Aladağ Mahallesi’nin içme suyu şebeke ve terfi hattını yeniledi.

Batı Havzası Kanalizasyon Sistemi törenle hizmete girdi!

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MEŞKİ) tarafından yapımı tamamlanan ve 60 milyon liraya mal olan Batı Havzası Kanalizasyon Sistemi törenle açıldı.

Mezitli Batı Havzası Kanalizasyon Sistemi törenle açıldı!

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MEŞKİ) tarafından yapımı tamamlanan ve 60 milyon liraya mal olan Batı Havzası Kanalizasyon Sistemi törenle açıldı.

Mersin Çamlıyayla'da Sebil Kanalizasyon İnşaat temeli atıldı!

Mersin'in Çamlıyayla ilçesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan hizmetlerin toplu açılışı ve Sebil Kanalizasyon İnşaatı temel atma töreni gerçekleştirildi.

Mersin Çamlıca'da Sebil Kanalizasyon İnşaatı temeli atıldı!

Mersin’in Çamlıyayla ilçesinde, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan hizmetlerin toplu açılışı ve Sebil Kanalizasyon İnşaatı temel atma töreni gerçekleştirildi.

Mersin Çamlıyayla'da toplu açılış töreni gerçekleşti!

Çamlıyayla’da Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan hizmetlerin toplu açılışı ve Sebil Kanalizasyon İnşaatı temel atma töreni gerçekleştirildi, açılışa, Mersin Büyükşehir Başkanı Burhanettin Kocamaz da katıldı...

mersin karacailyas kanalizasyon şebekesi Haberi

mersin karacailyas kanalizasyon şebekesi


Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, merkeze bağlı Yalınayak ve Karacailyas Mahallelerinin eksik olan kanalizasyon şebekelerini döşedi.


Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkanı Macit Özcan, yaptığı yazılı açıklamada, her geçen gün büyüyen ilçelerle sorumluluk alanlarının da arttığını belirtti. Altyapı ihtiyacı olan yerleşim alanlarına hizmeti kesintisiz götürdüklerini ifade eden Özcan, bu kapsamda MESKİ Genel Müdürlüğü’nce yapılan çalışmalarda Yalınayak Mahallesi’ne 2 bin 300 metre, Karacailyas Mahallesi’ne ise 600 metre kanalizasyon şebekesi döşendiğini bildirdi.




Maraş...